reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
witam was serdecznie troche dzisiaj przysnełam młody ledwie zdążył na autobus do szkoły ale juz sie biore za siebie bo dzis ciezki dzien ale mam nadzieje ze obfity w dobre wiadomosci narka dziewczyny bo mój M mnie woła jedziemy obejrzeć auto dla mnie potem na chwile do moich rodziców no i dziś wizyta u gin więc do wieczorka dam znać jak poszło papa

witam was serdecznie troche dzisiaj przysnełam młody ledwie zdążył na autobus do szkoły ale juz sie biore za siebie bo dzis ciezki dzien ale mam nadzieje ze obfity w dobre wiadomosci narka dziewczyny bo mój M mnie woła jedziemy obejrzeć auto dla mnie potem na chwile do moich rodziców no i dziś wizyta u gin więc do wieczorka dam znać jak poszło papa
trzymamy kciuki;-):tak:

Ja również mówię Dzień Dobry i odrazu uciekam szykować się do pracy....
Do wszystkich mamusiek, które mają dziś wizyty: Czekamy na same radosne wieści....Kciukasy za Was Kochane!!!
Miłego dnia!!!!

Ja też już po wczorajszych wizytach (pech chciał że miałam z tym samym dniu i z NFZ wizytę i prywatną :-( ) W dodatku w obu przypadkach trafiłam na gorszy dzień lekarzy którzy sobie ewidentnie na mnie odreagowali :-( Wróciłam do domu z taką chandrą, że po 20 poszłam już spać. Nawet nie miałam ochoty ani odwagi się o nic pytać, chciałam tylko jak najszybciej wrócić do domu. W dodatku muszę jeszcze lekarzowi kasę donieść bo zrobił mi niezapowiedzianą cytologię (zresztą najbardziej bolesną z dotychczasowych), pewnie specjalnie zrobił bo kasę na święta zbiera.
Jednak to co najważniejsze to wiem, maluch żyje (bo na określenie kijanka to jest już zbyt duży :-) ). Widziałam główkę, rączki, nóżki, plamkę która miała być żołądkiem. Nawet się nie zapytałam jakiej jest już wielkości :-( ale najważniejsze że wszystko ok :-) Wypatrzyłam jedną wspólną cechę z mamą, lubi spać tak jak ja tzn: jedna noga podkurczona a druga wyciągnięta :-) Mam jednak nadzieje że następna wizyta będzie przyjemniejsza.

a ja sie chyba powaznie rozchorowałam:-( kicham, mam zapchany nos, nie moge mowic boli mnie ucho no masakra wczoraj bolało mnie tylko gardło a dzisiaj wszystko:szok: mój bąbelek pewnie ma niezle przeżycia jak kicham;-) ale musi być silny
Paula a może idź do lekarza????

Ja się melduję po śniadanku:tak::tak:Wyspałam się wkońcu;-):-)

Witam :)
Ja właśnie skończyłam jeść pyszne naleśniczki zrobione przez mojego męża :)

jeszcze odnośnie przyswajalności żelaza, nie pijecie herbaty do posiłków , bo wtedy przyswajalność żelaza = 0 !!!

reklama
Do góry