Hejus
Anecznik na 100% ci wymienia,tylko,ze mozesz troche poczekac, ja tak mialam z blatem od komody 3 razy skladalam reklamacje,jakiegos pecha mialam :/
agast wlasnie ,ty mowisz,ze jeszcze 3miesiace do zimy,no ,ale to troche dlugo,a jak ja mam zamiar wydac 400zł na emu to dopiero wydatek jest hehe,ale te 3miesiace sa dlugie pamietaj,a w nogi bedzie ci ceplo,a poza tym,przeciez bedziesz je miec na drugi sezon ,bo one cały czas modne :-)
Dziewczyny - czy wy juz obnizyłyscie łóżeczko??? Bo ja patrze,ze dzinks cos kombinuje w tym lozeczku i jeszcze mi wypadnie
A czym czyscicie ząbki?
U mnie niema potrzeby jeszcze obniżać, ale jeśli Twój maluch już coś kombinuje to lepiej obniż je jak najszybciej żeby później nie mieć do siebie pretensji gdyby doszło do wypadku.
W końcu mamy choinkę :-) zrobiło się porządek to jest ją gdzie postawić :-) taką małą, żywą na wiosnę oddam ją rodzicom na działkę :-) W zasadzie to byśmy sobie już odpuścili choinkę w tym roku bo to i tak już po wigilii, ale jutro byłoby więcej gadania że nie mamy choinki niż to warte no i jeszcze kolęda a to zawsze jakoś ładniej wygląda :-)