reklama
Cześć
O matko, co tu się dzieje, normalnie z łóżka spadłam ze śmiechu.
Wszystkiego najlepszego dla wczorajszych i dzisiejszych solenizantów/ek!!!
Co u nas? To tak Karolina wszystko robi na pół gwizdka, tzn. trochę raczkuje, siedzi w miarę dobrze, w łóżeczku trzymając się za szczebelki próbuje wstawać a najczęściej klęczy przy szczebelkach. No i ma dwa dolne ząbki.
Od powrotu do Wawy jest poprostu koszmar z Nią bo nawet na chwilkę zostawić jej się nie da. Każde wyjście do kuchni/łazienki to jest jeden ryk na cały blok. Jeszcze trochę i sąsiedzi opiekę społeczną naślą na nas.
W pracy jakoś leci. Niewiem czy pisałam że moja koleżanka jest w ciąży (12tydzień) i siedzi na zwolnieniu. Kurcze niewiem jak jej pomóc, bo popada w depresję. Nigdzie niechce wychodzić, ani z nikim się spotykać.
O matko, co tu się dzieje, normalnie z łóżka spadłam ze śmiechu.
Wszystkiego najlepszego dla wczorajszych i dzisiejszych solenizantów/ek!!!
Co u nas? To tak Karolina wszystko robi na pół gwizdka, tzn. trochę raczkuje, siedzi w miarę dobrze, w łóżeczku trzymając się za szczebelki próbuje wstawać a najczęściej klęczy przy szczebelkach. No i ma dwa dolne ząbki.
Od powrotu do Wawy jest poprostu koszmar z Nią bo nawet na chwilkę zostawić jej się nie da. Każde wyjście do kuchni/łazienki to jest jeden ryk na cały blok. Jeszcze trochę i sąsiedzi opiekę społeczną naślą na nas.
W pracy jakoś leci. Niewiem czy pisałam że moja koleżanka jest w ciąży (12tydzień) i siedzi na zwolnieniu. Kurcze niewiem jak jej pomóc, bo popada w depresję. Nigdzie niechce wychodzić, ani z nikim się spotykać.
Lencja
:)
Nie było mnie tu kilka dni i jestem w szoku jak czytam co się dzieje.. telenowela to nic w porównaniu z naszym forum
Jak będę chciała poczytać fajne bajki z placa wyssane to juz wiem gdzie trafić - wątek czerwcówki jest chyba popularny wśród osób, którym się w życiu nudzi...
Ale ten internet pełen jest furjatów.
edit: druga )
Jak będę chciała poczytać fajne bajki z placa wyssane to juz wiem gdzie trafić - wątek czerwcówki jest chyba popularny wśród osób, którym się w życiu nudzi...
Ale ten internet pełen jest furjatów.
edit: druga )
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
trzecia
Agi Śliczne zdjęcia Zazdroszczę ci ich, bo ja mam zaledwie kilka zdjęć z Emilką:-( Zazwyczaj to ja jestem fotografem...
na-tuska Dużo zdrówka. I niech mały szybciutko dojdzie do siebie Pamiętam, jak Milka już wcześniej pisała, że u nich było ciężko po zabiegu i mam nadzieję, że u was będzie lepiej
Może twoja koleżanka też potrzebuje trochę czasu, żeby się oswoić z nową sytuacją? Mi pomagały długie rozmowy telefoniczne (obdzwoniłam wtedy sporo osób, z którymi kontakt mi się częściowo urywał) i nawet krótkie wizyty znajomych.
O tym samym ostatnio myślałamgdzie na zginela Eagle i Kajdusia?
