Hefi gratuluje zabkow i tego ze potafisz sie nimi cieszyc !!!!!!! bo okazuje sie ze nie wszytkie ;-)
Ewus sciskam i mam nadzieje ze sylwestra jednak spedzicie w domu. przeczytalam cos wiecej wiesz juz na ten temat ? Ewus nie wypisuj tylko idz i objedz pielegniarke niech sobie baba nie pozwala
Eagle oby nastepna noc byla jeszcze lepsza
Anecznik Agata kiedys wymienila mojej tescowej ale trwalo to chyba miesiac
Lencja lepiej bym nie ujela tego co napisalas !!
Zdec Kasiek ja mysle ze to jednak tio mleczko ktore zostaje w buzi rozklada sie i stad ten zapach
Ewela ja nie czyszcze bo nie mam czego na razie gazikiem przemywam dzisla podniebienie i jezorek a olciowi mylam taka silikonowa szczoteczka na palec chyba z Canpol po jakims czasie gryzl mi ten palec jak gryzak
Ewela Kasia Koriander myu mamy nadal niepobnizone ale mlody cos ostro kombinuje niesety podobnie jak ze spacerowka maz na razie nie ma czasu zeby sie tym zajac wiec z gondoli wyjelam wysciolke zyskalam troche miejsca ale lewie sie miesci zeby go wlozyc albo wyjac trzeba sie nagimnastykowac
Kasik Twoj Adrianek i tak cizeszy od mojego o cale 200 gram
)
Perfekta wlasnie a gdzie Ty znow przepadlas?
Askut sproboj kapusta oblozyc albo startym ziemniakiem podobno tez pomaga
Kalwa kiedys mowilam mojemu mezowi ze jak dziecko male to sie czlowiek cieszy ze beka puszcza baki i robi kupy a potem kaze mu sie za to przepraszac
Ita zdrowka kuruj sie kobieto
Lena pewnie masz anemie jak byk i stad ciagla strata wagi
Iza ale waga !!!!
Kasiek super fryzura mnie sie podoba, a wlosow Ci nie bylo zal ?
Kupilam dzis kaszke ale nie bardzo mam pomysl kiedy ja dawac mleka w zamrazalniku pelno teraz to co odcaiagam a nie zostawiam na nastepny dzien wylewam od razu troche szkoda ale nawet juz nie mam w czym mrozic wiec wymyslialam te kaszki. Zrobie przeciag w lodowce i znow bede miala pojemniki na mrozenie Ercio dostaje o 7 mleko 3 godz pozniej mleko po kolejnych 3 obiadek a potem mleko chyba ze nie zdaze to daja mu pol desrku zeby potem jeszcze moje mleko weszlo,nastepne znow mleko bo wszytskiego zreguly nie wciska a ja sobie chce ulzyc potem deserk mleczko i dobranoc gdzie tu wstawic ta kaszke? mozez zamiast deserku popoludniu wstawie co jakis czas kaszke ?