reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
dziewczyny mam pytanie czy Wasze maluszki jezdza jeszcze w fotlikach 0-13 czy już w większych?
życze wszystkim maluszką powrotu do zdrowia i gratuluję ząbków

hejus obejus

Boziu dziewczyny moj mały juz wazy 10kg :szok::szok::szok: czy ja go upycham jedzeniem? sam niewiem,daje mu co 4godz,a on jest taki ciezki ,ze ledwo zipie jak go nosze :sorry::eek::shocked2::zawstydzona/y:

za tydzien ide do fryjera :blink:,a nie mowilam wam,wygralam aukcje z takim fajnym komplecikiem na chrzest krasnala niebieskiem ,juz wam pokazuję
Zobacz załącznik 307858Zobacz załącznik 307857Zobacz załącznik 307856 ido tego kupilam jeszcze takie białe buciki

Zobacz załącznik 307860, a i zamowilam zaproszenia ,tez sie pochwalę ,a co :-)

Zobacz załącznik 307865 i jak ????

10 kg łoo matko:szok::szok: masz co dźwigać:tak:
ładne te ubranko, będzie elegancik:-)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Mamy DRUGIEGO ZĄBKA :-D :-D :-D

gratulacje!!!

Przepraszam, że nie piszę, ale znów istne wariactwo w domu- Piotrek znów antybiotyk, a Małgosia też dostała antybiotyk do oczu, bo tak już jej ropiały. Efekt końcowy taki, że dzieciaki w domu, dużo hałasu, ja nic nie mogę zrobić, przygotowania świąteczne daleko w lesie, a na bb to już w ogóle nie mam czasu...
dojrzałam tylko, że co niektórym ząbki sie przebiły- gratulacje!!!

to masz szpital w domu:-( zdrówka dla dziecieczków!

jak możecie zagłosujcie na moją siostre plis:-)
Bądź Glamour z TK Maxx
dolne zdjęcie ilona trzeba przepisać czarne lub czerwone literki

zagłosowałam:tak:

dziewczyny mam pytanie czy Wasze maluszki jezdza jeszcze w fotlikach 0-13 czy już w większych?
życze wszystkim maluszką powrotu do zdrowia i gratuluję ząbków

moja jeżdzi jeszcze w tym do 13 kg, ale się już ledwo w nim miesci

ja tak w przerwie do Was zaglądam
dzieciaki śpią a ja zabrałam sie za porządki w kuchni, coś tam udało się zrobić ale i tak w lesie jeszcze jestem
stworzyłam za to listę zakupów, pewnie w weekend wybierzemy się na jakieś polowanie do sklepów

nadika dużo pij i postaraj się nie stresować że na siłe musisz zacząć więcej produkowac bo efekt będzie odwrotny
kasiajanicka dużo zdrowka dla Fifiego i córeczki kuzyna
ewela no to piękna waga dzinksa, a ciuszki super jak na taką okazje i dla takiego przystojniaka, pięknie sie będzie prezentował
aaaaaaaaaa i gratulujemy ząbka
emalia ja to jedynie w nocy mam pełniejsze za to przez cały dzień flaczki zwisają ale mały się najada i cały czas cos z nich leci
ja tylko dużo pije....wody rzecz jasna:-)
kajdusia dużo zdrówka dla Małgosi i Piotrusia a Tobie duzo cierpliwości bo pewnie sie przyda przy dwójce chorych maluchów
ewelinka zagłosowane, całkiem sporo głosów siostra ma w porównaniu z innymi
dziumdzia84 mój jeszcze tak choć jak jest tak wyubierany w kombinezon to nieco ciasno mu już

dziewczyny bo nie jestem na bieżąco na zamkniętym czy odzywała się AniaCH83, ciekawa jestem jak po wizycie w centrum i ich badaniach?

Ostatnia edycja:
Z Kamilem wciąż coś nie tak :-( niby od 7 zjadł 220 ml i deserek (dla niego tylko tyle), ale wciąż śpi i ogólnie taki inny. Pewnie to po wczorajszym jakoś nie doszedł do siebie, ale jeśli do jutra nic się nie zmieni to jutro do lekarza z nim idę.

Jeśli chodzi o fotelik to nasz jeszcze jeździ w tym 0-13 już ledwo się w nim mieści ale nie będzie w innym jeździć pułki sam nie będzie siedział. Ostatnio opanował do perfekcji samodzielne huśtanie się w nosidełku :-)

Jeśli chodzi o "wyjące" i świecące zabawki to u nas pułki co odpadają, wystarczy że mały je zobaczy i sam zaczyna wyć ze strachu :-)

ewelinka zaglosowane
emalia ja nic nie robie zeby zwiekszyc laktacje, czasami wydaje mi sie ze nic w nich nie ma ale mala ciucka jak sie ja przystawi, chyba teraz juz na biezaco produkcja jest
nadika jak pisze eagle nic na sile, nie stresuj sie bo to tylko pogorszy produkcje. Pij wiecej, mi pomaga herbatka z rumianku, i nie zamartwiaj sie dociagnelas juz przeciez do 6mcy!!! a to najwazniejsze
Kajdusia oj ale sie wam znowu przytrafilo..niech maluchy szybko zdrowieja a ty sie czasami nie daj chorobie !!

eagle super ze u Asiuni juz lepiej ciekawe czy to zabki, a ja sie ludzilam ze im dziecko starsze tym lagodniej to przechodzi!:szok:

Wszystkiego najslodszego dla dzisiejszych solenizantów Jagodki i Ewusiowych chlopakow-rozrabiakow:-D

U nas dzis kroluje kandyzowana skorka pomaranczowa co skoncze robic porcje to polowe zjadam :sorry:Ale jest taka pyszna..

Ostatnia edycja:
no włąsnie moja w kurtce też się ledwo mieści i marudzi :(
a widziałam, że część fotelików od 9-18kg można zminić w pozycję półleżąca w styczniu chyba trzeba będzie kupić 9-18kg

reklama
Witajcie byłam na zakupach w e.leclercu Gai zapas słoiczków kupiłam:)
Podałam dzisiaj mannę łyżeczkę do mleka jadła jak zła;)
Ewelinka niezła laska z twojej siostry zagłosowałam:)Ale niektóre na tych zdjęciach to wywłoki:)
Perfecta chyba je kupię bardzo mi się podoba;)

Do góry