reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

I tu macie rację:tak::tak:

Dziewczyny moim zdaniem w czasie ciąży a szczególnie do skończenia I trymestru nie powinnyśmy brać żadnych leków bo one mają wpływ na rozwój dziecka.Naprawdę są przypadki co człowiek nie może już wytrzymać,i lekarz na to pozwoli.Ale jak teraz nie wytrzymujemy bólu to co będzie przy porodzie???
I nie chodzi mi konkretnie o Ciebie Paula tylko ogólnie mówię o nas wszystkich.Czasami warto zając czymś ręce i myśleć o czymś innym a ból mija.
zajmuje więc rece i lece do sklepu i potem robie obiadek;-);-);-);-) bo jestem taka głodna jak wilk

reklama
Dzisiaj zadzwoniłam do szefa oświadczyć mu o swoim Błogosławionym stanie- jakoś to zniósł ale z góry chciał wiedzieć czy pójdę na wychowawcze- i pomyśleć, że takiemu to tylko kasa w głowie :( .

Niestety prywaciarze nie są zadowoleni z ciąż pracownic.
Bo rzecz jasna oni są na tym stratni, a poza tym trzeba kogoś na zastępstwo załatwiać.
Ja na szczęście mam w pracy dobrze, jak tylko się dowiedzieli o pierwszej ciąży to od razu z umowy zlecenie przeszłam na umowę o pracę, żebym mogła iść na macierzyński i na wychowawczy w razie czego:tak: A przecież na zleceniu mogli mnie po prostu wyrzucić.

Uciekam już powoli do domku;-) Nie można się przemęczać;-)
Zrobię jakieś zakupy po drodze i do was wracam po południu;-)

Tez kiedys chcialam cesarke,ale moja gin,jakis czas temu,zanim jeszcze zaszlam w ciaze,powiedziala, ze to tylko w razie koniecznosci. Bo to normalnie operacja przeciez, kiedys po ktorejs cesarce cos Ci sie stanie, czy cos i bedzie okreslana jako pacjentka w stanie po 'kilku' opreacjach. Po co to?!
Ja Ci powiem że gdyby nie cesarka to ja nie miałabym dziecka:no: Dwa dni porodu wymęczyły mnie tak że ręce mi wykrzywiało z bólu.Byłam po terminie i wywoływali mi poród,i uwierz nie chciałabym przez to przechodzić drugi raz.Na siłę lekarze chcieli żebym urodziła siłami natury,ale już nie mieli wyjścia bo mi przebili wody płodowe prawie 7godzin przed cesarką.:shocked2::confused2::eek:
I nie każda z nas jest stworzona do rodzenia jak i karmienia piersią i to nie jest poprostu wymysł.Każdej z nas poród jest inny a ja wolę być pacjentką po "kilku"operacjach niż udusić dziecko bo nie będę w stanie je urodzić,albo podczas wysiłku może mi macica pęknąć.:tak::tak:;-)Nie jestem z osób "załatwiających"sobie cesarkę na życzenie:no:.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
iiwka a ja dusze piers z kurczaka na maselku do tego sosik z makaronem mniam mniam jzu sie nie moge doczekac az to zjem;-):-D
Witam nową mamę

reklama
Do góry