mama mikolaja
Fanka BB :)
ASCUT tobie rowniez gratulki !!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja Ci powiem że gdyby nie cesarka to ja nie miałabym dziecka Dwa dni porodu wymęczyły mnie tak że ręce mi wykrzywiało z bólu.Byłam po terminie i wywoływali mi poród,i uwierz nie chciałabym przez to przechodzić drugi raz.Na siłę lekarze chcieli żebym urodziła siłami natury,ale już nie mieli wyjścia bo mi przebili wody płodowe prawie 7godzin przed cesarką.
I nie każda z nas jest stworzona do rodzenia jak i karmienia piersią i to nie jest poprostu wymysł.Każdej z nas poród jest inny a ja wolę być pacjentką po "kilku"operacjach niż udusić dziecko bo nie będę w stanie je urodzić,albo podczas wysiłku może mi macica pęknąć.;-)Nie jestem z osób "załatwiających"sobie cesarkę na życzenie.
no to super a nawet wczoraj o tym pisałysmy i prosze bardz sie ciesze to naprawde szybko;-):-)
ale jednym się Wam muszę pochwalić :
Jeśli mnie intuicja nie myli to dziś poczułam pierwszy raz ruchy dziecka:-):-):-), wiec chyba pisząc o tym ostatnio, wywołałam wilka z lasu, jak mówi moja mama .:-) Ostatnio jak byłam na USG w zeszły piątek to pani mi powiedziała,że maluszek jest ułożony z boku po lewej stronie i dziś trzy razy właśnie w tym miejscu poczułam takie gilgotanie jakby mi się woda tam przelewała
a miałam właśnie na rękach trzymiesięcznego synka mojej koleżanki im Ona stwierdziła,że moje dziecko jest zazdrosne i daje mi o sobie znać
my juz tez po wizycie i wszystko ok!! maluch jak pani polozna stwierdzila duzy ma 6.87 cm i wg niej wszystko w najlepszym porzadku,QUOTE]
super super gratuluje oby juz tylko do czerwca takie wieści były super:-)
gosiagro super wiesci
obym w czwartek wrocila w takim samym humorze
a o której masz wizyte? bo ja też czwartkowa:-)
ja też już jestem po wizycie:-) maluch ma 6cm. Badania wszystkie ok. Za tydzień mam usg przezierności karkowej.
nie dał mi jednak zdjęcia, no ale za tydzień mam nadzieję, że mi da:-)
ale jednym się Wam muszę pochwalić :
Jeśli mnie intuicja nie myli to dziś poczułam pierwszy raz ruchy dziecka:-):-):-),
my juz tez po wizycie i wszystko ok!! maluch jak pani polozna stwierdzila duzy ma 6.87 cm i wg niej wszystko w najlepszym porzadku,niestety my mielismy normalne usg wiec nie znamy płci :-) jeszcze ,a dokladne usg wszystkich organow bedziemy mieli dopiero w 20 tyg w szpitalu wiec musze byc dobrej mysli i czekac.... nigdy nie watpilam w dobre zakonczenie i nadal nie watpie wiec oby tak dalej ...aaaaaaaaa moj maluch slicznie kopał nózkami az sie wierzyc niechce ze juz taki bobas to jest nawet policzylismy ze ma 5 paluszkow przy rączce hi :-):-):-)
GOSIAGRO gratulacje !!!!!!!!!
Ja juz po barszczyku ukrainskim z uszkami z grzybami (swiateczny nastroj )
Kajdusia chetnie sie podziele ;-) jeszcze troche zostalo