reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Zdec- pisalas ostatnio ze w rossmanie jest promocja na pampki. Poszlam dzisiaj i duupa :(((( I do tego Hanka mnie namowila na takie z kucykami pony i sie w domu okazalo ze to są te pieluchy- majteczki ;/ wrr

reklama
Zdec- pisalas ostatnio ze w rossmanie jest promocja na pampki. Poszlam dzisiaj i duupa :(((( I do tego Hanka mnie namowila na takie z kucykami pony i sie w domu okazalo ze to są te pieluchy- majteczki ;/ wrr

Dziwne:/ Ja jeszcze w piątek kupowałam i zwykłe były w promocji i premium care. Zaraz poszukam gazetki. Czyżby się już promocja skończyła?

No właśnie przeglądam gazetkę i rzeczywiście tylko Premium, może w tym Rossmanie gdzie ja byłam ktoś się pomylił;-) Ale pewnie już 4 kupujecie, a tam 4 już nie było:-( W ogóle 4 strasznie ciężko dostać jak jest gdzieś promocja(tylko w tesco było łatwo). U mnie paczka stoi za komodą i czeka kiedy będzie dobra, a my nadal na 3 lecimy;-)

Hejka
Ale produkcja...Mówie do P. że zajrzę tylko na minutkę bo pewnie nikt niec nie pisze a tu tyle napisane!!!
zdec - krzesełko super, podwyżka super, teściowa super, a Twoja rybeczka mega super...i tak bardzo mi się podoba na tym trzecim zdjęciu w tej tuniczce z hello kitty....Bosko wygląda!!!!Niezła z niej miss!!!
emalia - ja też jestem przeciwna tym chodzikom ale każdy ma mieć prawo własne zdanie i widać że Jasiek bardzo zadowolony...Mi po prostu ortopeda namieszała w głowie i przedstawiła tylko same minusy takich chodzików stad to moje zdanie...ale Jaś wygląda uroczo!!!
agast - moja zjada cały słoiczek obiadku ...ale zaraz po nim zjada też cały badź 3/4słoiczka owoców i to jej starcza na jakieś 2,5 godzinki!!!!Bywa że i na 3h
kasiek - bardzo mi przykro kochana
[*]...
kasiaj. - ach kochana trzymają się was te choróbska bidulko...Moja mama jakieś 1,5 miesiąca temu chorowała właśnie na połpaścia...ale już wszystko ok....Tobie też zdrówka chorowitko!!!
Moja mała śpi...Zjadła 200ml kaszy przed snem i odrazu uderzyła w kimonko...Ledwo odłożyłam ją do łózeczka....A mnie coś gardło pobolewa...ale P. zrobił mi pyszno herbatkę z miodem i cytrynką!!!!

Agi super ten Twój P. Mój jedyne co mi dzisiaj zrobił to awanturę że bałagan w domu! Kurcze no jakby też rączek nie miał... ach ci faceci....

No to ja mojego pochwalic musze. Sniadanie do łóżka zrobił, pozmywal, pojechal do pracy a teraz kolacyjkę zaserwował :)))))

Kurcze, to dziwnie z tym jedzeniem bo objętościowo 150ml mleka wychodzi podobnie jak słoiczek 130g a przeciez zapka z mięskiem chyba dłuzej sie trawi niz mleko? Wiec dlaczego po mleku wytrzymuje 3h a po obiadku 2?? Nie kumam..

Kasiek1983 przykro mi z powodu wujka. Trzymajcie się, a Bóg wie co robi. Teraz wujek będzie czuwał nad Wami napewno. Mocno Cię przytulam.

Emalia co do chodzika to ja też mam po starszym i w sumie uważam że nie powinno się dziecka wsadzać ale mój Jasio był nieszczśliwy jak siedział i nie mógł się przemieszczać. Chodzik stosowaliśmy i co :-) i Jasio miał 10 miesiey i zaczął chodzić :-) teraz zalezy od zachowania Olka. Najważniejsze jest dziecko i wyczucie :-)

Kasiajanicka ja miałam półpasiec i wiem jak to bardzo boli więc jeśli to u Ciebie to współczuje i trzymaj się ! Ja miałam tylko pod piersią z prawej strony takie krostki czerwone. Bite 2 tygodnie.

Zdec gratulacje podwyżki. Jaaaa też chce !!

Agasta u nas obiadek to dodatek, w żaden sposb nie zaspokaja głodu. Olek i tak potem musi dopić cyckiem :-)

Agi78 - ja przy tej mojej dwójce czasami mam serdecznie wszystkiego dośc ale z drugiej strony tłumacze sobie to tak że jeszcze pół roku i Olek będzie taki jak Jasio teraz i wtedy już będzie tylko z górki, wszystko zje, pampersy tylko na noc, chodzi sam, mniej wiecej wytłumaczy czemu płacze marudzi :-)

Gosiagro- ja karmie piersią i mm na wieczór z kaszką ale on wydulda 200ml i za 30 mniut potrzebuje cycka :-) nie wiem może to poprostu głodomor. Bo grubaskiem chyba nie jest bo wazy 7900gram.

Mama kubulki -to nie jest aż taka szczególna dieta ale nie jem słodyczy i tłustego, pije minimum 2l WODY dziennie, do 16 jem wszystko po 16 do 18 tylko białko a od 18 nic tylko woda. I ćwiczyć co 2 dzień, mam fajne ćwiczenia. Mam nadzieje ze zrzuce to co potrzebuje

Lena a Ty gdzie wybyłaś na całą niedziele?

No a ja siedze sobie i odpoczywam przy Melisce a mój M poszedł włożyć narty do auta bo jutro jdziemy rano wreszcie troche posmigać. :-D:-D Wreszcie bo już tylko czekałam kiedy będe mogła troszke śniegu poczuć pod nartami.
A z takich nowosci to mój Oluś dzisiaj podciągnł się i sobie usiadł co prawda zaraz się przewrócił ale już coś sę dzieje :-D
A starszy Jasio dzisiaj odrzucił mleko heh :-D dostał mleko wieczorem i oddał mi je całe i poszedł spać :-D a zawsze musiał wypić butle :-D

reklama
Do góry