reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny, juz wrócilam:-):-) jestem wniebowzieta:-D:-D dzidzius jest cudowny a prawdopodobnie jest to chłopczyk:-D:-D:-D, ma juz 6,41 cm, jest bardzo żywotny, lekarz miał problem największy ze zmierzeniem noska, wszystko jest ok. Dostałam plytke z nagraniem, i chyba będziemy ja oglądac non stop:)) widziałam wszystko rączki, nóżki, żebra, kręgosłup, usteczka, nawet pełny pęcherz moczowy:-D:-D, zdjęcie zaraz wkleje, ale jestem happy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

mama nadzieję że równie dobrymi wiadomościami będę mogła się podzielić w czwartek:-)

reklama
Dzieki wielkie dziewczyny, jestem taka szczęśliwa:-):-)

Gratki!!!!!!!!!!!!Aż się cieszę razem z Tobą:tak::tak:;-):-):-):-);-);-)
I już powiedział Ci gin że może być chłopczyk???No to chyba musi mieć dobry sprzęt:tak:

a było to tak, robił usg 3D i w pewnym momencie zapytał:
a co tu Pani widzi między nóżkami??:-D:-D:-D

Witajcie, ale dziś jestem niewyspana, coraz trudniej znaleźć mi dobrą pozycję do spania i w ogóle nie potrafię się jakoś wyciszyć... W pracy jest fajnie, wprawdzie bardzo intensywnie, ale ja to lubię :-):-)
A co najważniejsze, chorobie się nadal nie daję- czuję się coraz lepiej
moniabir-
[*] płakać mi się chce z Tobą :-(To niesprawiedliwe :wściekła/y:Nie wiem co mogłabym Ci napisać, żeby Ci było lepiej!Jestem z Tobą całym sercem!
mamusiamikołaja- ja bym się bała mimo wszystko ryzykować antybiotyk... Ale wyobrażam sobie jak fatalnie musisz się czuć, skoro się na niego zdecydowałaś:-(- zdrówka wreszcie życzę!
iiwka- u mnie też cesarka uratowała życie Piotrusia, nie wspominam jej źle, i chyba jest tak, że mniej boimy tego co już znamy...Ale mimo wszystko chciałabym teraz urodzić naturalnie... A czemu zakładasz, że poród będzie równie trudny tak jak wtedy? Skoro każda ciąża jest inna to i pewnie każdy poród jest inny :-) Ja na to liczę :-)
kpi23- witaj wśród nas
Paula24211- nie daj się choróbsku! Duuuużo wit. C :-)
lasposa- ale w ŻYCIU nie dam się zaszczepić! Wara ode mnie i od mojego dziecka :wściekła/y: Zresztą ja w ogóle nie wierzę w szczepionki na grypę, znam takich co się szczepili i jeszcze gorzej tą grypę później znosili... Choć teraz doczytałam, że to jednak nie szczepionki na świńską grypę tylko na sezonową... hmmm, jak mnie ktoś mądry przekona to może....
gosiagro- wzruszyłam się czytając tak cudowne wiadomości :-) Tak się cieszę :-) Chłopak- SUPER- no to mamy pierwsze "płciowe" dzieciątko na wątku :-D:-D

Czekam na dalsze wspaniałe relacje z wizyt:-):-)

Dziewczyny, juz wrócilam:-):-) jestem wniebowzieta:-D:-D dzidzius jest cudowny a prawdopodobnie jest to chłopczyk:-D:-D:-D, ma juz 6,41 cm, jest bardzo żywotny, lekarz miał problem największy ze zmierzeniem noska, wszystko jest ok. Dostałam plytke z nagraniem, i chyba będziemy ja oglądac non stop:)) widziałam wszystko rączki, nóżki, żebra, kręgosłup, usteczka, nawet pełny pęcherz moczowy:-D:-D, zdjęcie zaraz wkleje, ale jestem happy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
GRATULUJĘ super wieści oby tylko takie już były kurcze az sama sie nie moge juz doczekac kolejenj wizyty:-D

aaaaaaaaaaaaaaa.... gosiagro REWELACJA! :-D super wieści :-D Cieszę się razem z Tobą!!

reklama
Oglądam właśnie tvn24, mówią o grypie o o szczepionkach, które jednak będą, piszą tez o tym na gazeta.pl:
"W pierwszej kolejności na grypę sezonową zaszczepione zostaną osoby z grupy ryzyka, w tym kobiety w ciąży, niemowlęta i dzieci do lat dwóch."
Czterokrotny wzrost zachorowań na grypę
Ciekawa jestem czy potrafią nas zapewnić, że nie zaszkodzi to fasolce.
Podobno szczepienia mają by dla kobiet powyżej 12tc.
Co to tym myślicie?

Mój lekarz powiedział, ze nie mogę zaszczepić się na grypę, bo szczepionka może powodować objawy grypopodobne, które uszkadzają płód

Do góry