reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

jestem ciocią!!!! od 3:20
ale kompa właczyłam dopiero jak mąż do pracy wyszedł bo by mnie opi***** że bez netu nie mogę :p

dziecie nakarmione wiec pewnie da popisać i poczytać
tak jak wcześniej pisałam mieliśmy iśc na wizyte do specjalisty od płuc i poszliśmy, uspokoił mnie bardzo powiedział ze w płucach wszystko oki, niestety maja ma katar :( pokasłuje bo jej spływa do gardziołka i nie wie co z tym zrobić, dostaliśmy syropek, czopki i kropelki do nosa i góra za 5 dni przejdzie
żałuję że wcześniej nie trafiłam na tego lekarza, zastanawiam się z przepisaniem małej do niego do gabinetu, musze obczaic jak to zrobić bo my byliśmy prywatnie a za każdym razem prywatnie to mnie nie stać :(
miłego dzionka wam życzę kochane

reklama
Napewno przed świętami się już nie pojawie więc Kochane

Cudownych Świąt Bożego Narodzenia
Rodzinnego ciepła i wielkiej radości,
Pod żywą choinką zaś dużo prezentów,
A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów.
Świąt dających radość i odpoczynek,
oraz nadzieję na Nowy Rok,
żeby był jeszcze lepszy niż ten,
co właśnie mija.

Życze też wszystkiego najlepszego dla wszystkich małych solenizantów którzy w nadchodzące święta mają swoje mini urodzinki :-)

Pozdrawiam Was serdecznie

Chyba przegapiłam wczoraj solenizantkę więc teraz składam najlepsze życzenia :-D

Ja wpadłam tylko się przywitać i miłego dnia życzyć, przede mną dziś masa pracy na początek sernik :-) a jutro z małym do lekarza bo ten jego katar to już zbyt długo się ciągnie.

Witajcie:D
katarzynajanicki faceci tak mają:-( Mój też mi nie tak dawno wyskoczył, że bałagan w domu. To mu przypomniałam że mam dużo więcej zajęć niż on i jeszcze porządkami to zajmować się nie będę, bo mała, praca, gotowanie, szkoła... Więc już nic więcej nie mówi... a teraz jeszcze prezenty były na mojej głowie, a to wcale nie łatwe:shocked2:
Widzę że dość awanturnie na forum. Ja dzisiaj nastawiłam starego pranie robocze, bo coś czuję że wieczorem byłaby awantura, że to nadal nie wyprane:zawstydzona/y: Oszaleć można:-D:-D

kalwa gratulacje:-) Ja też czekam, jeszcze dwa tygodnie i mała będzie miała koleżankę "do zabaw":-)

Miłego dnia wam życzę;)
Ja trochę chora(mąż mnie zaraził:wściekła/y:) dzisiaj jestem z małą, więc strasznie się boję żebym jej nie zaraziła:-(Chyba sobie w aptece maseczkę na buzię muszę kupić:-)

gratuluje!!
a jaki syropek i kropelki? bo mała ma katar i dajemy eubhorbium i masc majerankowa pod nosek.
pokreciłam do nosa jest psikacz mucofluid i syrop drosetux widzę już poprawę :)
no i idzie drugi ząbek, szkoda ze wszystko na raz sie wzięło
mam tylko problem z podawaniem leków bo po szpitalu maja jest na tym punkcie uczulona

kasia mi tez sie zdarza przy mai wymienić zdanie z mężem :/
zdec jestem jak najbardziej za maseczką

i sie jeszcze pochwalę ze zaraz pewnie będę znow ciocią, majuni chrzestna już prawie w rozsypce :)

Gosiagro na filmie Majeczki na którym ona zaczyna pełzać miałaś taką zabawkę, którą jeździłaś po podłodze przed nią? CO to jest? Bo bardzo fajna:)

P.S. Lena bardzo dziękuję za kartkę:) Miło mi się zrobiło:) Hihihi a czemu w środku nie ma żadnego twojego smakołyka? Hihihi

Ostatnia edycja:
Matko dziewczyny szalejecie z tymi świętami:szok: Tyle smakołyków, kiedy wy na to czas znajdujecie?
Ja nie robię nic, oprócz pakowania prezentów:-D Bo i tak wyjeżdżamy na święta;-)

Nie pochwaliłam się wam: Mała w końcu zaczęła się obracać na brzuszku wokół własnej osi, na razie tylko o jakieś 90stopni ale jak na nią to i tak nieźle;) Bo przewracanie jej się znudziło:p

reklama
ja wczoraj piekłam sernik ale jak zwykle opadł:wściekła/y:nie wiem czemu sernik mi nigdy nie wychodzi:wściekła/y:ale zjeżć sie da nawet taki:-D
mały całe szczęście dał mi dzisiaj pospać obudził się o 7 wypił mleczko i poszedł dalej spać:-)i wstał 8;40:tak:super ale teraz marudzi jakby był dalej śpiący:szok:

Do góry