Mój lekarz powiedział, ze nie mogę zaszczepić się na grypę, bo szczepionka może powodować objawy grypopodobne, które uszkadzają płód
No i się wyjaśniło że jednak nie warto.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój lekarz powiedział, ze nie mogę zaszczepić się na grypę, bo szczepionka może powodować objawy grypopodobne, które uszkadzają płód
Dziewczyny, juz wrócilam:-):-) jestem wniebowzieta dzidzius jest cudowny a prawdopodobnie jest to chłopczyk, ma juz 6,41 cm, jest bardzo żywotny, lekarz miał problem największy ze zmierzeniem noska, wszystko jest ok. Dostałam plytke z nagraniem, i chyba będziemy ja oglądac non stop) widziałam wszystko rączki, nóżki, żebra, kręgosłup, usteczka, nawet pełny pęcherz moczowy, zdjęcie zaraz wkleje, ale jestem happy
koriander-smacznego, zrób mi też
smacznego mniam mniamkajdusia to ja zapraszam na makaron z brokułami:-):-)