reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie, ja też juz po pracy i po obiadku.
I znowu smutne wiadomośći... tak mi przykro
i ja też coraz bardziej się boje, a im bliżej do wizyty tym jest gorzej - a wizyta w czwartek o 18:30. W pierwszej ciąży tak nie miałam.

Co do szpczepienia na grypę to napewno się nie zaszczepię.

Dziewczyny, juz wrócilam:-):-) jestem wniebowzieta:-D:-D dzidzius jest cudowny a prawdopodobnie jest to chłopczyk:-D:-D:-D, ma juz 6,41 cm, jest bardzo żywotny, lekarz miał problem największy ze zmierzeniem noska, wszystko jest ok. Dostałam plytke z nagraniem, i chyba będziemy ja oglądac non stop:)) widziałam wszystko rączki, nóżki, żebra, kręgosłup, usteczka, nawet pełny pęcherz moczowy:-D:-D, zdjęcie zaraz wkleje, ale jestem happy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny, juz wrócilam:-):-) jestem wniebowzieta:-D:-D dzidzius jest cudowny a prawdopodobnie jest to chłopczyk:-D:-D:-D, ma juz 6,41 cm, jest bardzo żywotny, lekarz miał problem największy ze zmierzeniem noska, wszystko jest ok. Dostałam plytke z nagraniem, i chyba będziemy ja oglądac non stop:)) widziałam wszystko rączki, nóżki, żebra, kręgosłup, usteczka, nawet pełny pęcherz moczowy:-D:-D, zdjęcie zaraz wkleje, ale jestem happy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gratulacje!!:tak::tak: Nareszcie jakieś dobre wiadomości dzisiaj oby więcej:tak::tak:

Gratki!!!!!!!!!!!!Aż się cieszę razem z Tobą:tak::tak:;-):-):-):-);-);-)
I już powiedział Ci gin że może być chłopczyk???No to chyba musi mieć dobry sprzęt:tak:

reklama
Do góry