reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie a ja się biorę za wypieki pełną parą będzie ich ok 20;)
:szok:woooowwwww
Lena a powiedz mi czy ten sernik z bloga jest trudny do zrobienia?Bo przymierzam się do niego tylko z moimi zdolnościami to nie wiem czy czegoś nie spier.....

Eagle - spóźnione życzenia urodzinowe, sto lat, sto lat!!!!

Kasia - daj przepis na ten nowojorski;-)

Kalwa - zdrowia dla malutkiej

Milka - mam nadzieję że w święta trochę odpoczniesz od roboty:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja powoli zaczynam pakowanie, dziś jedziemy do moich rodziców, ciekawe czy się zmieścimy w samochodzie:-D

Milka - skąd ja to znam, Maja krzyczy, skrzeczy, maskara, boje się o jej gardło:szok:

kalwa - gratulacje!

zdec - dużo zdrówka, mam nadzieję, ze cie na święta nie rozłoży:no: co do zabawki to zwykły taki słonik, jest od maty Rainforest, maty z pałąkami już dawno nie używam i zdjęłam te zabawki co wisiały i się nimi bawi
ostatnio ułatwiłam jej pełzanie i zabrałam mate, bo z nią jej ciężko było, oto próbka:-D
YouTube - Pełzająca Majusia c d

Ostatnia edycja:
dzień dobry :)
Ja dziś już nie idę do pracy i zabieram się za pichcenie .. O wczoraj robi się bigos, a dziś czas na sernik - mam w planie nowojorski i makowiec japoński - oj światowe te ciasta w tym roku będą :))
Jeszcze do Was zajrzę więc życzeń jeszcze nie składam :)

l['?LLLLLLLLLLLLLLLLLLL s ,mmmmmmmmmo jąaaaaaaa =9=,

Nelcia też się przywitała :)

Hejus obejus

gosiargo slicznie mała pełza :-)

Lencja dziekuję za link o toksycznych zabawkach, dobrze,ze tych puzzli piankowych jednak nie kupilam :confused:

U nas jakis dziwny deszcz sniegowo -lodowy pada, ale mam zamiar dzisiaj sie wybrac z Paulina na spacerniak , powdychac jodku troche hihi

Dzinks wlasnie wsuwa skorke od chleba i ma rozkmine :-)

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantow :cool:

KasiaJ ja to chyba jakieś antytalencie do serników bo właśnie ten zrobiłam i też nie wyszedł niedość że spadł to jeszcze popękał jak gwiazda

ja wczoraj piekłam sernik ale jak zwykle opadł:wściekła/y:nie wiem czemu sernik mi nigdy nie wychodzi:wściekła/y:ale zjeżć sie da nawet taki:-D
mały całe szczęście dał mi dzisiaj pospać obudził się o 7 wypił mleczko i poszedł dalej spać:-)i wstał 8;40:tak:super ale teraz marudzi jakby był dalej śpiący:szok:

nie smaruj brzegów;):tak:

reklama
Do góry