reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Witamy nowe mamusie walcie śmiało drzwiami i oknami:-)

koriander-Zocha robi podobnie tylko górna warga na dolną:-Dmyślałam że to od tych bolących dziąsełek tak robi:tak:

reklama
Witajcie

Mialam miec dzis kurs,ale babeczka co miała go przeprowadzic miala wypadek i jest w szpitalu :baffled: Posiedzialam troche u tesciowej i wrocilam na chawirke.

Mly siedzi przed akwarum i sie bawi,zaraz obiadek podajemy :-),a propos obiadkow poczytajcie sobie :

http://supermarket.blox.pl/2011/01/Pseudo-mieso-w-produktach-Gerbera-dla-niemowlat.html

Powiem wam,ze teraz to niewiem czy podawac te obiadki ze słoika czy nie, mam rozkmine :baffled::dry::confused:

Witam nowe mamusie czerwcowe - mam nadzieje,ze jestescie prawdziwe :-D

witam się, żebyście i mnie za trola nie wzięły :)
ależ mieliśmy ostatnie 2 dni jazdy... te głupie zeby nie chcą się nadal przebić, mały do tej pory nie wykazywał żadnych dolegliwości ale ostatnie 2 dni tylko na rączkach, jak mnie z oka spuści to płacz, ani spokojnie nie posiedzi, jeść nie chce... w nocy co chwila płacz, koszmar, na szczęście dzisiaj jakby nie ten chłopiec- grzeczniutki, sam się bawi, rży sam do siebie :) ufff
poczytałam z wczoraj i dzisiaj -> cóż za grupowe ujawnianie :D

Gosia- gratuluję zabka!
Agi-śliczne laski z Was :) spacerek udany, nie wspominając o zakupkach!
Emalia- jaki tam szogunek! mały słodziak
Magda M- co tam zabawki, kabelki są najfajniejsze :/ aż strach pomysleć co będzie jak zaczną za nie chwytać :)
Kaisiek- Twój mały też koniecznie chce uciec z łóżeczka? Śliczny, a te włoski achh
Mi też lekarka mówiła żeby do roczku nicz siusiakiem nie robić, później w kąpieli próbować odciągnąć,
Izia- grtauluję wizyty w aquaparku, też bym chciała pójść ale sie boję bo mój to taki zachwycony wodą raczej nie jest i cos czuję że szybko bym się musiała ewakuować
Perfecta- dobrze że wizyta się udała, kolejny raczkujący hihi :)
Sealet- cześć, nie wiem dlaczego tak sie przejmowałaś i porównywałaś dzieciaczki, kazdy przecież ma swój własny rytm , mój też sporo odstaje ale widzę że jest szczęśliwym maluchem i tylko to się liczy :)
na-tuska-biedny filipek, współczuję ale widzę że twój maluch jest bardzo dzielny!
mama kubulki- zdrówka dla maluszka, no nie wszystkie malce sa takie szybkie, mój tylko siedzi, przemieszczać się nie zamierza choć próbuje podnosić pupę ale rączki chyba ma za słabe bo szybko sie uginają :) poza tym po rodzicach- leniuch :D
zdec- szkoda mi tych kłuć, nie martw się, widać że mała się dobrze rozwija, super że się przekonała do owoców,
lena-
[*], współczuję Ci kochana :(
może to i dobrze z tą rehabilitacją, pewnie pomoże na nadwyręzony kręgosłup,
ulkwil- witaj, miło cię poznać
koriander- no niezla mina, usmiałam sie z obrazka :D pewnie że to chwilowe, na pewno wkrótce o niej zapomni :D a zrób zdjęcie minie żebyś się miała z czego na przyszłość śmiać hihi

nadika no wiec ja byłam u lekarza i waga mojej córy jest ok. Basia wazyla 2850 kg a jak wychodzila ze szpitala miala 2630 kg, takze jesli teraz wazy 6500 kg to jest OK, bo pół roczne dziecko powinno podwoic swoja wage a ona ma ponad to takze lekarz nas uspokoił.

Moi Tescie mówia na Baśke: MIKRUS albo Mikrusik ;)

Witajcie
nie chcialabym byc nie grzeczna ani nie mila... Bron Boze. Chcialam tylko spytac czemu nie ktore z was maja takie nastawienie do nowych dziewczyn? jest to forum, ktore jak wiadomo moze czytac kazdy wiec skad ta niechęc i oburzenie? troszke to przykre:(

reklama
Witajcie
nie chcialabym byc nie grzeczna ani nie mila... Bron Boze. Chcialam tylko spytac czemu nie ktore z was maja takie nastawienie do nowych dziewczyn? jest to forum, ktore jak wiadomo moze czytac kazdy wiec skad ta niechęc i oburzenie? troszke to przykre:(

Wydaje mi się, że to z sytuacji zaistniałych na naszym forum!!

Do góry