reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

avena - gratki dla Iguli za świętowanie swych "urodzinek" na stojąco!
Nelcia to może się łaskawie na swój roczek obróci na brzuch, a może nawet na to nie będzie miała ochoty....

reklama
Tak zupełnie z innej beczki - używa któraś z Was golarki do odzieży???
Ja mam taką no name marketową i jest do niczego a przydałaby mi się jakaś dość dobrze działająca, możecie coś polecić?

Witam nowe mamy

Perfekta wiadom o kazdna z nas ocenia indywidualnie wlasne dziecko tylko troche zaskoczylo mnie to ze radzila odciagac go od wstawania. Fakt mamy znajomych ktorzy stawiali swojego syna i rzeczywiscie beczke przetoczysz :)) ae to chyba tez zalezy od stanu kosci naszych szkrabow

Ukwil mamy dzieci z tego samego dnia :)) Zycze zdrowka. Nasz Olaf tez przedszkolak na szczescie nic nam nie znosi w prezencie

Lena wspolczuje

Kahna 8 zebow !!!!! ale okaz a my tu ledwie 1 mamy i to sam czubek

Ewus to Ci dalo popalic mam nadzieje ze juz lepiej

Co do pocenia sie glowki to moze tez byc rodzinne moj maz sie mocno poci wlasnie na gwoie :)) Oli to samo latem strugi sie z nich leja a latem przeciez wit D na maxa ze sonca

Natalia mialysmy tu takie jazdy z jedna mama ze chyba dugo bedziemy podejrziwe pewnie w wiekszosci przypadkow nieslusznie no ale pamietamy co sie dzialo

Kasiulka ja po Olafie mialam wrazenie ze czasem mam kaszke zamiast mozgu :))

Asia80 zdrowka dla Basi

Kasiek widac zupka dobra byla a siedzi pieknie !!

Iza ale ona ma fajne pulpeciki zamiast policzkow :)

Avena gratuluje wstania i 7 miesiecy

Twardy sproboj w zalczniku odpowiedzi

Moj smyk znow zaprezentowal nowe umiejetnosci tylko babci juz jej zagrozilam ze jak jeszcze raz cos takiego uslysze ze on cos nowego tylko jej to ja zwolnie:-D Daje jej reke na dzien dobry wyciaga do niej rece daje buziaka i robi moja moja i siada z lezenia a nam nic !!!! mi wczoraj zaprezentowal tylko jak to ktoras z Was okreslila "bzykanie"

reklama
Do góry