reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

moniabir przykro mi bardzo:-:)-:)-:)-:)-(
[*]

Ja wczoraj czułam się przez cały dzień tak fatalnie, że postanowiłam wziąć dzisiaj wolne i trochę poleniuchować, dobrze że mam taką możliwość i szefową w porządku.
Miłego dnia wszystkim życzę

reklama
moniabir :-(

mamamikolaja
antybiotyku bym tez nie brala, tym bardziej na wlasna reke

ja mam badanie pojutrze a wszystkim co maja dzisiaj zycze przyjemnosci w ogladaniu maluchow i samych dobrych wiesci

Witam ja tylko na chwilkę napisać że po wizycie wszystko OK.Serduszko bije,badania super,najprawdopodobniej będę mieć cesarkę:tak: termin na 24 czerwca.Dzidziuś duży i jego "wzrost" jest zgodny z terminem OM ale zdjęcia nie mam:-(
:-) super wieści:-)

Cieszę się, e wasze maluszki urosły i wszystko jest dobrze.
Ja niestety się z wami żegnam i tym razem się nie udało serduszko przestało bić, fasolka jet o 2 tyg za mała. W sumie umówiłam się jeszcze za tydzień, ale pójdę jeszcze w tym tyg do innego lekarza potwierdzić i na zabieg niestety.
Uprzedzając wasze pytania, nic złego się nie działo przez te 2 tyg, były mdłości, czułam się tak jak inne tutaj dziewczyny, a nie poroniłam tylko dlatego, że brałam duphaston i on podtrzymał tę ciążę.
I wcale się nie trzymam i niewiem co dalej.
Obym była już ostatnia.
Tak mi przykro:-(
[*]
Dziewczyny ja niby przetrzymałam okres kiedy roniłam ale strasznie się boję kolejnej wizyty:-:)-:)-(
miłego dnia

GOSIAGRO ja tez mam dzis wizyte u poloznej o 15.50 :-);-)

dziewczyny a co z moim pytaniem o anytbiotyk ? napiszcie cos bo sie denerwuje ....ale wlasnie czytalam wlasnie na necie ze duzo kobiet w ciazy bralo augmentin i nic sie nie stalo wiec mysle ze bedzie dobrze!!!!:tak::tak::tak:

Stan zapalny w organiźmie, jest czasami bardziej niebezpieczny niż antybiotyk.

Też słyszałam, że w ciąży augmentin jest jedynym antybiotykiem, który można brać.

Hej Mamuśki,

właśnie wróciłam od gin, fasola rośnie jak na drożdżach, ma w tej chwili 3,6 cm, macha rączkami i nóżkami, wg USG wychodzi 10w6d.
Serduszko bije...

Fajnie tak zobaczyć swoją fasolindę, ale i tak cały czas mam wrażenie że mnie to nie dotyczy, że t jakiś film, który oglądam.

Lekarz namawiał mnie na badania prenatalne, chociaż mówił, że w moim wieku nie ma zagrożenia, ale i tak zdarzają się przypadki... takie badanie trochę kosztuje więc nie wiem...

Jeju jak ja ci zazdroszcze! Ja swoja fasolinde zobacze dopiero w 12t5d ;/
Tez wciaz mam wrazenie,ze to mnie nie dotyczy,tylko jak brzuch mi odstaje,szczegolnie wieczorem, to wtedy dochodzi do mnie pomalutku,ze to jednak tym razem JA jestem w ciazy! uff.
Ja chyba nie wytrzymam do tego usg i w ogole ;/

reklama
Jeju jak ja ci zazdroszcze! Ja swoja fasolinde zobacze dopiero w 12t5d ;/
Tez wciaz mam wrazenie,ze to mnie nie dotyczy,tylko jak brzuch mi odstaje,szczegolnie wieczorem, to wtedy dochodzi do mnie pomalutku,ze to jednak tym razem JA jestem w ciazy! uff.
Ja chyba nie wytrzymam do tego usg i w ogole ;/

Doczekasz się, pomyśl sobie, że w 12w5d naprawdę będzie co oglądać i będziesz pewnie miała robione już przez brzuszek ;-)
Teraz dbaj o siebie i fasolkę.

Do mnie jeśli chodzi o brzuch to nadal nie dociera, jest płaski, a waga spadła... Za to biust mi przypomina, że coś się dzieje, bo pomimo tego, że zawsze był mały teraz już nie potrzebuję wkładek hihih... no i te wstrętne mdłości...

A Ty dasz radę!!! Czekaj dzielnie a spotka Cię nagroda w postaci pięknych rączek i nóżek na monitorze u gina!

Do góry