reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam
U nas dziś piękne słońce tylko mróz -15, ale od razu przyjemniej jak tak jasno za oknem.
Nie wchodziłam na bb 2 dni i już nie mogę nadrobić.
Jasiek koniecznie chce pisać ze mną :)

Któraś pisała że wprowadza marchewkę, ja zrobiłam to pod koniec 4 m. Byłam taka ambitna że znalazłam eko marchewkę i sama wyciskałam soczek. Jasiek dostał wysypki i przerzuciłam się na słoiczki Hippa. Teraz tylko hippa chce jeść nie wiem dlaczego ale gerber mu nie odpowiada. Dziś próbowaliśmy rague z bobovity i nawet poszło, ale musiałam rozcięczyć.

liliti- co to są flipsy?
Kasiulka_1980 wow 4 zęby u nas nie ma jeszcze, ale pediatra mówi że coś idzie :)
_avena_- ja chyba też powinnam ograniczyć obrzarstwo, ale strasznie mi ciężko przychodzi odmawianie sobie czego kolwiek
my używaliśmy maści triderm, bardzo ładnie goiła nam plamki na skórze

Miłej soboty

reklama
to tak jak u nas mama po raz pierwszy chyba od 30 lat spedzi swieta poza swoim domem, na razie nie narzeka bo bardzo chce zobaczyc Lile, my jeszcze z nia w Polsce nie bylismy wiec teskni strasznie.. oj zeby ten pies twojej mamie nie odszczeknal ludzkim glosem hihi bo na piechote do was ze strachu przyjdzie

A co z moim suwaczkiem zniknal??
jest jest i troche straszy
juz tylko 2 tygodnie

Witam
U nas dziś piękne słońce tylko mróz -15, ale od razu przyjemniej jak tak jasno za oknem.
Nie wchodziłam na bb 2 dni i już nie mogę nadrobić.
Jasiek koniecznie chce pisać ze mną :)

Któraś pisała że wprowadza marchewkę, ja zrobiłam to pod koniec 4 m. Byłam taka ambitna że znalazłam eko marchewkę i sama wyciskałam soczek. Jasiek dostał wysypki i przerzuciłam się na słoiczki Hippa. Teraz tylko hippa chce jeść nie wiem dlaczego ale gerber mu nie odpowiada. Dziś próbowaliśmy rague z bobovity i nawet poszło, ale musiałam rozcięczyć.

liliti- co to są flipsy?
Kasiulka_1980 wow 4 zęby u nas nie ma jeszcze, ale pediatra mówi że coś idzie :)
_avena_- ja chyba też powinnam ograniczyć obrzarstwo, ale strasznie mi ciężko przychodzi odmawianie sobie czego kolwiek
my używaliśmy maści triderm, bardzo ładnie goiła nam plamki na skórze

Miłej soboty
Flipsy to chrupki smakowe;)

My już po spacerku, piękna pogoda, słonko świeci, nie wieje i tylko -4 stopnie:-D

Ola_fasola - miłej imprezki wieczorem:-)

koriander
- a na jaka wystawę idziesz? najlepsze ze teraz wydrukowałam zdjęcia na mojej drukarce i lepiej wszyło niż u nich:crazy: jak się wkurzę to zaraz sama taki kalendarz zrobię!

emalia - mam nadzieję, że psinka jednak wytrzyma!

Mąż pojechał porobić zdjęcia, trza by było mieszkanko ogarnąć a mi się nie chce, jakiegoś lenia mam:-D

Jasiu najlepsze życzenia dla Ciebie!!!

Wczoraj maz po pracy musial odsniezac rower :-)
4269953252_5558faa5a5.jpg

gosiagro ide na wystawe fotografii kolezanka ze studiow tez wystawia kilka swoich zdjec i chcialam zobaczyc jak jej poszlo :)

reklama
Do góry