reklama
emalia82
Fanka BB :)
Agnieszka. Myśl pozytywnie. Moja szwagierka miała krwiaka ( który z czasem sie wchłonął ) i jest teraz mamą cudnej 7- miesięcznej Zuzanki. Nie martw się, będzie dobrze.
ja, hefi i jeszcze ktos (przepraszam, zgubilam w natloku stron)
i ja:-)
koriander
Ja tez juz sie zegnam milych snow, tyle wrazen dzisiaj dla wielu z nas
Dobranoc!!
Dobranoc!!
Gosia***
ja, hefi i jeszcze ktos (przepraszam, zgubilam w natloku stron)
i ja:-)
No prosze jak nas dużozaraz raźniej:-)
Ja jeszcze Wojewódzkiego zobaczę, no chyba, że zasnę w trakcie....
iziatcz- no to jutro razem będziemy się dzielić z dziewczynami dobrymi (miejmy nadzieję) wieściami... Ja pierwsza, by my jedziemy na 16 :-) Bbbbboję się...
Też już się żegnam. Do jutra!
iziatcz- no to jutro razem będziemy się dzielić z dziewczynami dobrymi (miejmy nadzieję) wieściami... Ja pierwsza, by my jedziemy na 16 :-) Bbbbboję się...
Też już się żegnam. Do jutra!
reklama
Witam Was Wszystkie choć pewnie juz wszystkie śpią!!!
Ja niestety nie zagladalam chyba caly tydzien po prostu leze i nie mam na nic siły senność mnie taka ogarneła ,że śpie cały dzień ,ale z tego co przeczytałam z ostatnich stron to dobre wiadomośc
Ja na wizyte w piatek wiec zobaczymy co Ginka powie bo niestety okazalo się ,że mam w moczu bakterie wiec pewnie jakiś specyfik będę musiala brac.Trzymajcie się ciepło i powodzenia na wizytach
Ja niestety nie zagladalam chyba caly tydzien po prostu leze i nie mam na nic siły senność mnie taka ogarneła ,że śpie cały dzień ,ale z tego co przeczytałam z ostatnich stron to dobre wiadomośc
Ja na wizyte w piatek wiec zobaczymy co Ginka powie bo niestety okazalo się ,że mam w moczu bakterie wiec pewnie jakiś specyfik będę musiala brac.Trzymajcie się ciepło i powodzenia na wizytach