reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam
Wszystkim chorowitkom zdrowka!
Wszystkim solenizantom sto lat i przedewszystkim zdrowka!

Ostatnie 2 dni zuzke meczyl katarek-na szczescie obylo sie bez goraczki i juz jest duzo lepiej i zuza prawie jak nowa, za to mnie dzis wzielo-mam nadzieje ze przejdzie do piatku.
Piernik upieczony, bigos zrobiony, salatka gyros tez, mieska w marynatach leza tylko rybek brak ale to jutro lub w piatek rano m pojedzie po swieze..pozostalo tylko posprzatanie domu-na szczescie wiekszosc juz ogarnieta.

Co podacie malenstwom na wigilie-ja planuje ugotowac troche rybki i ziemniaczki i jakies warzywko do tego-zuza juz rybke poznala wiec pomslalam czemu nie-choc mi mama mowi ze gdzie takie male dziecko wigilie bedzie jesc?!

Mykam lyknac cos na przeziebienie i jakis filmik obejrzec.
Spokojnych snow :)

A moje dziecię jeszcze nie śpi....PAnna która chodzi spać o 19.00 albo 19.30 nie śpi jeszcze....Co jest???? Hihihi...Ja już ziewam a ona radosna jak skowronek.....
koriander - cieszę się że z Lilianką lepiej....i pewnie babcia już się cieszy wnusią....Cudownych chwil Wam życzę....
kasiulka - i jak Hania...na pewno do świąt będzie dobrze i uda się odiwedzić waszych rodziców!!!! Zdrówka dla małej chorowitki!!!!

Dla Tymonka mnóstwo zdrówka i radości!!!!
eagle - a dla Ciebie kochana samych radosnych i szczęśliwych chwil w życiu...100lat!!!

Ostatnia edycja:
Ale tu cisza.Ja cały dzień u mamy, bo dzisiaj miała wolne a jutro i w wigilię pracuje wiec dzisiaj pomagałam jej w garach i sprzataniu.
Jutro walka z własnym domem. Wrrr. Plecy mnie bOlą ,że szok.
Słodkich snów kochane mamuśki.

Witam wpadlam sie przypomniec i doniesc ze zyjemy i mamy sie dobrze . Stan uzebienia 0 :) nowe umiejetnosci krzyk na cale gardlo niewiadomo po co i dlaczego chyba dla zabawy :) krzyczy misiek niesety niemal caly czas wiec penie zaraz bezdie mial chrype.

Spod papierkow ledwie oddycham, ciezki ten moje pierwszy miesiac w pracy, dopiero dzis mam wzgledny luz ale jutro i tak musze jeszcze isc do pracy znow Was nie przeczytam a widze ze mam takie tyly ze ho ho, zaczynam cos ogarniac na swieta ale ciut pozno tym bardziej ze jutro jestem sama bo maz w pracy. Pewnie nie dam rady zajrzec przed swietami

Zycze wszytskim Swiat pelnych ciepla milosci zdrowia spokoju i tego czego kazda z Was pragnie. Niech te swieta pozowla nam sie nacieszyc naszymi szkrabami i nietylko :)

A ja też lecę spać:)Fryzura zrobiona, pazurki też gotowe;)
AAAAAAAAAAA KAtarzyna dziękuję za pierniki:)Przepiękne powiększą moją kolekcję;)

reklama
pierwsza :) z rana :)

Wszystkim forumkom pragniemy złożyć życzenia zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, spędźcie ten szczególny czas w miłym rodzinnym gronie, wśród osób które Was kochają. Życzymy Wam duuużo radości i miłości
icon_biggrin.gif

A Wszystkim forumowym dzieciaczkom życzymy dużo prezentów

icon_q.gif

Do góry