Wrrr...wcieło mi posta i nie pamiętam już co pisałam. Dobra, otworzyłam drugie okno i czytam od nowa.
A więc:
Ewelinka- zagłosowane na siostre, Zresztą niezła laseczka :-)
Dziumdzia- my mamy fotelik od 9-25kg ale jeszcze używamy tego do 13 bo jak jade sama z dziecmi to mi wyodniej wyciągnąc go w nosidełku i nosic niż na rękach, szczególne w sklepie. Mam zamiar na wiosne przejśc na większy
Ewela- ładnie dzinksa upasłaś:-)Żart, my mamy w środe bilans i tez jestem ciekawa ile mój Jasiek wwży. A co do języków to debilizm żeby takie maluchy miały aż dwa języki , bo Polskiego jeszcze dobrze nie umieją
Anecznik- jak tam Kamiś? Lepiej już?
Lenka- zagłosowane. Kobito ty to obrotna jesteś. Ja z robotą w lesie więc zapraszam do mnie do pomocy
Wszystkiego naj naj dla Kubusia i Szymonka oraz Jagódki
Kasiek- fotka tak fajna ,że brak słow. Do kalendarza albo jako pocztówka
Hefi-wysałam Ci wiadomość na PW
Ania- Helenka to już ładny kawał babeczki
Kasiajanicka- super ,że udało się w końcu podać ten syropek i dużo zdrówka dla Filipka, a co do tej kwietniówki to jak to ja wyłam jak bóbr, nie wiem czemu ycie takie okrutne. Oby szybka diagnoza przyczyniła sie do powrotu do zdrówka małej.:-(
Życze ci żebyś szybko i bezboleśnie uporała się z zębami. ja nie lubie dentysty. Wrr...
Lencja - zdrówka dla Kornelci
Liliti- gratuluje pierwszego siadu. Boże jak te dzieciaki nam rosną
No to chyba nadrobiłam.
Wszystkim chorowitkom dużo zdrówka!!!
No i najważniejsze:
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, szczęścia, samych uśmiechów na buzi dla dzisiejszych półroczniaków czyli NATALCI i mojego JASIA.:-)