Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
bede cie bronic, bo jestesmy z tego samego ''podworka'' ;p
hihihihi, dobre. To będziemy z kimś się bić? :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bede cie bronic, bo jestesmy z tego samego ''podworka'' ;p
zbijmy wszystkich!;phihihihi, dobre. To będziemy z kimś się bić? :-)
Kasiulka pisalam przedwczoraj pw do nieudzielajacych sie na zamknietym min ciebie i nie odpisalas wiec dzis usunelam ;-)
a zeby bylo smieszniej i weselej,jestes modem czerwcowek ;pdo mnie PW nie napisałaś, a na zamkniętym się udzielam więc nie rozumiem dlaczego zostałam usunięta jak uczestniczę w tym watku od samego początku!!!!
zbijmy wszystkich!;p
Ja tylko na chwilę....Szlag mnie już trafia mój mąż miał wracac dziś wieczorem i tak było do dzis rana, rano zadzwonił że wracaja w środę bo szef tak zarządził...szlag by tą firmę trafił...ja nie wiem kiedy ja coś zrobie na święta.
zdec- a skąd ty masz 3 wigilie? mnie czekają 2
Zastanawiam się jak to będzie bo Majusia zasypia o 19:30 a wigilia numer 2 ma się zacząć o 19 i sama nie wiem jak to będzie pewnie będzie mega marudzić, a jak to u was będzie? Macie wigilie wcześniej czy będziecie przetrzymywać dzieci? U nas jeszcze ten problem, ze te wigilie będą nie u moich rodziców czy teściów tylko u mojej babci a druga u cioci mojego męża. Oba mieszkania malutkie, dużo ludzi, nawet nie będzie jak spokojnie dziecka położyć. Szczerze powiem to trochę się obawiam tych wigilii.