reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Normalnie mówiłyście o tych bananach w cieście i innych dobrociach więc powiedziałam mojemu ślubnemu że jedziemy na zakupy bo chce banany w cieście i lody ;-).
hefi ale cie maz rozpieszcza :-D Ale wlasnie przeczytalam te przepyszne przepisy na banany, ja swoje robie podobnie i serwuje z lodami wiec obiad na dzisiaj przesadzaony :tak::tak:

Kajdusia ciesze sie ze juz ci lepiej, i zazdroszcze ciazowej garderoby, ja juz czuje ze jeansy ledwo sie dopinaja a po obiedzie je po prostu rozpinam :-D Czas na zakupy.. :sorry: Aha, i zaraz wkleje zdjecia :tak:

iiwka gratuluje wizyty! Dobrze uslyszec to male pulsujace serduszko:tak: Mam pytanie o cesarke, to twoj wybor czy koniecznosc?

gosiagro ty dzisaj masz wizyte pradwa? Ja juz trzymam kciuki, daj szybciutko znac co i jak ;-)

moniabir jestem w szoku... nie sadzilam ze to nas jeszcze spotka, nie wiedzialam ze duphaston moze podtrzymywac ciaze nawet po...:-:)-:)-( Wiem ze slowa tak niewiele znacza w tym momencie, przytulam ..:-:)-( ['] ['] [']

reklama
Znów złe wieści :-( prawie się poryczałam i oberwało mi się od męża po co ja to czytam w ogóle :-(
Teraz to już na maksa boję się dzisiejszej wizyty :no:

iiwka gratuluje wizyty! Dobrze uslyszec to male pulsujace serduszko:tak: Mam pytanie o cesarke, to twoj wybor czy koniecznosc?
Ja nie ukrywam że chciałabym cesarkę,ale to raczej będzie konieczność bo blizna po cesarce już teraz bordowa mi się zrobiła i mnie boli. A co będzie później jak będzie brzuch:shocked2::confused2:

Czemu wicąż tyle złych wieści...Dziewczyny ja jestem przerażona....przecież w tej piep...nej Anglii nie miałam jeszcze żadnego badania i żadnego USG...Pierwsze badanie krwi mam w piątek i mówię Wam dziewczyny jak się boję....Trzęsę się cała na myśl o tym spotkaniu... Zobaczymy jak będzie ono wyglądało...jak położna będzie mnie wkurzać...to pojadę gdzieś prywatnie na USG bo nie wytrzymam czekać jeszcze prawie miesiąć na pierwsze USG....
Mój P. tez mi ciągle mówi, żebym nie czytała forum...bo po każdej takiej wieści ja jestem przerażona, smutna, załamana ale ja jakoś nie mogę sie powstrzymać...bo są tu przecież i dobre wieści

moniabir- ściskam Cie mocno...tak mi przykro!

Z rana takie smutne wieści:-:)-( bardzo mi przykro moniabir [*]
koriander - tak, mam dzisaj wizytęo 16:20, ale po tych wieściach smutnych to sie strasznie boje:shocked2::shocked2:

Dziewczyny,myśleć pozytywnie!!!
Inaczej nie można....

Mama mikolaja-ja chyba bym się nie zdecydowała na antybiotyki na własną rękę:-(Tym bardziej że lekarz nic nie przepisał.Ja w pierwszej ciąży byłam chora i lekarz mi napisał kilka leków ale nic nie wziełam,kurowałam się domowymi sposobami.Ale mimo wszystko trzymam kciuki:tak:;-) i zdrowiej szybciutko:tak::tak:;-)

GOSIAGRO ja tez mam dzis wizyte u poloznej o 15.50 :-);-)

dziewczyny a co z moim pytaniem o anytbiotyk ? napiszcie cos bo sie denerwuje ....ale wlasnie czytalam wlasnie na necie ze duzo kobiet w ciazy bralo augmentin i nic sie nie stalo wiec mysle ze bedzie dobrze!!!!:tak::tak::tak:

Dziewczyny tak nie mozna! Ja wiem ze to najstraszniejsza rzecz na swiecie stracic to co sie nosi pod sercem, tez przez to przeszlam i wiele z nas.. i kazda prosi Boga zeby tym razem wszystko dobrze poszlo i zeby ominelo nas najgorze.. dlatego nie wolno dopuszczac takich mysli, nie mozemy zasiewac ich w podswiadomosci, wiem ze to nie jest latwe zwlaszcza jezeli wokolo tyle smutku.
Mamy to forum by sie nawzajem wspierac w kazdej trudnej chwili, po to tu dla siebie jestesmy..

GOSIAGRO ja tez mam dzis wizyte u poloznej o 15.50 :-);-)

dziewczyny a co z moim pytaniem o anytbiotyk ? napiszcie cos bo sie denerwuje ....ale wlasnie czytalam wlasnie na necie ze duzo kobiet w ciazy bralo augmentin i nic sie nie stalo wiec mysle ze bedzie dobrze!!!!:tak::tak::tak:

To trzymam za nas kciuki:-)
a co do antybiotyku ja bym sie nie zdecydowała go brac:no:

reklama
Dziewczyny tak nie mozna! Ja wiem ze to najstraszniejsza rzecz na swiecie stracic to co sie nosi pod sercem, tez przez to przeszlam i wiele z nas.. i kazda prosi Boga zeby tym razem wszystko dobrze poszlo i zeby ominelo nas najgorze.. dlatego nie wolno dopuszczac takich mysli, nie mozemy zasiewac ich w podswiadomosci, wiem ze to nie jest latwe zwlaszcza jezeli wokolo tyle smutku.
Mamy to forum by sie nawzajem wspierac w kazdej trudnej chwili, po to tu dla siebie jestesmy..
Popieram zdanie KORIANDER:tak:

Do góry