reklama
Widzę, że nowy ryj sie pokazał na forum i już zaczyna mieszać
chyba juz nic nie napisze taj ja wszystkie objechały hihi
ewus idz i powiedz tej starej ku..rwie co oniej myslisz i zglos to jeszcze do dyrekcji szpitala. glupia pina jakas z niej. Nie martw sie , napewno dbasz o dzieciaczki bardzo dobrze, kurcze w koncu masz ich dwoje na raz i tak sukces,ze dajesz rade, pewnie zolza ci zazdrosci szczescia
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Ją jestem załamana...i tak wściekła że siedzę i wyje...
Jakąś *******..ona piz..da pielęgniarka poszła do teściowej i napier..dolila ją moje dziecko jest brudne,że ją wybieram je chusteczkami,a nie kąpie...(gdzie nie było dnia żeby nawet w warunkach szpitalnych nie był kapany)przebieram go kilka razy dziennie bo się ślini i jest zaraz mokry,że on leży u mnie w łóżku a nie można...że ubranka powinnam prasowac...ku...wa to jeszcze może niech mi tu żelasko przywioza...ją już nie mam siły...człowiek robi co tylko może żeby dziecko było zadbane to pójdą i takie rzeczy napierdo..zaraz chyba pójdę i wypisze się na własne zadanie bo przez jakąś idiotkę nie umiem się uspokoić i zapanować nad nerwami...
a Ty siedzisz z dzieckiem w szpitalu i komputer tam masz z netem? Bo nie rozumiem?
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Kasiulka a widzisz jak ty czytasz posty - ewa pisze z komórki :-)
nie no czytam posty, ale IP dziwne jak na pisanie z komórki ;-)
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Kasiulka a widzisz jak ty czytasz posty - ewa pisze z komórki :-)
hehe tak tak nie ma "śmiacia się"
reklama