reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

zdec- niedługo maluchy zaczną nas kopać, a wtedy to urządzenie nie będzie się już wydawało takie niezbędne ;-) :-) Drogie trochę...:sorry:

Właśnie mnie Julcia wcale mocno nie kopała i w sumie coś tam czułam ale to bardziej gilgotanie niż kopanie. Dlatego też uśpiła moją czujność, bo jak dostałam skurczów to sobie uświadomiłam że przez cały dzień mnie nie "gilgotała".:-(
Mam nadzieję że ten sprzęt chociaż trochę mi pomoże i będę z nim bardziej spokojna, dlatego cena nie gra roli. A akurat jeżeli chodzi o cenę, to jest to koszt 1,5 mojej wizyty u lekarza, więc w tym przeliczniku to nie tak dużo;-)

reklama
Agnieszka to super że serduszko bije i najprawdopodobniej krwiaka już nie ma.
Tylko leż dalej i odpoczywaj a na pewno wszystko będzie dobrze;-)

Dzięki dziewczyny ale na razie to za wcześnie na całkowitą radośc i spokój-cieszę się, że dzidziolek żyje ale dalej nie wiem co z krwiakiem no i czy dzidziol ma wszystko na swoim miejscu...
Stresa już mam przez tym usg genetycznym....
a co do śluzu to dlatego się cieszę, że mam biały bo do tej pory był on brunatny, czekoladowy, kawowy albo beżowy. A dzisiaj biały:)) więc plamienia poszły precz...może krwiak się wchłonął?oby...

Ja tylko wpadłam się pożegnać na dzisiaj bo mnie głowa boli i spać też się chce:-:)-(
No i znowu okazuje się (mówię o USG) że co lekarz to opinia:tak::tak::-)
Dobranoc i miłych snów wszystkim życzę:tak::tak:

reklama
Do góry