reklama
emalia82
Fanka BB :)
Ja też nie mam zamiaru ryzykować? Jakaś dziwna ta szczepionka.
lena25
[url=http://www.suwaczki.
Czesc, co do szczepionki to ja tez sie nie dam
Witajcie, ja też juz po pracy i po obiadku.
I znowu smutne wiadomośći... tak mi przykro
i ja też coraz bardziej się boje, a im bliżej do wizyty tym jest gorzej - a wizyta w czwartek o 18:30. W pierwszej ciąży tak nie miałam.
Co do szpczepienia na grypę to napewno się nie zaszczepię.
I znowu smutne wiadomośći... tak mi przykro
i ja też coraz bardziej się boje, a im bliżej do wizyty tym jest gorzej - a wizyta w czwartek o 18:30. W pierwszej ciąży tak nie miałam.
Co do szpczepienia na grypę to napewno się nie zaszczepię.
Dziewczyny, juz wrócilam:-):-) jestem wniebowzieta
dzidzius jest cudowny a prawdopodobnie jest to chłopczyk

, ma juz 6,41 cm, jest bardzo żywotny, lekarz miał problem największy ze zmierzeniem noska, wszystko jest ok. Dostałam plytke z nagraniem, i chyba będziemy ja oglądac non stop
) widziałam wszystko rączki, nóżki, żebra, kręgosłup, usteczka, nawet pełny pęcherz moczowy
, zdjęcie zaraz wkleje, ale jestem happy

I
iiwka
Gość
Anik czwartek już nie daleko
Będzie dobrze;-)
No to mamy klub nie szczepiących się przyszłych mamusiek

No to mamy klub nie szczepiących się przyszłych mamusiek

Dziewczyny, juz wrócilam:-):-) jestem wniebowzietadzidzius jest cudowny a prawdopodobnie jest to chłopczyk
, ma juz 6,41 cm, jest bardzo żywotny, lekarz miał problem największy ze zmierzeniem noska, wszystko jest ok. Dostałam plytke z nagraniem, i chyba będziemy ja oglądac non stop
) widziałam wszystko rączki, nóżki, żebra, kręgosłup, usteczka, nawet pełny pęcherz moczowy
![]()
Gratulacje!!

I
iiwka
Gość
Gratki!!!!!!!!!!!!Aż się cieszę razem z TobąDziewczyny, juz wrócilam:-):-) jestem wniebowzietadzidzius jest cudowny a prawdopodobnie jest to chłopczyk
![]()

I już powiedział Ci gin że może być chłopczyk???No to chyba musi mieć dobry sprzęt

reklama
lasposa
Zaangażowana w BB
gosiagro - super, ale fajnie, a fasolka to już nie fasolka, to duży człowiek i na dodatek chłopak hahah
) GRATULUJĘ