reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

kasiaj az trudno uwierzyc,ze fifi to taki mały szogun hihi ,bo on taki drobniusi :-D

A nie pisalam,ta juz "była" chrzestna to przyniosla prezent Aktywny stoliczek dwujezyczny Fisher Prica i pisalam jej,zeby podala ile zaplacila za niego to zwrocimy jej kase,ale ona milczy, ni wiecie ile w sklepie on kosztuje? Bo wiem,ze na allegro sa nizsze ceny.

reklama
Lena - dziękuje pięknie za karteczkę, nie spodziewałam się, BARDZO MI MIŁO!!! <buzi>:happy2::happy2:

Jas dziadkow uwielbia, nawet robie sie troche zazdrosna
wymyslil sobie ze usypiac moze tylko babcia, a wszelkie zabawy to z dziadkiem wiec mama potrzebna tylko do zmiany pieluchy

super, dziadkowie muszą być w siódmym niebie:tak:

Ja dziś ide ze swoją do lekarza po 16 niech ją chociarz osłucha bo już pare dni ta flegma jej zalega w gardle i nic nie jje tylko cyc i cyc boje sie żeby się z tego zapalenie oskrzeli nie zrobiło:no:

mam nadzieję, ze to nic poważnego, daj znać po wizycie

Witajcie:D

Doczytałam ale przyznaję że trochę pobieżnie:(
Masakra... mam coraz mniej czasu, ale wszystko przez to że stary pracuje do 20 i właściwie wszystko przy małej od południa robię sama. On ją już tylko ogląda jak śpi:( Ale za chwilę na całe szczęście koniec tej piep** inwentaryzacji!:)

eagle - sto lat!
Dla Tymusia również wszystkiego najlepszego, jaki on już dużo 7-miesięcy, jak to wszystko szybko leci:szok:
ewela - czy ty zawsze masz takie barwne życie? Kurcze to trochę zaczynam Ci zazdrościć bo u mnie trochę nuda:-D
koriander, kasiulka, mama kubulki - Niech dzieciaczki zdrowieją jak najszybciej, bo święta za pasem!
Hahahahaha wiedziełam że Lena coś kombinuje:-D:-D

Ja zisiaj w końcu dokupiłam brakujące prezenty, teraz tylko czeka mnie ich pakowanie. Może dzisiaj się za to wezmę:)

witam się z Wami w trakcie świątecznych przygotowań

pięknie dziękuję wszystkim za życzenia urodzinowe, niezwykle miło mi się zrobiło że pamiętacie - gosiagro, emalia,koriander, ewelinka, klemantinka, zdec, kasiajanicka, ewela magdziak
także przyłącze się do zyczeń dla Tymonka i wszystkich chorych maluszków

mam nadzieję że dziś już się lepiej czujecie a do świąt wyzdrowiejecie już całkiem żeby się w pełni cieszyć nimi bo to przecież wasze pierwsze Boże Narodzenie

a to my na świątecznie
Zobacz załącznik 311316Zobacz załącznik 311317Zobacz załącznik 311318

gosiagro doczytałam i ogromnie gratuluję, piękny koniec roku, zyczę żeby początek i cały następny był jeszcze lepszy

Ostatnia edycja:
Witam Was :-Dprzepraszam, że znowu z doskoku, ale mam tyle zajęć, że nawet nie mam kiedy włączyć komputera :baffled: teraz zaczął się szał świątecznego sprzątania, jutro biorę się już za gotowanie, poza tym w styczniu czas na egzaminy na studiach :szok: a czasu przy Nince brak mi na wszystko niestety, a pomocy brak.. wszyscy pracują, a ja wychodzę z siebie, żeby tylko zdążyć cos zrobić... mam nadzieję, że po świętach wszystko trochę zwolni...

Dzieciakom kończącym 7 miesięcy gratuluję oraz tym, które mają nowe ząbki!:-) jak znajdę czas postaram sie trochę doczytać, ale kiedy to będzie?...:dry:

Lena - a tak z ciekawości skąd ty wytrzasnęłaś mój adres:confused:;-);-)

eagle - super synek a choinka śliczna:tak:

kreatorka - a co zdecydowałaś się studiować, pedagogikę?

Ja tez na męża wkurzona chodze tak mnie wnerwia że szok on to ma czas sobie filmy ogladac i wszystko robic a ja to nic tylko obowiązki padam na pysk :wściekła/y:
Na szczęście u lekarza wszystko ok osłuchała mała kazała dawac syropek odksztuśny hedelix i cebion czyli wit c powiedziała że to tylko zaziębienie i w oskrzelach nic nie widzi no ale marudzenia było prawie tydzień ale widze że zośka juz dziś wraca do humoru i siedzi sama w foteliku albo na macie bo przez ostatni tydzień to się tylko cycoliła i na rączkach

reklama
Do góry