reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Ja tam lubię śledzie:-)
Ja tylko Rolmopsy:-D:-D:-D
Ja właśnie piekę babkę ziemniaczaną, ale czuję, że będzie ciężko zjeść, ostatnio mam problemy z obiadami,nic nie mogę przełknąć:-:)-(znowu mnie mdłości dopadły
To podziel się tą babką:tak::tak:Chociaż po kawałeczku:-);-)
SMACZNEGO:-):-):-) najedz sie do syta:-D:-D
A dzięki:-D:-D:tak::tak:

A taki rosołek to bym zjadła aaaa mniam:rofl2:
To zapraszam do mnie :tak::tak:;-)
Nie umiem dodać suwaczka. Gdzie sie ten kod wkleja?
Kod z suwaczka wkleja się w sygnaturę;-)

reklama
Z przyjemnością się podzielę, jeszcze trochę zostało. Udało mi się zjeść całą porcję:-)z suróweczką, dobre było ale i tak najpyszniejszą babkę robi mama i babcia:-)moja nawet w połowie nie jest tak smaczna

iiwka trochę za daleko jak na wyprawę na rosołek;-)
Ciekawe gdzie gosiagro? Wizytę o ile pamiętam miała jakieś 2h temu.

Ale jakos dziwnie sie czuje gardło mnie boli zimno mi i jakos bolą mnie mięśnie mam nadzieje ze to nic powaznego zaparzylam sobie herbatke z cytrynka i do łóżeczka;-)

Dobrze, że ja już po obiadku ... bo o takich pysznościach mówicie ...
Za wyjątkiem śledzi, których nigdy nie lubiłam i jak na razie się to nie zmieniło ...

A na gardło można brać TANTUM VERDE (ewentualnie TANTUM LEMON). Dla mnie bardzo skuteczne.
I APAP C. Też wolno.

Oglądam właśnie tvn24, mówią o grypie o o szczepionkach, które jednak będą, piszą tez o tym na gazeta.pl:
"W pierwszej kolejności na grypę sezonową zaszczepione zostaną osoby z grupy ryzyka, w tym kobiety w ciąży, niemowlęta i dzieci do lat dwóch."
Czterokrotny wzrost zachorowań na grypę
Ciekawa jestem czy potrafią nas zapewnić, że nie zaszkodzi to fasolce.
Podobno szczepienia mają by dla kobiet powyżej 12tc.
Co to tym myślicie?

Ja się nie szczepię. Wolę zostać w domu i "przeczekać".
Tyle słyszałam o tych szczepionkach a co najciekawsze nikt nie chce brać odpowiedzialności za ewentualne skutki uboczne. To dla mnie podejrzane ...

No i ta wyciszona afera z francuskimi szczepionkami, które zbyt dużą dawkę rtęci miały ... Bardzo dziwne, że słyszałam o tym tylko dwa razy w radiu i temat zanikł dnia następnego.

Po prostu wolę dmuchać na zimne.

Ja już po pracy padnięta jak nigdy :confused2: Zmykam zaraz z psem na spacer a później jakiś obiadek by się przydało zjeść bo głodna jestem strasznie a wy tu o dobrociach piszecie znowu.... :-p

Ja niestety się z wami żegnam i tym razem się nie udało serduszko przestało bić, fasolka jet o 2 tyg za mała....Obym była już ostatnia.

:-( przykro mi.
[*]

Tak się zastanawiam i szukam po forum, ale coś śladu nie widzę w którym tygodniu dziewczyny traciły swoje aniołki:-:)-(
Bo na prawdę jestem przestraszona, strasznie dużo osób już straciło, a lista niestety się powiększa.:-:)-(
Strasznie się boję że do niej też dołączę, bo jestem w grupce z "najmłodszą" ciążą.:-(

NAWET TAK NIE MYŚL!! :wściekła/y: Wszystko będzie dobrze, nie możesz się dołować bo teraz najważniejsza jest fasolka i musisz myśleć pozytywnie :tak:

Witam,

Jako nowicjuszka na forum i przyszła mama- 8 tc, termin na 27.06.

Obecnie jestem na L4 celem wypoczynku i ochrony przed grypą.

Pozdrawiam

Hej :-D

Ja właśnie piekę babkę ziemniaczaną, ale czuję, że będzie ciężko zjeść, ostatnio mam problemy z obiadami,nic nie mogę przełknąć:-:)-(znowu mnie mdłości dopadły

Ja ostatnio też nie mogę jeść typowych obiadów... Jedyne co mi wchodzi to słodkie albo jogurty i naleśniki.

reklama
Do góry