reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

to szerokiej drogi życzę:tak: będziesz miała dostęp do neta w Toruniu?
a pewnie:) tylko chyba z czasem bedzie gorzej bo jak zawsze do porannej kawki tu zagladalam zak teraz pewnei z mama bede ja wypijac ale postaram sie byc na bierzaco:)

Milka wspolczuje sytuacji z pokarmem

Anecznik nie podejrzewasz jelitowki? pisalas ze twoja siostra miala, ty tez kilka dni w ubikacji przesiedzialas to moze i Kamilek zlapal
oby oczywiscie nie bo sie nameczy bidulek, zdrowka dla was

Lencja przyjezdzamy na Swieta, moze zostaniemy troche dluzej, jeszcze nie wiem jak to wyjdzie w praniu
a na ta salatke mozesz dac przepis bo sie kilka razy zastanawialam co zrobic z paluszkami krabowymi

moj syn chyba na dziadka czeka bo dopiero co zasnal, pierwszy raz tak pozno

reklama
Klementinka - podstawe sałatki u mnie zawsze stanowią paluszki krabowe, jajko gotowane i ogórek zielony do tego dokładam różne składniki, fajna jest z kalafiorem lub brokułami, dzis np zrobiłam z selerem naciowym i zielonym groszkiem. pasuje też kukurydza, fasola biała lub czerwona, kapusta pekińska. Znalazłam też kiedyś przepis z ananasem ale na słodko to jeszcze nie próbowałam. Łacze sałatkę majonezem, (kiedyś za dobrych czasów mieszałam go z jogurtem naturalnym...), doprawiam solą, pieprzem, koperkiem , czubricą

Pierwsza !!!
Zaraz doczytam
Anecznik - Jak nocka minęła??? Mam nadzieję że wszystko wróciło do normy. Współczuję wczorajszych przeżyć
Lencja - nie przejmuj się Kochana u nas ząbka tez jeszcze ani jednego:) A do przewrotów spróbuj
może na kocyku na podłodze położyć Kornelcię . Ja Jasiowi wymyśliłam własną matę edukacyjną - materac piankowy 160/200 który miałam. Przykryłam kocykiem , połozyłam zabawki... I od tamtej pory jak poczuł wolności troszkę to na brzuszek się zaczął obracać , pełzać , a teraz to akrobacje robi prawie:)
Klementinka - dobrze że pediatra rozwiał twoje , zresztą prawidłowe, wątpliwosci. Ja nie mogę wyjsc z podziwu jak niektórzy "lekarze" mogą pracować w zawodzie i niestety czują się bezkarni , pomimo panującej o niej złej opinii.
Koriander - Gratulują ząbka!!!
Ewelinka- Jakie zimowe szaleństwo:)
Milka - wspólczuję , a to nie jest tak że pracodawca musi zapewnić miejsce do "karmienia" ? Czyli do oddciągania także. Może warto byłoby zapytać szefa/szefową. Nie wiem jaka jest u Ciebie w firmie sytuacja ale może warto powalczyć troszke o dwa m kwadratowe , bo się zamęczysz a i zamiast myśleć o pracy będziesz myślałam że Ci zaraz piersi eksplodują. Może to będzie argument , jednak nie wiem na ile normalne szefostwo jest u Ciebie

Mam pytanie Czy Wasze szkraby też w nocy się przytulać do czegos muszą? Jak Jasiowi zabiorę zyrafkę jego ukochaną to takie mostki przez sen robi i wędruje do ochraniacza , kładzie się w poprzek i musi byc przytulony do niego. Jak go przesuwam w dół łóżeczka to spowrotem wędruje. Troszke się boję by sobie noska nie zatkał

WSZYSTKIM WCZORAJSZYM I DZISIEJSZYM SOLENIZANTOM SKŁADAM NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA ZDRÓWKA , TYLKO UŚMIECHNIĘTYCH MINEK I DUŻŻŻŻOOO ZABAWEK

P.S. mój syn leży w łóżeczku i gaaadaaaa , ale jak....:)

Ostatnia edycja:
Witajcie,

Dzisiaj dużo nie popiszę, bo jestem w pracy...

anecznik jak tam noc? Kurcze może rzeczywiście się od ciebie czymś zaraził, bo przecież co mogło być nie tak z tym słoiczkiem? Może źle zamknięty w lodówce stał?

Życzę wszystkim miłego dnia:)

reklama
perfecta- filip musi mieć do spania swoją przytulanke zyrafkę i śpiworek, be tych dwóch rzeczy ma we śnie adhd :p zasypia przytulony do żyrafki a w nocy już cała buzia zakryta żyrafą

Do góry