reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja mam maxi cosi do 13 i jeszcze się spokojnie mieści a moja waży ponad 9kg starsza marysia jeżdziła w takim do ponad roku więc myśle że dopiero na wiosne się przesiądzie w nowy
kasiek-super ta fotka mikołaj wygląda jak prawdziwy
lena-zagłosowane

reklama
Słuchajcie ja tylko na chwilę :)
na fb czerwcówek wrzuciłam fajna ofertę ze stronki grupon.pl
15zł za 100 odbitek zdjęć 10x15 lub 11x15 jeżeli ktoś chce moge na maila mu wysłać tą ofertę tylko podrzućcie mi maile na pw :)
Można kupić max 3 kupony ale to wychodzi 300 zdjęć za 45 zł wiec rewelka.
Do końca oferty zostało 30 godzin.

edit:

PHOTOBOX.PL : Oszczędzaj 80%
macie tu tą ofertę ja ją na maila dostałam dlatego myślałam że mailem podeśle :)
groupon jest boski, polecam kazdemu :tak:

gosiagro mam nadzieje ze nocka bedzie spokojna
Kasiek to zdjecie jest niesamowite! Przesliczne, nic tylko wysylaj jako kartke pocztowa!
dziumdzia ja nie pomoge my nadal mamy 0-13kg

Ostatnia edycja:
Dziś po szczepieniu, więc i po badaniu i mierzeniu. 8700 i 71 cm wzrostu :-) Nie wiem co ja sobie myślałam kupując w Tesco fajną piżamkę Disneya na niby 9 miesięcy ;-) Oczywiście, ze za mała...ech

U mnie już czuć święta porządki pełna parą:)Bigosik wrze:)A teraz gołąbeczki bez zawijania:)I jeszcze mam zamiar ciasteczka upiec dzisiaj:)

U mnie to samo :-) Przez weekend jeśli się uda chce zrobić pierogi i uszka :-) no karp też będzie już "załatwiony" :-D

Dziś po szczepieniu, więc i po badaniu i mierzeniu. 8700 i 71 cm wzrostu :-) Nie wiem co ja sobie myślałam kupując w Tesco fajną piżamkę Disneya na niby 9 miesięcy ;-) Oczywiście, ze za mała...ech

Te rozmiarówki też mnie śmieszą :-) zwłaszcza jeśli jest podane miesiącami. Według jednego producenta 9 miesięczne dziecko ma ok 74 cm a według innego dziecko w tym wieku ma ok 60 cm :-) :-)

Kamil śpi, podobnie jak wczoraj zjadł przed snem 100 ml, dla niego to tylko setka :-( mam nadzieję że nie będę mieć powtórki z rozrywki na wszelki wypadek wszystko w domu powyłączałam żeby słyszeć gdyby się coś działo.

Lencja - rozumiem że Twoja mała też taka leniwa jak mój Kamil. Mam nadzieje jednak, że nie tak bardzo on jedynie na lewy bok sam się obróci i czasem delikatnie na prawy, na brzuch to jeśli go popchnę ale z brzuszka na plecy to niema szans. Gdzieś czytałam że nie jest to niepokojące do 7 miesiąca, nie pamiętam tylko czy do początku czy do końca 7 miesiąca. Dodatkowo ciężko mi go zachęcać do obrotów bo on nie jest zainteresowany zabawkami, taki dorosły facet z niego :-D Ile Twoje księżniczka teraz waży??

Ania. też się nacięłam na tą rozmiarówkę Tescową. Kupiłam 3xpajace Disney'a niby na 6-9 miesięcy, ubrałam a okazały się na styk, a mała jeszcze przecież nawet 6 nie ma, a co dopiero to 9:shocked2:

Kasiek - super zdjęcie:-) Rzeczywiście Mikołaj wygląda jak prawdziwy;)

My się dzisiaj porządnie za kupno prezentów wzieliśmy, bo jednak dostałam trochę więcej kaski niż się spodziewałam:) Idę czegoś małej szukać:)

zdec- wielkie dzięki za opis jak ta strzykawą syrop podawać, zrobiłam tak jak pisałaś i pomimo wrzasku na cały blok nie wypluł lekarstwa :D i jeszcze o dziwo pierwszy raz od tygodnia zjadł z dwóch cycusiów i dopił 150 ml mleka z kleikiem :D czyżby wracał do sił? teraz gada jak nakręcony zamiast spać........... ale niech gada, skoro cały dzień płakał i się męczył

reklama
Do góry