regi30
Zaciekawiona BB
Witam
U nas dziś piękne słońce tylko mróz -15, ale od razu przyjemniej jak tak jasno za oknem.
Nie wchodziłam na bb 2 dni i już nie mogę nadrobić.
Jasiek koniecznie chce pisać ze mną
Któraś pisała że wprowadza marchewkę, ja zrobiłam to pod koniec 4 m. Byłam taka ambitna że znalazłam eko marchewkę i sama wyciskałam soczek. Jasiek dostał wysypki i przerzuciłam się na słoiczki Hippa. Teraz tylko hippa chce jeść nie wiem dlaczego ale gerber mu nie odpowiada. Dziś próbowaliśmy rague z bobovity i nawet poszło, ale musiałam rozcięczyć.
liliti- co to są flipsy?
Kasiulka_1980 wow 4 zęby u nas nie ma jeszcze, ale pediatra mówi że coś idzie
_avena_- ja chyba też powinnam ograniczyć obrzarstwo, ale strasznie mi ciężko przychodzi odmawianie sobie czego kolwiek
my używaliśmy maści triderm, bardzo ładnie goiła nam plamki na skórze
Miłej soboty
U nas dziś piękne słońce tylko mróz -15, ale od razu przyjemniej jak tak jasno za oknem.
Nie wchodziłam na bb 2 dni i już nie mogę nadrobić.
Jasiek koniecznie chce pisać ze mną
Któraś pisała że wprowadza marchewkę, ja zrobiłam to pod koniec 4 m. Byłam taka ambitna że znalazłam eko marchewkę i sama wyciskałam soczek. Jasiek dostał wysypki i przerzuciłam się na słoiczki Hippa. Teraz tylko hippa chce jeść nie wiem dlaczego ale gerber mu nie odpowiada. Dziś próbowaliśmy rague z bobovity i nawet poszło, ale musiałam rozcięczyć.
liliti- co to są flipsy?
Kasiulka_1980 wow 4 zęby u nas nie ma jeszcze, ale pediatra mówi że coś idzie
_avena_- ja chyba też powinnam ograniczyć obrzarstwo, ale strasznie mi ciężko przychodzi odmawianie sobie czego kolwiek
my używaliśmy maści triderm, bardzo ładnie goiła nam plamki na skórze
Miłej soboty