reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam kochane... nie poczytałam Was i pewnie na razie nie poczytam... zmarł wujek mojego męża... był dla niego jak ojciec... bardzo to przeżywamy... miał tylko 60 lat... oj boże, czemu nam zabierasz bliskich?!?!?! :'(

bardzo mi przykro:-(

hefi - ja też nie mam pojęcia co kupić małej:-( My już totalnie nie mamy na nic miejsca, bo właśnie dzisiaj od babcia przytaszczyliśmy krzesełko do karmienia, do tego 2 leżaczki, huśtawka, królik:szok: Masakra:szok::szok: A też się nad tym pchaczem zastanawiam:-) W ogóle dostałam pieniądze od teściowej żebym sobie buty kupiła na prezent pod choinkę:-D:-D Już myślę tu żeby buty kupić za maks 200zł, a z reszty coś dla niuśki;-);-) My skarbonkę to mamy u mnie na podkoncie oszczędnościowym:-D Fakt że troszkę tam wiszę, ale poza tym to ok:-D:-D:-D

A to Niuśka z dzisiaj (w środku testuje brudasek krzesełko czy jej pasuje);-)

Zobacz załącznik 308747Zobacz załącznik 308746Zobacz załącznik 308748

gdzie ty już teraz te rzeczy zmieściłaś???:-D:-D masz chyba tylko 2 metry mieszkanie większe ode mnie, ja ledwie upakowałam leżaczek, krzesełko do karmienia i teraz wylicytowałam pchacz, na szczęście aż taki wielki nie jest

A Natalka śliczna ostatnie zdjęcie boskie, piękny sweterek a jakie dzinsiki:-D:-D mamusia ma gust!!!

Tylko Gosiagro zauważyła mój ostatni post :(
Tak Gosiu już go daje max 30 minut dziennie. Tak samo robiłam z córką.

oo to szybko, ale widać po zdjęciach, że Jasiowi się podoba:tak:

zmykam obejrzeć z mężusiem film, miłego wieczoru!

Gosiagro sama nie wiem gdzie to wszystko dałam:) Haha ale w sumie u małej w pokoju jeszcze sporo miejsca jest, na razie "zastawia" pokój rodziców;)

Witam kochane... nie poczytałam Was i pewnie na razie nie poczytam... zmarł wujek mojego męża... był dla niego jak ojciec... bardzo to przeżywamy... miał tylko 60 lat... oj boże, czemu nam zabierasz bliskich?!?!?! :'(
[*]

emalia - ja wcześniej czytałam i widziałam chodzik, ale jestem na nie :) więc nie komentowałam.

zdec - super krzesełko!! rewelka normalnie. :)
(julka ma powiedzmy juz swoje konto - ale to takie pieniążki na czarną godzinę :) tam m.in. trafiło część kasy z ubezpieczenia jaką zwrócili nam za auto ;)) Skarbonka to tak na "bieżące" wydatki i prezenty :)

A my jemy lodyyyyyyy <mniam> :D

hefi na biężące wydatki to moje konto najlepsze:))) Już stary na mnie krzyczy:) Ale się nie przejmuję:)

Bo nie wiem czy wam mówiłam ale dostałam premię roczną i podwyżkę!!:-) Uwielbiam takie powroty do pracy:)

kasiek-współczuje:-(
zdec-fajne to krzesełko ja musze chyba pomyśleć o kupnie jakiegoś mamy po marysi chicco ale już mi się znudziło teraz są nowsze fajniejsze modele:-p
kasiajanicka-o kurcze to pech teraz na dokładke ty się rozłożysz:no:

Katarzynajanicka- ja miałam pólpasiec i dokładnie tak jak piszesz miałam pod piersią i na plecach. Bardzo bolące były te krosty, intensywnie czerwone i z pęcherzykami.. To choroba wywolana przez ten sam wirus co ospa wietrzna. Absolutnie nie wolno tych krost przeziębić!!!!!!!!!! No i do lekarza koniecznie :/

Kasiek- bardzo mi przykro :( Smutne święta bedziecie mieli.. kilka lat temu zmarła moja babcia dzien przed wigilią...

Zdec- gratuluje podwyżki!!! wow!! super:) Fajne to krzesełko do karmienia! Taka tesciowa to skarb!

Emalia- ja chodzikom mowie stanowcze nie nawet na 10 minut dziennie..

Pytanie mam!
Na ile czasu zaspakaja głod u Waszych dzieci obiadek ze słoiczka 130g??? U Jagody max 2h..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry