reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych jubilatów Jagódki, Kubusia i Szymonka:)!:-) Ciekawe czy ewus się dzisiaj odezwie;-)

Trochę nie miałam co w pracy robić, więc ok. 12:30 pojechaliśmy z koleżanką do mnie na kawkę i ciasteczko;-) A jak mała się cieszyła:-D

katarzynajanicki - najlepiej strzykawkę kierować na tylny policzek prawy lub lewy, bo jak wstrzykniesz to mały nie ma szans wypluć, no chyba że dasz mu za dużo, to nie będzie w stanie połknąć. Ja to praktykuję, mała całe wapno wypija;-) Bratowa mi mówiła że tak się antybiotyki dzieciom daje, żeby mieć pewność że całą dawkę wypiły:-)

ewela - Super zaproszenia:-) Garniturek pierwsza klasa, będzie mały przystojniacha;-) Gratuluję ząbka;-) 10kg to kawał chłopa z niego:-)

Perfecta - nieciakawie z tym krzesełkiem:-( Kurcze dlatego ja wychodzę z założenia że najlepiej kupić to co wiadomo że ma atesty, np. fisher price, chicco, baby ono itp.

dziumdzia - chyba wszystko zależy od dziecka, moja też jeszcze w tym 0-13 i wydaje mi się że ma jeszcze całkiem sporo miejsca, a waży już 7kg;-) Ale być może to efekt że jej nie wsadzam w kurtce do fotelika. Jest w śpiworku, a ręce na drogę do samochodu przykryte porządnie kocem;-) No a w samochodzie ciepełko:tak:

lena - zagłosowane:-)

dziumdzia - chyba wszystko zależy od dziecka, moja też jeszcze w tym 0-13 i wydaje mi się że ma jeszcze całkiem sporo miejsca, a waży już 7kg;-) Ale być może to efekt że jej nie wsadzam w kurtce do fotelika. Jest w śpiworku, a ręce na drogę do samochodu przykryte porządnie kocem;-) No a w samochodzie ciepełko:tak:

no własnie żałuje że nie kupiłam śpiworka do maxi cosi :(
i znów będzie dylemat jaki kupic czy od 9-18kg czy 9-36, może ktoś wie czy te na dłużej maja pozycję połleżąca

Lena - zagłosowane!!! :)

Ewelinka - zagłosowane!!! :)

Ewela - śliczne zaproszenia!

Wszystkim solenizantom wszystkiego NAJ!!!

My też już musimy pomyśleć o większym foteliku... małemu już zaczyna być ciasno, zwłaszcza że teraz grubo ubieramy :(

A to mój miś dziś u Mikołaja na kolanach :) ale miał radochę!!! :)

Copy of Copy of CCI20101209_00000.jpg

U mnie już czuć święta porządki pełna parą:)Bigosik wrze:)A teraz gołąbeczki bez zawijania:)I jeszcze mam zamiar ciasteczka upiec dzisiaj:)

Ewela - powiedz mi jak Wam się udało je zmontować? Nie było problemów ze śrubami? Ono mi sie wydaje strasznie chybotliwe , siedzisko jakieś rozklekotane... Czy może ja trafiłam akurat na jakis felerny egzemplarz?

no skrecilam sama i wszystko jest jest ok.

i znów będzie dylemat jaki kupic czy od 9-18kg czy 9-36, może ktoś wie czy te na dłużej maja pozycję połleżąca

ja mam 9-18

Słuchajcie ja tylko na chwilę :)
na fb czerwcówek wrzuciłam fajna ofertę ze stronki grupon.pl
15zł za 100 odbitek zdjęć 10x15 lub 11x15 jeżeli ktoś chce moge na maila mu wysłać tą ofertę tylko podrzućcie mi maile na pw :)
Można kupić max 3 kupony ale to wychodzi 300 zdjęć za 45 zł wiec rewelka.
Do końca oferty zostało 30 godzin.

edit:

http://www.groupon.pl/oferty/premium/photobox-online/179086/.NkzA2E
macie tu tą ofertę ja ją na maila dostałam dlatego myślałam że mailem podeśle :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry