reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

moniabir przykro mi bardzo:-:)-:)-:)-:)-(
[*]

Ja wczoraj czułam się przez cały dzień tak fatalnie, że postanowiłam wziąć dzisiaj wolne i trochę poleniuchować, dobrze że mam taką możliwość i szefową w porządku.
Miłego dnia wszystkim życzę

reklama
moniabir :-(

mamamikolaja
antybiotyku bym tez nie brala, tym bardziej na wlasna reke

ja mam badanie pojutrze a wszystkim co maja dzisiaj zycze przyjemnosci w ogladaniu maluchow i samych dobrych wiesci

Witam ja tylko na chwilkę napisać że po wizycie wszystko OK.Serduszko bije,badania super,najprawdopodobniej będę mieć cesarkę:tak: termin na 24 czerwca.Dzidziuś duży i jego "wzrost" jest zgodny z terminem OM ale zdjęcia nie mam:-(
:-) super wieści:-)

Cieszę się, e wasze maluszki urosły i wszystko jest dobrze.
Ja niestety się z wami żegnam i tym razem się nie udało serduszko przestało bić, fasolka jet o 2 tyg za mała. W sumie umówiłam się jeszcze za tydzień, ale pójdę jeszcze w tym tyg do innego lekarza potwierdzić i na zabieg niestety.
Uprzedzając wasze pytania, nic złego się nie działo przez te 2 tyg, były mdłości, czułam się tak jak inne tutaj dziewczyny, a nie poroniłam tylko dlatego, że brałam duphaston i on podtrzymał tę ciążę.
I wcale się nie trzymam i niewiem co dalej.
Obym była już ostatnia.
Tak mi przykro:-(
[*]
Dziewczyny ja niby przetrzymałam okres kiedy roniłam ale strasznie się boję kolejnej wizyty:-:)-:)-(
miłego dnia

GOSIAGRO ja tez mam dzis wizyte u poloznej o 15.50 :-);-)

dziewczyny a co z moim pytaniem o anytbiotyk ? napiszcie cos bo sie denerwuje ....ale wlasnie czytalam wlasnie na necie ze duzo kobiet w ciazy bralo augmentin i nic sie nie stalo wiec mysle ze bedzie dobrze!!!!:tak::tak::tak:

Stan zapalny w organiźmie, jest czasami bardziej niebezpieczny niż antybiotyk.

Też słyszałam, że w ciąży augmentin jest jedynym antybiotykiem, który można brać.

Hej Mamuśki,

właśnie wróciłam od gin, fasola rośnie jak na drożdżach, ma w tej chwili 3,6 cm, macha rączkami i nóżkami, wg USG wychodzi 10w6d.
Serduszko bije...

Fajnie tak zobaczyć swoją fasolindę, ale i tak cały czas mam wrażenie że mnie to nie dotyczy, że t jakiś film, który oglądam.

Lekarz namawiał mnie na badania prenatalne, chociaż mówił, że w moim wieku nie ma zagrożenia, ale i tak zdarzają się przypadki... takie badanie trochę kosztuje więc nie wiem...

Jeju jak ja ci zazdroszcze! Ja swoja fasolinde zobacze dopiero w 12t5d ;/
Tez wciaz mam wrazenie,ze to mnie nie dotyczy,tylko jak brzuch mi odstaje,szczegolnie wieczorem, to wtedy dochodzi do mnie pomalutku,ze to jednak tym razem JA jestem w ciazy! uff.
Ja chyba nie wytrzymam do tego usg i w ogole ;/

reklama
Jeju jak ja ci zazdroszcze! Ja swoja fasolinde zobacze dopiero w 12t5d ;/
Tez wciaz mam wrazenie,ze to mnie nie dotyczy,tylko jak brzuch mi odstaje,szczegolnie wieczorem, to wtedy dochodzi do mnie pomalutku,ze to jednak tym razem JA jestem w ciazy! uff.
Ja chyba nie wytrzymam do tego usg i w ogole ;/

Doczekasz się, pomyśl sobie, że w 12w5d naprawdę będzie co oglądać i będziesz pewnie miała robione już przez brzuszek ;-)
Teraz dbaj o siebie i fasolkę.

Do mnie jeśli chodzi o brzuch to nadal nie dociera, jest płaski, a waga spadła... Za to biust mi przypomina, że coś się dzieje, bo pomimo tego, że zawsze był mały teraz już nie potrzebuję wkładek hihih... no i te wstrętne mdłości...

A Ty dasz radę!!! Czekaj dzielnie a spotka Cię nagroda w postaci pięknych rączek i nóżek na monitorze u gina!

Do góry