witam się, żebyście i mnie za trola nie wzięły
ależ mieliśmy ostatnie 2 dni jazdy... te głupie zeby nie chcą się nadal przebić, mały do tej pory nie wykazywał żadnych dolegliwości ale ostatnie 2 dni tylko na rączkach, jak mnie z oka spuści to płacz, ani spokojnie nie posiedzi, jeść nie chce... w nocy co chwila płacz, koszmar, na szczęście dzisiaj jakby nie ten chłopiec- grzeczniutki, sam się bawi, rży sam do siebie
ufff
poczytałam z wczoraj i dzisiaj -> cóż za grupowe ujawnianie
Gosia- gratuluję zabka!
Agi-śliczne laski z Was
spacerek udany, nie wspominając o zakupkach!
Emalia- jaki tam szogunek! mały słodziak
Magda M- co tam zabawki, kabelki są najfajniejsze :/ aż strach pomysleć co będzie jak zaczną za nie chwytać
Kaisiek- Twój mały też koniecznie chce uciec z łóżeczka? Śliczny, a te włoski achh
Mi też lekarka mówiła żeby do roczku nicz siusiakiem nie robić, później w kąpieli próbować odciągnąć,
Izia- grtauluję wizyty w aquaparku, też bym chciała pójść ale sie boję bo mój to taki zachwycony wodą raczej nie jest i cos czuję że szybko bym się musiała ewakuować
Perfecta- dobrze że wizyta się udała, kolejny raczkujący hihi
Sealet- cześć, nie wiem dlaczego tak sie przejmowałaś i porównywałaś dzieciaczki, kazdy przecież ma swój własny rytm , mój też sporo odstaje ale widzę że jest szczęśliwym maluchem i tylko to się liczy
na-tuska-biedny filipek, współczuję ale widzę że twój maluch jest bardzo dzielny!
mama kubulki- zdrówka dla maluszka, no nie wszystkie malce sa takie szybkie, mój tylko siedzi, przemieszczać się nie zamierza choć próbuje podnosić pupę ale rączki chyba ma za słabe bo szybko sie uginają
poza tym po rodzicach- leniuch
zdec- szkoda mi tych kłuć, nie martw się, widać że mała się dobrze rozwija, super że się przekonała do owoców,
lena-
[*], współczuję Ci kochana
może to i dobrze z tą rehabilitacją, pewnie pomoże na nadwyręzony kręgosłup,
ulkwil- witaj, miło cię poznać
koriander- no niezla mina, usmiałam sie z obrazka
pewnie że to chwilowe, na pewno wkrótce o niej zapomni
a zrób zdjęcie minie żebyś się miała z czego na przyszłość śmiać hihi