reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
witam wieczorowa pora :)

wszystkim solenizantom ZDROWKA i wszystkiego najlepszego!!

ale mam dzis marude w domu, w dodatku wszystko co idzie pcha do buzi. Zuza dzis pierwszy raz od prawie tyg zobaczyla m-jej spojrzenie bylo najlepsze-jakby chciala powiedziec kim ty jestes?? hehe..ale potem juz usmiech i rece wyciagniete. Spadlo troche sniegu wiec dzieciaki z osiedla frajde mialy-duzo tego nie jest ale w ie snieg to rzadkosc:tak:
dzis mam lenia :zawstydzona/y:

my wigilnie spedzami w ie sami no chyba ze moj sie wykoruje i gdzies pojedziemy/polecimy-ale watpie..ale bedzie dobrze choinka jest, grzane winko bedzie, jedzonko tez jakies sie wykombinuje...najwazniejsze ze bedziemy razem a reszta niepotrzebna..:tak: za to w przyszlym roku pl

mykam cos porobic puki maluda spi
milego wieczorku :)

Wróciłam koło południa. Nie chciało mi się tam siedzieć dobrze że jednego długiego wykładu nie było:tak::tak:
Ale jestem padnięta...
Wybaczcie że nie poodpisuję każdej.
Jutro jeszcze jeden dzień, cięzki bo będzie koło na które nic nie umiem:-( A potem zakupy:tak::tak: To akurat kocham:-D:-D

Czytam coś że czystki na zamkniętym zaczynają sie robić, więc idę podpatrzeć czy ja tam jeszcze jestem:-D No i coś napisać, żeby potem nie było:-)

Na zamkniętym coś ciężko mi się dodaje zdjęcia dlatego tu wrzucę:p
Niuśkę z wczoraj (widać że matka miała wolne):p

gosiagro a co do Wigilii to mamy 3 bo najpierw u teścia, potem u mojej mamy, a potem u teściowej, też nie wiem jak mała to zniesie, zwłaszcza że okolice 15:30 to jej pora na drzemkę, a 19 to pora na sen:-( Będzie ciężko:szok:

DSC01922a.jpgGłodzą mnie więc zajadam chusteczki;-)
DSC01932a.jpgTak sobie siedzę...
DSC01933a.jpgWcale się nie wstydzę co mam pod sukienką:-):-)

Na zamkniętym coś ciężko mi się dodaje zdjęcia dlatego tu wrzucę:p
Niuśkę z wczoraj (widać że matka miała wolne):p

gosiagro a co do Wigilii to mamy 3 bo najpierw u teścia, potem u mojej mamy, a potem u teściowej, też nie wiem jak mała to zniesie, zwłaszcza że okolice 15:30 to jej pora na drzemkę, a 19 to pora na sen:-( Będzie ciężko:szok:

Zobacz załącznik 310258Głodzą mnie więc zajadam chusteczki;-)
Zobacz załącznik 310259Tak sobie siedzę...
Zobacz załącznik 310260Wcale się nie wstydzę co mam pod sukienką:-):-)

zdecowa mała świetna:tak::tak::-D:-D powodzenia jutro na kole i tak z 5 wrócisz:-p

padam dzisiaj ;/
zdec malutka swietna :D

my wigilie mamy 2 najpierw o 15 do tesciów ;/ potem do moich rodziców :D zostajemy do 2 swieta zjemy obiad i jedziemy do tesciów ;/ a moze chciałby któras pojechac z mnie i dzieciaki?? a tak mi było dobrze ze ich nie widziałam od chrzcin :D czyli od 26 wrzesnia, czuje ze bedzie mega afera w swieta bo ostatniocos B gadali ;/ no i snia mi sie codziennie ;/ wrrrr...

miłej soboty

reklama
Do góry