Klementinka
Fanka BB :)
ja nie bede sie nakrecac ze usg jest szkodliwe
a akurat mysle ze nfz robi 3 badania usg wlasnie ze wzgledu na kase
a akurat mysle ze nfz robi 3 badania usg wlasnie ze wzgledu na kase
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no oszalala kobita normalnietłuszczyk, tłuszczyk, nie oszukujmy się... no, chyba, że może wędrująca wątroba
gosiu to tak jak u mnie, piekne widoki prawda? ale masz fajny prezent, zazdroszcze filmiku chociaz ja mam pelna glowe obrazow z usga ja siedze i ogladam ten film z usg, a mam co bo jest ponad 18 minut:-):-):-), no ale jak maluszek się tak wiercił, że go nie zmierzyć nie mozna było:-):-)
Cieszę się, e wasze maluszki urosły i wszystko jest dobrze.
Ja niestety się z wami żegnam i tym razem się nie udało serduszko przestało bić, fasolka jet o 2 tyg za mała. W sumie umówiłam się jeszcze za tydzień, ale pójdę jeszcze w tym tyg do innego lekarza potwierdzić i na zabieg niestety.
Uprzedzając wasze pytania, nic złego się nie działo przez te 2 tyg, były mdłości, czułam się tak jak inne tutaj dziewczyny, a nie poroniłam tylko dlatego, że brałam duphaston i on podtrzymał tę ciążę.
I wcale się nie trzymam i niewiem co dalej.
Obym była już ostatnia.
Witam,
Jako nowicjuszka na forum i przyszła mama- 8 tc, termin na 27.06.
Obecnie jestem na L4 celem wypoczynku i ochrony przed grypą.
Pozdrawiam
Dziewczyny, juz wrócilam:-):-) jestem wniebowzieta dzidzius jest cudowny a prawdopodobnie jest to chłopczyk, ma juz 6,41 cm, jest bardzo żywotny, lekarz miał problem największy ze zmierzeniem noska, wszystko jest ok. Dostałam plytke z nagraniem, i chyba będziemy ja oglądac non stop) widziałam wszystko rączki, nóżki, żebra, kręgosłup, usteczka, nawet pełny pęcherz moczowy, zdjęcie zaraz wkleje, ale jestem happy
my juz tez po wizycie i wszystko ok!! maluch jak pani polozna stwierdzila duzy ma 6.87 cm i wg niej wszystko w najlepszym porzadku,niestety my mielismy normalne usg wiec nie znamy płci :-) jeszcze ,a dokladne usg wszystkich organow bedziemy mieli dopiero w 20 tyg w szpitalu wiec musze byc dobrej mysli i czekac.... nigdy nie watpilam w dobre zakonczenie i nadal nie watpie wiec oby tak dalej ...aaaaaaaaa moj maluch slicznie kopał nózkami az sie wierzyc niechce ze juz taki bobas to jest nawet policzylismy ze ma 5 paluszkow przy rączce hi :-):-):-)
GOSIAGRO gratulacje !!!!!!!!!
ja sie melduje mam jutro o18;45 mam nadzieje zobaczyc i usłyszec malenstwo a i gratuluje wszystkim super wiesciA ja mam wizytę już jutro :-):-) Kto ze mną????
Ale dzisiaj pierwszy raz od miesiąca zobaczyłam biały śluz!! żadnego śladu plamienia. Moze ten krwiak poszedl precz....
W kazdym razie do kolejnego usg dalej leze plackiem.