reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Lena - ale Gaja ma rumaka, hoho:-); ja jestem na spacerze godzinę, max 1,5 potem mi najczęściej zimno

Perfecta - dziękuje za to pozdrowienie od Cioci Perfecty:-D

Agentka - taa pompki:-) ulubione zajęcie Majusi:-)

iwwka
- my mamy Dentinox, czasami daje jak ma problem z zaśnięciem i daje jej akurat ulgę i pozwala zasnąć ; zagłosowałam:-) jaki fajny perkusista:tak:

Anik - gratuluje kolejnych ząbków! Niezłe tempo! :-D

na-tuska - dużo zdrówka!

nadika - dzięki, mają już ponad 5 cm,
wygląda to teraz tak śmiesznie:
IMG_0941.jpg

A ja właśnie przeglądałam czerwiec i oglądałam nasze brzuszki z ciąży!!!Rany a pamiętacie jak nie mogłyśmy się doczekać???A t już 7 miesiąc idzie...

MAM WYNIKI
napewno ma anemie bo obniżoną hemoglobinę,hematokryt i MCV

nie wiem tylko co oznacza podwyższone:
limfocyty - ma ich 5,3 a norma to 0,5-5,0
odsetek limfocytów 70,8% a norma 15-50
i obniżone:
odsetek granulocytów 24 a norma 35-80

Klementinka - super, tylko się boje teraz, żeby nie stracić tych kwiatków, które dopiero co się rozwijają :)
nadika - ja nie pomogę z wynikami, wiem tylko tyle ile powie mi google

reklama
Ja też na wynikach niestety się nie znam:(
Obiecane zdjęcie nowej fryzurki, chociaż i tak słabo widać, bo fotograf bardziej skupił się na dziecku;-) W każdym bądź razie teraz mam krótkie włosy i takie trochę podchdzące pod rudy:-D:-D:-D Kto mnie zna osobiście ten wie że to duża zmiana:-):-):-)DSC01884.jpg

Do góry