GratulujęYupiiii mamy drugiego ząbka, prawą dolna jedyneczke
Agi Śliczne zdjęcia Zazdroszczę ci ich, bo ja mam zaledwie kilka zdjęć z Emilką:-( Zazwyczaj to ja jestem fotografem...
na-tuska Dużo zdrówka. I niech mały szybciutko dojdzie do siebie Pamiętam, jak Milka już wcześniej pisała, że u nich było ciężko po zabiegu i mam nadzieję, że u was będzie lepiej
W 2-3 tygodniu zwolnienia podejrzewałam siebie o początki depresji. Nic mi się nie chciało. P. i wszyscy znajomi większość czasu spędzali w pracy, a ja sama w domu... Potem zaczęły się egzaminy, jakiś cykl wykładów na uczelni, kupiłam nowy karnet na siłownię... Rozruszałam się i jednocześnie przyzwyczaiłam do tego, że mogę sobie bezkarnie poleniuchować. A jak tylko poprawiła się pogoda, zaczęły się moje dalekie eskapady w dotychczas nieznane okoliceW pracy jakoś leci. Niewiem czy pisałam że moja koleżanka jest w ciąży (12tydzień) i siedzi na zwolnieniu. Kurcze niewiem jak jej pomóc, bo popada w depresję. Nigdzie niechce wychodzić, ani z nikim się spotykać.
Może twoja koleżanka też potrzebuje trochę czasu, żeby się oswoić z nową sytuacją? Mi pomagały długie rozmowy telefoniczne (obdzwoniłam wtedy sporo osób, z którymi kontakt mi się częściowo urywał) i nawet krótkie wizyty znajomych.
Ostatnia edycja:
Witajcie,
Widzę że nadal sie dzieje
Moje dziecię dało mi pospać dzisiaj do 7
Bardzo prosimy o głosiki Głosowanie na zdjęcie miesiąca - eMaluszki.pl
Widzę że nadal sie dzieje
Moje dziecię dało mi pospać dzisiaj do 7
Bardzo prosimy o głosiki Głosowanie na zdjęcie miesiąca - eMaluszki.pl
Kasiek1983
Fanka BB :)
Lena - nie mogłam Gai znaleźć na tym zdjęciu mój misiek ma taką samą podusie, dostał od babci
Agast - gratulacje ogromne dla Jagódki!!! Ale świetnie raczkuje!!! jest urocza
Zdec - zagłosowane
Gratuluję wszystkim ząbków!
Solenizantom spóźnione życzenia
Agast - gratulacje ogromne dla Jagódki!!! Ale świetnie raczkuje!!! jest urocza
Zdec - zagłosowane
Gratuluję wszystkim ząbków!
Solenizantom spóźnione życzenia
emalia82
Witajcie
twardy przebiła sradzię na 100% i jeszcze dobrze jej wychodzi udawanie glupola no nic wciskam ignoruj ,bo nie mam sily czytac tych wyłuskanych z palca historii
A co u nas, w niedzielke bylam a wykladach ,a potem do tesciow i pozno wrocilam,nawet juz na neta nie wchodzilam. We wtorek mam kurs na kwasy i jakies zaiegi na twarz.
Niewiem jak moj dzinks to zrobl,ale wychilil sie i odczepilo sie jedno zapiecie w krzesełku w ostatniej chwili go złapałam
Zdjec małego juz tu nie bede wklejac,za duzo dziwnych osob , jeszcze ktoras wykorzysta moje dziecie na innym forum jako swoje kto ie czy twardy tak nie robi
Dziewczyny sliczne zdjecia , Agast gratki dla małej i najserdeczniejsze zyczenia dla dzisiejszych solenizantow
twardy przebiła sradzię na 100% i jeszcze dobrze jej wychodzi udawanie glupola no nic wciskam ignoruj ,bo nie mam sily czytac tych wyłuskanych z palca historii
A co u nas, w niedzielke bylam a wykladach ,a potem do tesciow i pozno wrocilam,nawet juz na neta nie wchodzilam. We wtorek mam kurs na kwasy i jakies zaiegi na twarz.
Niewiem jak moj dzinks to zrobl,ale wychilil sie i odczepilo sie jedno zapiecie w krzesełku w ostatniej chwili go złapałam
Zdjec małego juz tu nie bede wklejac,za duzo dziwnych osob , jeszcze ktoras wykorzysta moje dziecie na innym forum jako swoje kto ie czy twardy tak nie robi
Dziewczyny sliczne zdjecia , Agast gratki dla małej i najserdeczniejsze zyczenia dla dzisiejszych solenizantow
reklama
emalia82
Zdec chciałam zagłosować ale można tylko raz w miesiącu. Taka informacja była W tym miesiącu oddano już głos. Zapraszamy do głosowania w następnym miesiącu.