reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

przez to wszystko zapomniałam pogratulować JAGODZIE !!! to chyba pierwsze raczkujące czerwcowe dzieciątko??? w każdym razie pięknie!!!! gratulacje dla mamy ;-)

reklama
Cześć:)

O matko, co tu się dzieje, normalnie z łóżka spadłam ze śmiechu:-D:-D:-D.

Wszystkiego najlepszego dla wczorajszych i dzisiejszych solenizantów/ek!!!

Co u nas? To tak Karolina wszystko robi na pół gwizdka, tzn. trochę raczkuje, siedzi w miarę dobrze, w łóżeczku trzymając się za szczebelki próbuje wstawać a najczęściej klęczy przy szczebelkach. No i ma dwa dolne ząbki.
Od powrotu do Wawy jest poprostu koszmar z Nią bo nawet na chwilkę zostawić jej się nie da. Każde wyjście do kuchni/łazienki to jest jeden ryk na cały blok. Jeszcze trochę i sąsiedzi opiekę społeczną naślą na nas.

W pracy jakoś leci. Niewiem czy pisałam że moja koleżanka jest w ciąży (12tydzień) i siedzi na zwolnieniu. Kurcze niewiem jak jej pomóc, bo popada w depresję. Nigdzie niechce wychodzić, ani z nikim się spotykać.

Nie było mnie tu kilka dni i jestem w szoku jak czytam co się dzieje.. telenowela to nic w porównaniu z naszym forum :)
Jak będę chciała poczytać fajne bajki z placa wyssane to juz wiem gdzie trafić - wątek czerwcówki jest chyba popularny wśród osób, którym się w życiu nudzi...
Ale ten internet pełen jest furjatów.

edit: druga :))

trzecia :)
gdzie na zginela Eagle i Kajdusia?
O tym samym ostatnio myślałam:tak:
Yupiiii:-D:-D mamy drugiego ząbka, prawą dolna jedyneczke:biggrin2::biggrin2:
Gratuluję:tak:
Agi Śliczne zdjęcia:tak: Zazdroszczę ci ich, bo ja mam zaledwie kilka zdjęć z Emilką:-( Zazwyczaj to ja jestem fotografem...
na-tuska Dużo zdrówka. I niech mały szybciutko dojdzie do siebie:tak: Pamiętam, jak Milka już wcześniej pisała, że u nich było ciężko po zabiegu i mam nadzieję, że u was będzie lepiej:tak:
W pracy jakoś leci. Niewiem czy pisałam że moja koleżanka jest w ciąży (12tydzień) i siedzi na zwolnieniu. Kurcze niewiem jak jej pomóc, bo popada w depresję. Nigdzie niechce wychodzić, ani z nikim się spotykać.
W 2-3 tygodniu zwolnienia podejrzewałam siebie o początki depresji. Nic mi się nie chciało. P. i wszyscy znajomi większość czasu spędzali w pracy, a ja sama w domu... Potem zaczęły się egzaminy, jakiś cykl wykładów na uczelni, kupiłam nowy karnet na siłownię... Rozruszałam się i jednocześnie przyzwyczaiłam do tego, że mogę sobie bezkarnie poleniuchować. A jak tylko poprawiła się pogoda, zaczęły się moje dalekie eskapady w dotychczas nieznane okolice:tak:
Może twoja koleżanka też potrzebuje trochę czasu, żeby się oswoić z nową sytuacją? Mi pomagały długie rozmowy telefoniczne (obdzwoniłam wtedy sporo osób, z którymi kontakt mi się częściowo urywał:biggrin2:) i nawet krótkie wizyty znajomych.

Ostatnia edycja:
Lena - nie mogłam Gai znaleźć na tym zdjęciu ;) mój misiek ma taką samą podusie, dostał od babci ;)

Agast - gratulacje ogromne dla Jagódki!!! Ale świetnie raczkuje!!! jest urocza :)

Zdec - zagłosowane ;)

Gratuluję wszystkim ząbków!

Solenizantom spóźnione życzenia :)

Witam się i ja.
Jasiek rozwala z pudełka, ja popijam kawusie i wcinam cisto -pierniczek. Nocka w miarę.
A to mój szogunek DSC04108 (Medium).jpgDSC04107 (Medium).jpg

Witajcie

twardy przebiła sradzię na 100% :laugh2::laugh2::laugh2: i jeszcze dobrze jej wychodzi udawanie glupola :rofl2: no nic wciskam ignoruj ,bo nie mam sily czytac tych wyłuskanych z palca historii :laugh2:

A co u nas, w niedzielke bylam a wykladach ,a potem do tesciow i pozno wrocilam,nawet juz na neta nie wchodzilam. We wtorek mam kurs na kwasy i jakies zaiegi na twarz.

Niewiem jak moj dzinks to zrobl,ale wychilil sie i odczepilo sie jedno zapiecie w krzesełku :baffled: w ostatniej chwili go złapałam :szok:

Zdjec małego juz tu nie bede wklejac,za duzo dziwnych osob , jeszcze ktoras wykorzysta moje dziecie na innym forum jako swoje :szok::szok::szok::no: kto ie czy twardy tak nie robi :szok:

Dziewczyny sliczne zdjecia , Agast gratki dla małej :happy2: i najserdeczniejsze zyczenia dla dzisiejszych solenizantow :happy2::happy2::happy2:

reklama
Do góry