reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Kupilam dzis kaszke ale nie bardzo mam pomysl kiedy ja dawac mleka w zamrazalniku pelno teraz to co odcaiagam a nie zostawiam na nastepny dzien wylewam od razu troche szkoda ale nawet juz nie mam w czym mrozic wiec wymyslialam te kaszki. Zrobie przeciag w lodowce i znow bede miala pojemniki na mrozenie Ercio dostaje o 7 mleko 3 godz pozniej mleko po kolejnych 3 obiadek a potem mleko chyba ze nie zdaze to daja mu pol desrku zeby potem jeszcze moje mleko weszlo,nastepne znow mleko bo wszytskiego zreguly nie wciska a ja sobie chce ulzyc potem deserk mleczko i dobranoc gdzie tu wstawic ta kaszke? mozez zamiast deserku popoludniu wstawie co jakis czas kaszke ?

Ja daje kaszkę na drugie śniadanie tj, ok 10 :-) U mnie to wygląda tak 6-7 mleko z kleikiem ryżowym, potem kaszka, mleko, obiadek, mleko oczywiście w między czasie jeszcze herbatki :-)

reklama
witam wieczorkiem :)\
no to sie działo dzisiaj :p

Milka ja daje kaszke zazwyczaj przed snem i na 2 sniadanko :)

jakie plany na jutro?

my jedziemy do moich rodzicow :p postanowiłyśmy z mama zrobic karaoke :p bedzie na tyle głosno ze na szczescie nikt nas nie usłyszy :p uwielbiam choc talentu i glosu brak :p

Emilka dzisiaj opanowala minke z dziubkiem i tzw plucie (prychanie) slina :-D Filipowi oczywiscie sie spodobalo i teraz razem zraszają dywan :-D

milego wieczoru
no i :
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU :tak: POCIECHY Z BRZDACÓW I SAMYCH RADOSCI :tak:

dzieki za kaszki o 7 to ja daje cyca po calej nocy moze to o 10 zastapic ale wtedy je to co odciaglam wieczorem w ten sposob nie pozbede sie tego z zamrazalnika :)

Witam

Ponieważ jutro raczej nie uda mi się włączyć kompa więc

Wszystkim życze dużo zdrowia, szczęścia w Nowym 2011roku .
Aby spełniły się wasze najskrytrze marzenia,
Żeby wiodło się wam lepiej niż w tym mijającym roku.
Szampańskiego Sylwestra!!!

Jutro powrót do Warszawy. Ja niestety 1go mam dzień w pracy:(.

A jeszcze zapomniała bym Karolina ma wreszcie 1go ząbka:)

Oj to sie porobiło.
Madzia- sradzia- Nie życze sobie ,żeby mnie i którąkolwiek mamusie na tym forum obrażał ktoś taki jak ty, nie mając za grosz racji. Tak na przemyślenie- Żegnam !!!

Lenka- mordo ty moja, cieszę się ,że jesteś!!!!!

Lencja- powiem Ci ,że mam wielki szacunek do Ciebie i chylę bardzo nisko czoła po twoim poście do wiadomo kogo. Jesteś bardzo mądrą kobietą. Wielki szacun!!!!

Ewuś- ściskam bardzo mocno. Wy to się musicie nacierpiec bidulki. Żeby w tym nowym roku już było już tylko lepiej. A gdzie twój M jest na szkółce?

Dziewczyny. Odebrałam wyniki i wychodzi ,że jestem nadzwyczaj zdrowa. Przy wyrostku niby bym miała CRP podniesione, a ja mam super. Mocz też ok. Już nie wiem gdzie szukac pomocy. Jakieś sugestie?

no relaksik najlepszy na wszystkie stresy lena wie najlepiej:-Ddlatego zawsze jest w humorze może wypróbuj a będzie lepiej;-)

reklama
Dzięki kochane :) Z Lenką i relaksem to mi sie tylko jedno kojarzy :) He he. Też myślałam ,że to z nerwów i tak szukałam po necie i tak się zaczęłam zastanawiac czy ja nie jestem hipochondryczka?

Do góry