reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

avena - gratki dla Iguli za świętowanie swych "urodzinek" na stojąco!
Nelcia to może się łaskawie na swój roczek obróci na brzuch, a może nawet na to nie będzie miała ochoty....

reklama
Tak zupełnie z innej beczki - używa któraś z Was golarki do odzieży???
Ja mam taką no name marketową i jest do niczego a przydałaby mi się jakaś dość dobrze działająca, możecie coś polecić?

Witam nowe mamy

Perfekta wiadom o kazdna z nas ocenia indywidualnie wlasne dziecko tylko troche zaskoczylo mnie to ze radzila odciagac go od wstawania. Fakt mamy znajomych ktorzy stawiali swojego syna i rzeczywiscie beczke przetoczysz :)) ae to chyba tez zalezy od stanu kosci naszych szkrabow

Ukwil mamy dzieci z tego samego dnia :)) Zycze zdrowka. Nasz Olaf tez przedszkolak na szczescie nic nam nie znosi w prezencie

Lena wspolczuje

Kahna 8 zebow !!!!! ale okaz a my tu ledwie 1 mamy i to sam czubek

Ewus to Ci dalo popalic mam nadzieje ze juz lepiej

Co do pocenia sie glowki to moze tez byc rodzinne moj maz sie mocno poci wlasnie na gwoie :)) Oli to samo latem strugi sie z nich leja a latem przeciez wit D na maxa ze sonca

Natalia mialysmy tu takie jazdy z jedna mama ze chyba dugo bedziemy podejrziwe pewnie w wiekszosci przypadkow nieslusznie no ale pamietamy co sie dzialo

Kasiulka ja po Olafie mialam wrazenie ze czasem mam kaszke zamiast mozgu :))

Asia80 zdrowka dla Basi

Kasiek widac zupka dobra byla a siedzi pieknie !!

Iza ale ona ma fajne pulpeciki zamiast policzkow :)

Avena gratuluje wstania i 7 miesiecy

Twardy sproboj w zalczniku odpowiedzi

Moj smyk znow zaprezentowal nowe umiejetnosci tylko babci juz jej zagrozilam ze jak jeszcze raz cos takiego uslysze ze on cos nowego tylko jej to ja zwolnie:-D Daje jej reke na dzien dobry wyciaga do niej rece daje buziaka i robi moja moja i siada z lezenia a nam nic !!!! mi wczoraj zaprezentowal tylko jak to ktoras z Was okreslila "bzykanie"

reklama
Do góry