reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Cześć cześć
Nadal jestem milcząca i cicha, czuję brak władzy w domu :-D:-D
Niestety Piotrek chory, narzeka na gardło, marudzi, pewnie znów skończy sie na antybiotykach :-(
A Goskę nic nie bierze- tfu tfu odpukać...

Gosiagro- szkoda z tymi kalendarzami, ale tak jak piszesz dla dziadków i tak bedą najpiekniejsze :tak:
iziatcz- wcale nie taki leniwiec, zrobić takiego wygibasa to też sztuka :tak:
eagle- super, że tak szybko zaczynacie działać z logopedą, jestem pewna, że Tomek nie będzie nic a nic odstawał od rówieśników
Koriander- dzisiaj Twój świąteczny suwaczek pierwszy raz mnie nie ucieszył, a przestraszył :szok: jestem daleko w polu ze wszystkim :-( Rower mnie rozwalił :szok::szok::szok:, i w taką zimę Holendrzy nadal na rowerkach?
ewela- my też dawaliśmy 100zł...
Lena- możesz dodać gdzieś w podpisie odnosnik do Twojego bloga, żebyśmy zawsze mogły szybko tam trafić? ie wiem jak inne dziewczyny, ale ja mocno liczę na Ciebie przed Swiętami :-p:-p

miłego dnia

reklama
czy ja nie mogę chodzić spać jak normalni ludzie :baffled: Dopiero będę gasić światlo, a potem kurde rano się dziwię, że jestem zmęczona...:baffled:
Nie odzywałam się dziś bo straciłam głos :crazy: ;-);-). ALe serio- pierwszy raz w życiu aż tak zachrypłam, niby czuję się dobrze, nic mnie nie boli, tylko nie mam głosu- mąż i Piotrek cały dzień ze mnie mieli ubaw, dziwnie tak nie umiec się wypowiedzieć...:baffled:
Ja wczoraj o 2.30 spać poszłam:wściekła/y: I rano na zajęcia nie chciało mi się wstać i siedzę w domku:-)
Zdrówka, dopadła cię choroba zawodowa nauczycieli;-)
Izia_tcz widocznie mu tak wygodnie na boczku:-) A ja za to podpatrzyłam w końcu obrót małej na brzuszek na macie i już wiem, dlaczego robiła je ostatnio, jak nikt nie patrzył :tak::-D Spryciula pomaga sobie odpychając się od pałąków :-D
emalia Trzymam kciuki za odratowanie pieska
koriander Mój rower ostatnio też wymagał odśnieżenia :-D
ewela ja też 100zł do "skarbonki" wrzuciłam
100 latek dla Jasia:-):-):-)

Cześć cześć
Nadal jestem milcząca i cicha, czuję brak władzy w domu :-D:-D
Niestety Piotrek chory, narzeka na gardło, marudzi, pewnie znów skończy sie na antybiotykach :-(
A Goskę nic nie bierze- tfu tfu odpukać...

Gosiagro- szkoda z tymi kalendarzami, ale tak jak piszesz dla dziadków i tak bedą najpiekniejsze :tak:
iziatcz- wcale nie taki leniwiec, zrobić takiego wygibasa to też sztuka :tak:
eagle- super, że tak szybko zaczynacie działać z logopedą, jestem pewna, że Tomek nie będzie nic a nic odstawał od rówieśników
Koriander- dzisiaj Twój świąteczny suwaczek pierwszy raz mnie nie ucieszył, a przestraszył :szok: jestem daleko w polu ze wszystkim :-( Rower mnie rozwalił :szok::szok::szok:, i w taką zimę Holendrzy nadal na rowerkach?
ewela- my też dawaliśmy 100zł...
Lena- możesz dodać gdzieś w podpisie odnosnik do Twojego bloga, żebyśmy zawsze mogły szybko tam trafić? ie wiem jak inne dziewczyny, ale ja mocno liczę na Ciebie przed Swiętami :-p:-p

miłego dnia
Kochana dodam na zamkniętym bo był w moim profilu ale usunęłam bo może dziewczyny z forum pisały te komentarze:)

jeju jaki fifi chory, zakatarzony.. jak widze jego biedne oczka to płaczę....... teraz śpi troszkę, pewnie nie długo, w pupie mierzyłam temp to wychodzi 37,6, ale chyba trzeba 0,5 odjąć? czy dodać? wiem, że od 38 temperatura się zaczyna, więc aż strach co w nocy będzie...... jak się nie zmieni nic to zawołam jutro prywatnie pediatrę jesli zechce w niedzielę jechać......... jaka ja głupia jestem, że go tak zaziębiłam, to moja wina :( jeszcze mi mama mówi, że to od tego, że go do zabawy na podłogę kładę...... a ja kłądę na podłogę koc i na to matę, chyba nie zaziębił się od tego????

ewela- my daliśmy 100 zł za chrzest

jeju jaki fifi chory, zakatarzony.. jak widze jego biedne oczka to płaczę....... teraz śpi troszkę, pewnie nie długo, w pupie mierzyłam temp to wychodzi 37,6, ale chyba trzeba 0,5 odjąć? czy dodać? wiem, że od 38 temperatura się zaczyna, więc aż strach co w nocy będzie...... jak się nie zmieni nic to zawołam jutro prywatnie pediatrę jesli zechce w niedzielę jechać......... jaka ja głupia jestem, że go tak zaziębiłam, to moja wina :( jeszcze mi mama mówi, że to od tego, że go do zabawy na podłogę kładę...... a ja kłądę na podłogę koc i na to matę, chyba nie zaziębił się od tego????

ewela- my daliśmy 100 zł za chrzest

Kochana odejmujesz 0,5 jak w pupie!!A masz kafelki na podłodze??

Kasia nie zadręczaj się tak przecież mały nie będzie cały dzień w łóżeczku leżeć a na parkiecie kocu i macie na pewno nie jest mu zimno niekture dzieci tak mają trzeba to przeczekać ze starszym synem też stale latałam po lekarzach bo co rusz się przeziębiał pierwszy raz jak miał 3 miesiące i potem stale coś dopiero jak był starszy chyba ok 2 lat dostaliśmy jakieś leki uodparniajace i jak reka odjał wiec moze on ma podobnie
a to mój bombel na spacerku dzisiaj nowy folder(2).jpg(niedzwiadek)

koniczynka to Ty też nocny marek jesteś, czy tylko tak wyjątkowo... A z tą chorobą zawodową to nawet rozważam, czy nie załatwiać od razu jakiegoś zaświadczenia, że zaczynam chorować na struny głosowe- za chorobę zawodową są spore dodatki :-)
Lena- kurcze, nie chce mi się wierzyć, żeby ktoś z forum pisał złe komentarze...ale kto to wie kto nas czyta :-(
katarzynajanicka- Małgoś też sporo na podłodze leży i nic jej nie jest... nie wyrzucaj sobie... tak już jest, że dzieci niestety czasem chorują... a myślisz, że jak czterolatak płacze, że się źle czuje to ja z nim nie płaczę?? ;-) To już jest wpisane w macierzynstwo :tak: zdrówka dla mojego zięcia i siły dla Ciebie!
Izia- Michaś na sankach, bo padnę :-D:-D

a ja jeszcze bardziej milcząca, już nie wydaję kompletnie żadnych dźwięków, poza sz i cz, telefonów już nie odbieram....

reklama
Do góry