reklama
emalia82
Fanka BB :)
Ja też nie mam zamiaru ryzykować? Jakaś dziwna ta szczepionka.
lena25
[url=http://www.suwaczki.
Czesc, co do szczepionki to ja tez sie nie dam
Witajcie, ja też juz po pracy i po obiadku.
I znowu smutne wiadomośći... tak mi przykro
i ja też coraz bardziej się boje, a im bliżej do wizyty tym jest gorzej - a wizyta w czwartek o 18:30. W pierwszej ciąży tak nie miałam.
Co do szpczepienia na grypę to napewno się nie zaszczepię.
I znowu smutne wiadomośći... tak mi przykro
i ja też coraz bardziej się boje, a im bliżej do wizyty tym jest gorzej - a wizyta w czwartek o 18:30. W pierwszej ciąży tak nie miałam.
Co do szpczepienia na grypę to napewno się nie zaszczepię.
Dziewczyny, juz wrócilam:-):-) jestem wniebowzieta dzidzius jest cudowny a prawdopodobnie jest to chłopczyk, ma juz 6,41 cm, jest bardzo żywotny, lekarz miał problem największy ze zmierzeniem noska, wszystko jest ok. Dostałam plytke z nagraniem, i chyba będziemy ja oglądac non stop) widziałam wszystko rączki, nóżki, żebra, kręgosłup, usteczka, nawet pełny pęcherz moczowy, zdjęcie zaraz wkleje, ale jestem happy
I
iiwka
Gość
Anik czwartek już nie dalekoBędzie dobrze;-)
No to mamy klub nie szczepiących się przyszłych mamusiek
No to mamy klub nie szczepiących się przyszłych mamusiek
Dziewczyny, juz wrócilam:-):-) jestem wniebowzieta dzidzius jest cudowny a prawdopodobnie jest to chłopczyk, ma juz 6,41 cm, jest bardzo żywotny, lekarz miał problem największy ze zmierzeniem noska, wszystko jest ok. Dostałam plytke z nagraniem, i chyba będziemy ja oglądac non stop) widziałam wszystko rączki, nóżki, żebra, kręgosłup, usteczka, nawet pełny pęcherz moczowy, zdjęcie zaraz wkleje, ale jestem happy
Gratulacje!! Nareszcie jakieś dobre wiadomości dzisiaj oby więcej
I
iiwka
Gość
Gratki!!!!!!!!!!!!Aż się cieszę razem z Tobą;-):-):-):-);-);-)Dziewczyny, juz wrócilam:-):-) jestem wniebowzieta dzidzius jest cudowny a prawdopodobnie jest to chłopczyk, ma juz 6,41 cm, jest bardzo żywotny, lekarz miał problem największy ze zmierzeniem noska, wszystko jest ok. Dostałam plytke z nagraniem, i chyba będziemy ja oglądac non stop) widziałam wszystko rączki, nóżki, żebra, kręgosłup, usteczka, nawet pełny pęcherz moczowy, zdjęcie zaraz wkleje, ale jestem happy
I już powiedział Ci gin że może być chłopczyk???No to chyba musi mieć dobry sprzęt
reklama
lasposa
Zaangażowana w BB
gosiagro - super, ale fajnie, a fasolka to już nie fasolka, to duży człowiek i na dodatek chłopak hahah ) GRATULUJĘ