reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam was !
Koriander gratuluję ząbka
Kasiajanicka oby zapalenie zeszło jak najszybciej
Milka przecież czytamy twoje posty ale nie martw się ja też czasami się podobnie czuję chyba dla tego że trochę nas tu jest i czasami giną nasze posty w tłoku:-D
atchena a może to reszta macierzyńskiego?

A ja dzisiaj z K wybrałam się na zakupy nie dało nam że nie dostaliśmy tego expresu w lidlu to stwierdziliśmy że i tak kupimy sobie prezent no i dostaliśmy fajny w promocji bo otwierali nowy euro i mam expres amiki za 199zl .A mały daje mi popalić wczoraj byłam tak padnięta że wieczorem złapała mnie dylerka jak u alkocholika oczywiście mój K nie wierzył że Michał tak daje popalić ale dzisiaj miał okazję się przekonać po godz sam z nim miał dość i dobrze a ja całe dnie siedzę i muszę dawać radę nie wiem co mu jest mam nadzieję że to zęby ale nie jestem przekonana .
A macie może przepis na jabłecznik na zimno? bo mam ochotę zrobić a przepisu nie mogę znależć

ja robię tki szybki jabłecznik: podgrzewam w rondelku mus jabłkowy, dosypuje 2 żółte galaretki, mieszam, jak się zagotuje przekładam masę na biszkopt i jak ostygnie do lodówki, potem bita śmietana na wierzchi pychaaaaaaa

jak się ma gotowy biszkopt to ekspresem idzie to ciasto :)

Dziewczyny z góry przepraszam ale Was nie nadrobię nawet nie będę próbować. Parę dni mnie nie było, zatrułam się jakimś świństwem :-( :-( :-( długo rozmawiałam z muszlą a potem jeszcze dłużej dochodziłam do siebie. Dwa dni u mnie siostra siedziała, małym się zajmowała bo ja bałam się go na ręce brać. Na szczęście już dziś wszystko ok. Mały zasnął po 19 ale to raczej będzie drzemka bowiem tylko 100 ml zjadł, ale co tam.
Od jutra bierzemy się za ćwiczenia przewrotów bo mój leniuszek jakoś sam się nie kwapi do obracania a już duży chłopak z niego więc czas najwyższy :-)
Acha jeszcze jedno, Kamil śpi już w swoim pokoju :-D :-D i budzi się w środku nocy :-( od kiedy go przenieśliśmy to się budzi o 1 w nocy nie wiem co mu się porobiło ale co tam :-D :-D Jakoś jak człowieka już nie mdli to na wszystko inaczej patrzy :-)

No i chyba mam dola ciag dalszy Klemetinka Kasiek Perfekta Eagle Iza Tcz Koriander dziekuje , nie lubie takich tekstow jak wrzucilam wczoraj, wiem ze dominuja mamy ktore tu sa caly dzien , Zeby nadrobic caly dzien produkcji i odpisac choc jedno zdanie to przy dwojce dzieci i pracy bo przeciez nie pracuje od tego tygodnia tylko wlasciwie od wrzesnia to jednak daje cos z siebie ... i jak piszesz Koriander pisalam twardo od czasu ciazy i chyba powoli z balonika uchodzi powietrze

Eagle nie odciagam w pracy nie ma to warunkow niestety bo pewnie byloby mi troche lzej

Gratuluje zabkow, sle zyczenia solenizantom , chorowitkom zycze zdrowka

reklama
Do góry