reklama
gosiagro super wiesci
obym w czwartek wrocila w takim samym humorze
a o której masz wizyte? bo ja też czwartkowa:-)
ja też już jestem po wizycie:-) maluch ma 6cm. Badania wszystkie ok. Za tydzień mam usg przezierności karkowej.
nie dał mi jednak zdjęcia, no ale za tydzień mam nadzieję, że mi da:-)
gratuluje kolejnej szczęśliwej mamusi:-)
P
paula24211
Gość
zobaczysz wrócisz wrócisz:-)gosiagro super wiesci
obym w czwartek wrocila w takim samym humorze
kpi23
Fanka BB :)
ja też już jestem po wizycie:-) maluch ma 6cm. Badania wszystkie ok. Za tydzień mam usg przezierności karkowej.
Gratulacje !!!
P
paula24211
Gość
Gratulacjeja też już jestem po wizycie:-) maluch ma 6cm. Badania wszystkie ok. Za tydzień mam usg przezierności karkowej.

Witajcie dziewczęta!
Ja dopiero dotarłam do domu po całodziennym jeżdżeniu i załatwianiu spraw i odwiedzaniu znajomych:-)
Ledwo przebrnęłam przez te wszystkie strony,które dziś stworzyłyście i znów wśród wesołych wieści przeplatają się smutne moniabir tak mi przykro, ściskam Cie mocno.
gosiagro gratulacje!!!! super,z już jedna z Nas wie co będzie!!!
normalnie aż zapomniałam co miałam jeszcze napisać, bo tyle się tu dziś działo:-):-)
ale jednym się Wam muszę pochwalić :
Jeśli mnie intuicja nie myli to dziś poczułam pierwszy raz ruchy dziecka:-):-):-), wiec chyba pisząc o tym ostatnio, wywołałam wilka z lasu, jak mówi moja mama .:-) Ostatnio jak byłam na USG w zeszły piątek to pani mi powiedziała,że maluszek jest ułożony z boku po lewej stronie i dziś trzy razy właśnie w tym miejscu poczułam takie gilgotanie jakby mi się woda tam przelewała

a miałam właśnie na rękach trzymiesięcznego synka mojej koleżanki im Ona stwierdziła,że moje dziecko jest zazdrosne i daje mi o sobie znać

Ja dopiero dotarłam do domu po całodziennym jeżdżeniu i załatwianiu spraw i odwiedzaniu znajomych:-)
Ledwo przebrnęłam przez te wszystkie strony,które dziś stworzyłyście i znów wśród wesołych wieści przeplatają się smutne moniabir tak mi przykro, ściskam Cie mocno.
gosiagro gratulacje!!!! super,z już jedna z Nas wie co będzie!!!
normalnie aż zapomniałam co miałam jeszcze napisać, bo tyle się tu dziś działo:-):-)
ale jednym się Wam muszę pochwalić :
Jeśli mnie intuicja nie myli to dziś poczułam pierwszy raz ruchy dziecka:-):-):-), wiec chyba pisząc o tym ostatnio, wywołałam wilka z lasu, jak mówi moja mama .:-) Ostatnio jak byłam na USG w zeszły piątek to pani mi powiedziała,że maluszek jest ułożony z boku po lewej stronie i dziś trzy razy właśnie w tym miejscu poczułam takie gilgotanie jakby mi się woda tam przelewała

a miałam właśnie na rękach trzymiesięcznego synka mojej koleżanki im Ona stwierdziła,że moje dziecko jest zazdrosne i daje mi o sobie znać

mama mikolaja
Fanka BB :)
my juz tez po wizycie i wszystko ok!! maluch jak pani polozna stwierdzila duzy ma 6.87 cm 

i wg niej wszystko w najlepszym porzadku,niestety my mielismy normalne usg wiec nie znamy płci :-) jeszcze ,a dokladne usg wszystkich organow bedziemy mieli dopiero w 20 tyg w szpitalu wiec musze byc dobrej mysli i czekac.... nigdy nie watpilam w dobre zakonczenie i nadal nie watpie wiec oby tak dalej ...aaaaaaaaa moj maluch slicznie kopał nózkami az sie wierzyc niechce ze juz taki bobas to jest nawet policzylismy ze ma 5 paluszkow przy rączce hi :-):-):-)
GOSIAGRO gratulacje !!!!!!!!!

reklama
my juz tez po wizycie i wszystko ok!! maluch jak pani polozna stwierdzila duzy ma 6.87 cmi wg niej wszystko w najlepszym porzadku,niestety my mielismy normalne usg wiec nie znamy płci :-) jeszcze ,a dokladne usg wszystkich organow bedziemy mieli dopiero w 20 tyg w szpitalu wiec musze byc dobrej mysli i czekac.... nigdy nie watpilam w dobre zakonczenie i nadal nie watpie wiec oby tak dalej ...aaaaaaaaa moj maluch slicznie kopał nózkami az sie wierzyc niechce ze juz taki bobas to jest nawet policzylismy ze ma 5 paluszkow przy rączce hi :-):-):-)
i jeszcze kolejnej mamusi gartuluje:-) i oby tylko takie dobre wiadomości nas tu czekały