reklama
P
paula24211
Gość
tk ma określona gosiagro podobno to chłopak:-)hej dziewczynki,zadna mi nie odpisala wiec przypomne sie czy dobrze doczytalam ze ktoras z mam ma okreslona plec dziecka?
izia_tcz
Fanka BB :)
witam was serdecznie troche dzisiaj przysnełam młody ledwie zdążył na autobus do szkoły ale juz sie biore za siebie bo dzis ciezki dzien ale mam nadzieje ze obfity w dobre wiadomosci narka dziewczyny bo mój M mnie woła jedziemy obejrzeć auto dla mnie potem na chwile do moich rodziców no i dziś wizyta u gin więc do wieczorka dam znać jak poszło papa
P
paula24211
Gość
trzymamy kciuki;-)witam was serdecznie troche dzisiaj przysnełam młody ledwie zdążył na autobus do szkoły ale juz sie biore za siebie bo dzis ciezki dzien ale mam nadzieje ze obfity w dobre wiadomosci narka dziewczyny bo mój M mnie woła jedziemy obejrzeć auto dla mnie potem na chwile do moich rodziców no i dziś wizyta u gin więc do wieczorka dam znać jak poszło papa
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Ja również mówię Dzień Dobry i odrazu uciekam szykować się do pracy....
Do wszystkich mamusiek, które mają dziś wizyty: Czekamy na same radosne wieści....Kciukasy za Was Kochane!!!
Miłego dnia!!!!
Do wszystkich mamusiek, które mają dziś wizyty: Czekamy na same radosne wieści....Kciukasy za Was Kochane!!!
Miłego dnia!!!!
koriander
Witajcie dziewczyny,
Mam nadzieje ze dzis tez bedziemy swietowac same dobre wiesci!
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i czekam na relacje
Mam nadzieje ze dzis tez bedziemy swietowac same dobre wiesci!
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i czekam na relacje
Ja też już po wczorajszych wizytach (pech chciał że miałam z tym samym dniu i z NFZ wizytę i prywatną :-( ) W dodatku w obu przypadkach trafiłam na gorszy dzień lekarzy którzy sobie ewidentnie na mnie odreagowali :-( Wróciłam do domu z taką chandrą, że po 20 poszłam już spać. Nawet nie miałam ochoty ani odwagi się o nic pytać, chciałam tylko jak najszybciej wrócić do domu. W dodatku muszę jeszcze lekarzowi kasę donieść bo zrobił mi niezapowiedzianą cytologię (zresztą najbardziej bolesną z dotychczasowych), pewnie specjalnie zrobił bo kasę na święta zbiera.
Jednak to co najważniejsze to wiem, maluch żyje (bo na określenie kijanka to jest już zbyt duży :-) ). Widziałam główkę, rączki, nóżki, plamkę która miała być żołądkiem. Nawet się nie zapytałam jakiej jest już wielkości :-( ale najważniejsze że wszystko ok :-) Wypatrzyłam jedną wspólną cechę z mamą, lubi spać tak jak ja tzn: jedna noga podkurczona a druga wyciągnięta :-) Mam jednak nadzieje że następna wizyta będzie przyjemniejsza.
Jednak to co najważniejsze to wiem, maluch żyje (bo na określenie kijanka to jest już zbyt duży :-) ). Widziałam główkę, rączki, nóżki, plamkę która miała być żołądkiem. Nawet się nie zapytałam jakiej jest już wielkości :-( ale najważniejsze że wszystko ok :-) Wypatrzyłam jedną wspólną cechę z mamą, lubi spać tak jak ja tzn: jedna noga podkurczona a druga wyciągnięta :-) Mam jednak nadzieje że następna wizyta będzie przyjemniejsza.
I
iiwka
Gość
Paula a może idź do lekarza????a ja sie chyba powaznie rozchorowałam:-( kicham, mam zapchany nos, nie moge mowic boli mnie ucho no masakra wczoraj bolało mnie tylko gardło a dzisiaj wszystko mój bąbelek pewnie ma niezle przeżycia jak kicham;-) ale musi być silny
Ja się melduję po śniadankuWyspałam się wkońcu;-):-)
calineczkazbajki
W stanie szczęśliwości :)
Witam
Ja właśnie skończyłam jeść pyszne naleśniczki zrobione przez mojego męża
jeszcze odnośnie przyswajalności żelaza, nie pijecie herbaty do posiłków , bo wtedy przyswajalność żelaza = 0 !!!
Ja właśnie skończyłam jeść pyszne naleśniczki zrobione przez mojego męża
jeszcze odnośnie przyswajalności żelaza, nie pijecie herbaty do posiłków , bo wtedy przyswajalność żelaza = 0 !!!
reklama
Klementinka
juz calkiem spory ruch na forum
ja dzis wstalam nawet o przyzwoitej porze i teraz sniadanko
czekam na dobre wiesci od Was
ja dzis wstalam nawet o przyzwoitej porze i teraz sniadanko
czekam na dobre wiesci od Was