reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Kupilam dzis kaszke ale nie bardzo mam pomysl kiedy ja dawac mleka w zamrazalniku pelno teraz to co odcaiagam a nie zostawiam na nastepny dzien wylewam od razu troche szkoda ale nawet juz nie mam w czym mrozic wiec wymyslialam te kaszki. Zrobie przeciag w lodowce i znow bede miala pojemniki na mrozenie Ercio dostaje o 7 mleko 3 godz pozniej mleko po kolejnych 3 obiadek a potem mleko chyba ze nie zdaze to daja mu pol desrku zeby potem jeszcze moje mleko weszlo,nastepne znow mleko bo wszytskiego zreguly nie wciska a ja sobie chce ulzyc potem deserk mleczko i dobranoc gdzie tu wstawic ta kaszke? mozez zamiast deserku popoludniu wstawie co jakis czas kaszke ?

Ja daje kaszkę na drugie śniadanie tj, ok 10 :-) U mnie to wygląda tak 6-7 mleko z kleikiem ryżowym, potem kaszka, mleko, obiadek, mleko oczywiście w między czasie jeszcze herbatki :-)

reklama
witam wieczorkiem :)\
no to sie działo dzisiaj :p

Milka ja daje kaszke zazwyczaj przed snem i na 2 sniadanko :)

jakie plany na jutro?

my jedziemy do moich rodzicow :p postanowiłyśmy z mama zrobic karaoke :p bedzie na tyle głosno ze na szczescie nikt nas nie usłyszy :p uwielbiam choc talentu i glosu brak :p

Emilka dzisiaj opanowala minke z dziubkiem i tzw plucie (prychanie) slina :-D Filipowi oczywiscie sie spodobalo i teraz razem zraszają dywan :-D

milego wieczoru
no i :
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU :tak: POCIECHY Z BRZDACÓW I SAMYCH RADOSCI :tak:

dzieki za kaszki o 7 to ja daje cyca po calej nocy moze to o 10 zastapic ale wtedy je to co odciaglam wieczorem w ten sposob nie pozbede sie tego z zamrazalnika :)

Witam

Ponieważ jutro raczej nie uda mi się włączyć kompa więc

Wszystkim życze dużo zdrowia, szczęścia w Nowym 2011roku .
Aby spełniły się wasze najskrytrze marzenia,
Żeby wiodło się wam lepiej niż w tym mijającym roku.
Szampańskiego Sylwestra!!!

Jutro powrót do Warszawy. Ja niestety 1go mam dzień w pracy:(.

A jeszcze zapomniała bym Karolina ma wreszcie 1go ząbka:)

Oj to sie porobiło.
Madzia- sradzia- Nie życze sobie ,żeby mnie i którąkolwiek mamusie na tym forum obrażał ktoś taki jak ty, nie mając za grosz racji. Tak na przemyślenie- Żegnam !!!

Lenka- mordo ty moja, cieszę się ,że jesteś!!!!!

Lencja- powiem Ci ,że mam wielki szacunek do Ciebie i chylę bardzo nisko czoła po twoim poście do wiadomo kogo. Jesteś bardzo mądrą kobietą. Wielki szacun!!!!

Ewuś- ściskam bardzo mocno. Wy to się musicie nacierpiec bidulki. Żeby w tym nowym roku już było już tylko lepiej. A gdzie twój M jest na szkółce?

Dziewczyny. Odebrałam wyniki i wychodzi ,że jestem nadzwyczaj zdrowa. Przy wyrostku niby bym miała CRP podniesione, a ja mam super. Mocz też ok. Już nie wiem gdzie szukac pomocy. Jakieś sugestie?

no relaksik najlepszy na wszystkie stresy lena wie najlepiej:-Ddlatego zawsze jest w humorze może wypróbuj a będzie lepiej;-)

reklama
Dzięki kochane :) Z Lenką i relaksem to mi sie tylko jedno kojarzy :) He he. Też myślałam ,że to z nerwów i tak szukałam po necie i tak się zaczęłam zastanawiac czy ja nie jestem hipochondryczka?

Do góry