reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Jeju jak ja ci zazdroszcze! Ja swoja fasolinde zobacze dopiero w 12t5d ;/
Tez wciaz mam wrazenie,ze to mnie nie dotyczy,tylko jak brzuch mi odstaje,szczegolnie wieczorem, to wtedy dochodzi do mnie pomalutku,ze to jednak tym razem JA jestem w ciazy! uff.
Ja chyba nie wytrzymam do tego usg i w ogole ;/

dla tego slodkiego widoku warto czekac Aniu;-)

reklama
z tego co wiem, od mojej siostry, ktora ma termin na kwiecien i jest juz po tych badaniach... to, mowila,ze najpierw robi sie takie dokladne usg, widac narzady, na kolorowo przeplyw krwi dziecka, jesli cos jest nie tak kieruja Cie wtedy na badania krwi. To dokladne usg kosztuje w bialymstoku 200zl.

Ostatnia edycja:
bylam ostatnio u ginka ale zapomnialam sie zapytac o to jego. Myślisz ze to macica sie rozciaga?;-)

Macica podobno nie rozciaga sie jeszcze na tyle,zeby to bolalo. A mnie tez boli. Z lewej strony zawsze,ale wyzej ,tak pod pepkiem;/ nie wiem co to.kilka razy mialam silny bol,chwilowy,jaky cos sie odrywalo. Strasznie bolalo,ale zaraz przechodzi,ostatnio podoblewa,wtedy kiedy wstaje z pozycji lezacej, prostyuje sie ze sklonu;/ nie wiem co to.troche dziwne

Nie było mnie od rana, bo jakoś strasznie mnie praca dzisiaj wciągnęła, a tu znowu takie smutne wieści:-:)-(
Miniabir, wiem że słowa nie pomogą, dlatego przemilczę i tylko Cię przytulę:-:)-:)-(

Jeżeli chodzi o badanie to rozmawiałam wczoraj z moim K. na ten temat, i on się mnie zapytał co mi właściwie da ta wiedza??? No właśnie.... NIC:sorry:

dziewczyny co mozna wziac na bol pleców?
no tak mnie dzisiaj bola jakbym miała pierwszy dzien miesiączki...:-( czy nospa pomoze? jak myslicie?

Tak się zastanawiam i szukam po forum, ale coś śladu nie widzę w którym tygodniu dziewczyny traciły swoje aniołki:-:)-(
Bo na prawdę jestem przestraszona, strasznie dużo osób już straciło, a lista niestety się powiększa.:-:)-(
Strasznie się boję że do niej też dołączę, bo jestem w grupce z "najmłodszą" ciążą.:-(

Tak się zastanawiam i szukam po forum, ale coś śladu nie widzę w którym tygodniu dziewczyny traciły swoje aniołki:-:)-(
Bo na prawdę jestem przestraszona, strasznie dużo osób już straciło, a lista niestety się powiększa.:-:)-(
Strasznie się boję że do niej też dołączę, bo jestem w grupce z "najmłodszą" ciążą.:-(
nawet tak nie myśl musisz myśleć pozytywnie wszystko bedzie dobrze;-)
tylko pozytywnie pamiętaj:tak:

reklama
Do góry