reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

madziuś Ty masz dziecko?
może pobawmy sie tu w psychoanalize? Ty zaczełas analizować forumowiczki moze i my sie zrewanżujemy:-) moj kolega zapytał by wprost: WYBZYKAŁ CIE KTOŚ OSTATNIO? bo jakos duzo w tobie frustracji,chęci dominacji i krytycyzmu wobec innych a to sie czesto zdaża kobietom które nie odczuwaja akceptacji ze strony pułci przeciwnej...hmm a moze codzi o cos innego? macie pomysły dziewczeta,to wejdziemy w skóre pani Madzi i porozwazamy cóz to ją tak gryzie ze sie tu taka wylewna zrobiła......

reklama
madziuś Ty masz dziecko?
może pobawmy sie tu w psychoanalize? Ty zaczełas analizować forumowiczki moze i my sie zrewanżujemy:-) moj kolega zapytał by wprost: WYBZYKAŁ CIE KTOŚ OSTATNIO? bo jakos duzo w tobie frustracji,chęci dominacji i krytycyzmu wobec innych a to sie czesto zdaża kobietom które nie odczuwaja akceptacji ze strony pułci przeciwnej...hmm a moze codzi o cos innego? macie pomysły dziewczeta,to wejdziemy w skóre pani Madzi i porozwazamy cóz to ją tak gryzie ze sie tu taka wylewna zrobiła......
hehe bym cos napisała o tym bzykaniu ale może lepiej nie....:-):-):-):-)

hmmm a może poprostu matka jej nigdy za nic nie chwaliła wiec i ona nie potrafi chwalić i cieszyc sie z drobiazgów..... tak to już jest Madziu jak sie pojawia dziecko człowiek sie zmienia,głównym tematem rozmów w gronie dzieciatych staje sie kupa w pampersie i każdy kto ma dziecko doskonale o tym wie:-)taka jest kolej rzeczy,nasze matki nie miały internetu wiec nie gadaly na forum le to nie oznacza ze nie gadały o tym o czym my tutaj, wrecz przeciwnie jak swiat stary te rezmowy młodych matek zawsze były takie same......
wejdz na forum o niepłodności to zobaczysz ile kobiet marzy by ich głównym zajeciem była zmiana pampersów i cieszenie sie jak głupi do sera gdy dzieciak narobi w nocnik......to tak na marginesie

perfecta- myślę podobnie jak ty :) też apeluję o pokój i olewanie siejących zamęt
liliti- ale się uśmiałam hihihi
ewela- a gdzie ten test jest>? ja mam tyko w ebooku i w ciąży podczytywałam a teraz czasu nie mam... podaj stronę plizzzz :D

reklama
madziuś Ty masz dziecko?
o ranyyyy ale dobre to:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Spadaj wieś..niaro!!!

WYPAD STAD WIEŚ.NIARO !!!!!!!
dziewczyny uwierzcie mi że dziewczyny ze wsi umią się lepiej zachować niż niektóre panie:tak::tak::-D:-D:-D

Kartki które wysłłam na święta są podziękowaniem dla tych co obdarowały prezentami ubogą rodzinę!!!To takie prywatne podziękowanie odemnie i żeby było sprawiedliwie dostały tylko te które wysłały paczki:tak:
jeszcze raz dziękuję za kartkę:tak::tak::tak:

Dziewczyny - czy wy juz obnizyłyscie łóżeczko??? Bo ja patrze,ze dzinks cos kombinuje w tym lozeczku i jeszcze mi wypadnie :szok:
My jeszcze nie obniżaliśmy bo Alanek nawet się do końca nie przekręca (parę razy mu się udał0) nie mówiąc już nic o wstawaniu;-)

Do góry