dzięki dziewczyny, no właśnie ja mojemu dawałam Dicoflor, ale po nim kupy z kolei zrobiły się strasznie wodniste (jest karmiony piersią). No nic, na razie jem chleb i dżem i jeszcze kilka innych rzeczy hihi i zobaczymy. Mnie się wydaję, że to nie skaza, no ale przetestujemy. W ogóle wszystko zbiegło się z zatruciem pokarmowym u mnie i mojego męża, mały wtedy zrobił pierwszy raz taką kupkę ze śluzem i krwią, a potem cisza, no i dopiero po kilku dniach znów jakieś pojedyncze nitki od czasu do czasu. Matko, nie sądziłam, że kiedykolwiek kupa stanie się dla mnie przedmiotem do rozmyślania
reklama
czy ja nie mogę chodzić spać jak normalni ludzie Dopiero będę gasić światlo, a potem kurde rano się dziwię, że jestem zmęczona...
Nie odzywałam się dziś bo straciłam głos ;-);-). ALe serio- pierwszy raz w życiu aż tak zachrypłam, niby czuję się dobrze, nic mnie nie boli, tylko nie mam głosu- mąż i Piotrek cały dzień ze mnie mieli ubaw, dziwnie tak nie umiec się wypowiedzieć...
Przepraszam, że nie poodpisuję, mąż okupywał w ciągu dnia laptopa, a teraz tylko przejrzałam co popisałyście i już nie będę przedłużać tego "dnia"- idę spać
Wszystkim chorutkom zdrowia życzę
Nie odzywałam się dziś bo straciłam głos ;-);-). ALe serio- pierwszy raz w życiu aż tak zachrypłam, niby czuję się dobrze, nic mnie nie boli, tylko nie mam głosu- mąż i Piotrek cały dzień ze mnie mieli ubaw, dziwnie tak nie umiec się wypowiedzieć...
Przepraszam, że nie poodpisuję, mąż okupywał w ciągu dnia laptopa, a teraz tylko przejrzałam co popisałyście i już nie będę przedłużać tego "dnia"- idę spać
Wszystkim chorutkom zdrowia życzę
Witam się,
mu już oczywiście nie śpimy, bo kto by spał o tej porze na pewno nie Majusia
kajdusia - no rzeczywiście nocy marek jesteś, ja już o 22 w łóżku chrapię, no ale zaczynam dzień o 6 , nieciekawie z tym głosem, no ale grać zawsze możesz;-) dużo zdrówka!
koriander - czemu się tak mało odzywasz?:-( wszystko ok?
zdec- kupiłam przez tą stronę
http://www.ankaralab.com/?id=cennik&produkty=1
mu już oczywiście nie śpimy, bo kto by spał o tej porze na pewno nie Majusia
kajdusia - no rzeczywiście nocy marek jesteś, ja już o 22 w łóżku chrapię, no ale zaczynam dzień o 6 , nieciekawie z tym głosem, no ale grać zawsze możesz;-) dużo zdrówka!
koriander - czemu się tak mało odzywasz?:-( wszystko ok?
zdec- kupiłam przez tą stronę
http://www.ankaralab.com/?id=cennik&produkty=1
Ostatnia edycja:
Witam się sobotnio Moi mężczyżni śpią , a mamusia z kawusią na bb i warzywa na farmie sieje i zbiera
Za 2h ruszam w miasto mam liste zakupów bo zawsze jak wchodzę do sklepu i staje przy półce z hipp , gerberem to potem głupieje i nie wiem co nam dorosłym mam kupić w efekcie przywożę mnustwo rzeczy dla małego a dla nas ser zółty, kilka plasterków wędliny , ogórka i mięso mielone lub kurczaka . A w tygodniu dokupuje w naszym sklepie normalnie ptasi móżdżek mi się robi W zasadzie to najważniejsze by dziecko miało co jeść
Gosiu , Aveno , Kajdusiu- współczuję nie przespanej nocki
Kajdusia - zdróweczka !!!!
Za 2h ruszam w miasto mam liste zakupów bo zawsze jak wchodzę do sklepu i staje przy półce z hipp , gerberem to potem głupieje i nie wiem co nam dorosłym mam kupić w efekcie przywożę mnustwo rzeczy dla małego a dla nas ser zółty, kilka plasterków wędliny , ogórka i mięso mielone lub kurczaka . A w tygodniu dokupuje w naszym sklepie normalnie ptasi móżdżek mi się robi W zasadzie to najważniejsze by dziecko miało co jeść
Gosiu , Aveno , Kajdusiu- współczuję nie przespanej nocki
Kajdusia - zdróweczka !!!!
gosia - napisz mi prosze jak wyszedł kalendarz i ile na niego czekałaś?
Później dopisze reszte bo mi mała już sama spokojnie nie chce sie bawić.
hefi zacytuje siebie z wczoraj
"Ale się wkurzyłam zamówiłam foto-kalendarze i są takie se zdjęcia jakieś ciemne, a nie były takie w oryginale. No cóż, pewnie dla dziadków i tak będą wspaniałe"
zamówiłam w poniedziałek, w czwartek już były, więc szybko, ale średnio jestem zadowolona, a zamawiałam przez tą stronę, co w poprzednim poście podałam, ktoś tu ja na forum wcześniej polecał, ale nie pamiętam kto
aaa oki faktycznie czytałam twoją wypowiedz wczoraj ale dzisiaj jakoś mi to umknęło :/
Co tu taka cisza? czyżby weekend się zaczął.
My właśnie zbieramy się do babci... Czyli dzisiaj dzień lenia i może zakupów
Co tu taka cisza? czyżby weekend się zaczął.
My właśnie zbieramy się do babci... Czyli dzisiaj dzień lenia i może zakupów
Ostatnia edycja:
reklama
izia_tcz
Fanka BB :)
witam i ja sobotnio!nocka taka sobie ale wcale nie z powodu Michała tylko jakies koszmary mnie męczyły , mam dzisiaj dalej focha na K wiec nie mam zamiaru sie przemęczac a miały bycc ciepłe bułeczki na sniadanie ni bedzie
co do kompów dla dzieciaków jeszcze zmienicie zdanie mój syn bez niego lekcji nie odrobi bo uczestniczą w nowym programie i zadania w necie odrbiają i ocenia ich nauczyciel a jego kuratorium wiecbez kompa ani rusz
co do kompów dla dzieciaków jeszcze zmienicie zdanie mój syn bez niego lekcji nie odrobi bo uczestniczą w nowym programie i zadania w necie odrbiają i ocenia ich nauczyciel a jego kuratorium wiecbez kompa ani rusz
Ostatnia edycja: