emalia82
Fanka BB :)
Tylko Gosiagro zauważyła mój ostatni post
Tak Gosiu już go daje max 30 minut dziennie. Tak samo robiłam z córką.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam kochane... nie poczytałam Was i pewnie na razie nie poczytam... zmarł wujek mojego męża... był dla niego jak ojciec... bardzo to przeżywamy... miał tylko 60 lat... oj boże, czemu nam zabierasz bliskich?!?!?! :'(
hefi - ja też nie mam pojęcia co kupić małej:-( My już totalnie nie mamy na nic miejsca, bo właśnie dzisiaj od babcia przytaszczyliśmy krzesełko do karmienia, do tego 2 leżaczki, huśtawka, królik Masakra A też się nad tym pchaczem zastanawiam:-) W ogóle dostałam pieniądze od teściowej żebym sobie buty kupiła na prezent pod choinkę Już myślę tu żeby buty kupić za maks 200zł, a z reszty coś dla niuśki;-);-) My skarbonkę to mamy u mnie na podkoncie oszczędnościowym Fakt że troszkę tam wiszę, ale poza tym to ok
A to Niuśka z dzisiaj (w środku testuje brudasek krzesełko czy jej pasuje);-)
Zobacz załącznik 308747Zobacz załącznik 308746Zobacz załącznik 308748
Tylko Gosiagro zauważyła mój ostatni post
[*]Witam kochane... nie poczytałam Was i pewnie na razie nie poczytam... zmarł wujek mojego męża... był dla niego jak ojciec... bardzo to przeżywamy... miał tylko 60 lat... oj boże, czemu nam zabierasz bliskich?!?!?! :'(