reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja juz nie narzekam... Mała od 21:30 nie dała mi spać...
ale jak przeczytałam o tym maleństwie z Kwietniówek to wyje do tej pory... I chyba już nie bede sie złościć na moje maleństwo... Kurcze jak człowiek czasami daje sie ponieść emocjom na błahostkę a tu takie tragedie :( masakra.

Jutro definitywnie idziemy z Julką do lekarza! Miałam iść dzisiaj na szczepienie ale wiadomo furczy to nie bede jej szczepic a do przychodni nie chcialam z nia isc bo jest lekarka która chyba niewiele by nam powiedziała więcej niz sama robie. A tu do prywatnej gdzie z małą chodze było już full miejsc bo przyjmowala od 14 :/
Witajcie:)U nas nie było prądu od 2 w nocy do teraz prawie;)
Hefi o co chodzi z kwietnióką??

reklama
Hejus

Ze ta kwietniowka ma chore dziecko,ale wiecie co kojarzy mi sie ona z mama czerwcowa,jak by byla non stop w szpitalu to gdzie jej do pisania na forum :eek:

A ten link do zdjec,co ktoras z was tu dala groupon.pl to wywołujecie tam zdjecia? :cool:

lena,kurcze nie moge zagłosowac :confused:

Ale mi maly wczoraj dawal popalic,chyba go te zeby tak strasznie bolaly, na noc musialam podac Pannadol,bo normalnie tak plakal biedaczek :-(

ewela ja dużo myślałąm o tej kwietniówce i miałąm takie samae wnioski, bo ona chyba codzień na forum jest.... ja bym głowy do tego nie miała... ale nie będę się czepiać....

ewela ja dużo myślałąm o tej kwietniówce i miałąm takie samae wnioski, bo ona chyba codzień na forum jest.... ja bym głowy do tego nie miała... ale nie będę się czepiać....
z tymze ona chyba od samego poczatku z kwietniowkami pisze.. ja nie wiem czy ona codziennie jest na forumnale mozna sprawdzic :)

edit: nie sadze zeby laska byla trolem wystarczy wejsc w jej posty poza tym kwietniowki ja znaja

Swoja droga historia mrozaca krew w zylach jak sobie wyobraze takiego malucha na onkologii to nic tylko wyc.. nie rozumiem dlaczego takie maluszki musza tak cierpiec i skad u 7mc dziecka rak??pfffff.. Nic tylko dziekowac Bogu za zdrowie..

A ja sie witam i uciekam idziemy obejrzec spacerowke i moze ja nawet kupimy, czas zmienic pozycje jezdzenia :tak:

Jasiu i Natalko wszystkiego najlepszego kochane robaczki!!!!

Ostatnia edycja:
Witajcie, u nas pogoda do bani - sypie śnieg wieje wiatr.Przeostać się gdzieś wózkiem po nieodsnieżonych chodnikach graniczy z cudem. U nas noc w miarę, dolna dwója juz sie przebiła teraz wylażą dwójki górne, jak one wyjda to mały będzie wyglądal jak wampirek bo jedynek ani widu ani słychu:-)

co do historii kwoetniowki - to ja jakoś wierze w to co napisała...ale swoją droga co za niesprawiedliwosci są na tym swiecie...takie maleństwo

Wszystkiego najlepszego dla Natalki i Jasia!!!

Witajcie, u nas pogoda do bani - sypie śnieg wieje wiatr.Przeostać się gdzieś wózkiem po nieodsnieżonych chodnikach graniczy z cudem. U nas noc w miarę, dolna dwója juz sie przebiła teraz wylażą dwójki górne, jak one wyjda to mały będzie wyglądal jak wampirek bo jedynek ani widu ani słychu:-)

co do historii kwoetniowki - to ja jakoś wierze w to co napisała...ale swoją droga co za niesprawiedliwosci są na tym swiecie...takie maleństwo

Wszystkiego najlepszego dla Natalki i Jasia!!!

Gdzie to można poczytać??

reklama
Do góry