reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

dzięki dziewczyny, no właśnie ja mojemu dawałam Dicoflor, ale po nim kupy z kolei zrobiły się strasznie wodniste (jest karmiony piersią). No nic, na razie jem chleb i dżem:-D i jeszcze kilka innych rzeczy hihi i zobaczymy. Mnie się wydaję, że to nie skaza, no ale przetestujemy. W ogóle wszystko zbiegło się z zatruciem pokarmowym u mnie i mojego męża, mały wtedy zrobił pierwszy raz taką kupkę ze śluzem i krwią, a potem cisza, no i dopiero po kilku dniach znów jakieś pojedyncze nitki od czasu do czasu. Matko, nie sądziłam, że kiedykolwiek kupa stanie się dla mnie przedmiotem do rozmyślania:szok::-D

reklama
czy ja nie mogę chodzić spać jak normalni ludzie :baffled: Dopiero będę gasić światlo, a potem kurde rano się dziwię, że jestem zmęczona...:baffled:
Nie odzywałam się dziś bo straciłam głos :crazy: ;-);-). ALe serio- pierwszy raz w życiu aż tak zachrypłam, niby czuję się dobrze, nic mnie nie boli, tylko nie mam głosu- mąż i Piotrek cały dzień ze mnie mieli ubaw, dziwnie tak nie umiec się wypowiedzieć...:baffled:

Przepraszam, że nie poodpisuję, mąż okupywał w ciągu dnia laptopa, a teraz tylko przejrzałam co popisałyście i już nie będę przedłużać tego "dnia"- idę spać
Wszystkim chorutkom zdrowia życzę

Witam się,

mu już oczywiście nie śpimy, bo kto by spał o tej porze:crazy::crazy: na pewno nie Majusia:no:

kajdusia - no rzeczywiście nocy marek jesteś, ja już o 22 w łóżku chrapię, no ale zaczynam dzień o 6 :crazy::baffled:, nieciekawie z tym głosem, no ale grać zawsze możesz;-) dużo zdrówka!

koriander - czemu się tak mało odzywasz?:-( wszystko ok?

zdec- kupiłam przez tą stronę
http://www.ankaralab.com/?id=cennik&produkty=1

Ostatnia edycja:
Kajdusia - zdrówka
Gosiagro - my też nie śpimy, a w nocy wcale nie było lepiej:-( Chyba będę się kładła o 19 żeby się wyspać. A ja za 2 tyg do pracy wracam:no::no::no:Buuuu już jestem przerażona zostawieniem Iguli:-:)-:)-(

Witam się sobotnio:) Moi mężczyżni śpią , a mamusia z kawusią na bb i warzywa na farmie sieje i zbiera:)
Za 2h ruszam w miasto:) mam liste zakupów bo zawsze jak wchodzę do sklepu i staje przy półce z hipp , gerberem to potem głupieje i nie wiem co nam dorosłym mam kupić w efekcie przywożę mnustwo rzeczy dla małego a dla nas ser zółty, kilka plasterków wędliny , ogórka i mięso mielone lub kurczaka . A w tygodniu dokupuje w naszym sklepie:) normalnie ptasi móżdżek mi się robi:) W zasadzie to najważniejsze by dziecko miało co jeść:)
Gosiu , Aveno , Kajdusiu- współczuję nie przespanej nocki
Kajdusia - zdróweczka !!!!

grrrrrrrrrrr znowu... :wściekła/y:
może bez cytowania.

gosia - napisz mi prosze jak wyszedł kalendarz i ile na niego czekałaś?
Później dopisze reszte bo mi mała już sama spokojnie nie chce sie bawić.

Ostatnia edycja:
gosia - napisz mi prosze jak wyszedł kalendarz i ile na niego czekałaś?
Później dopisze reszte bo mi mała już sama spokojnie nie chce sie bawić.

hefi zacytuje siebie z wczoraj

"Ale się wkurzyłam zamówiłam foto-kalendarze i są takie se zdjęcia jakieś ciemne, a nie były takie w oryginale. No cóż, pewnie dla dziadków i tak będą wspaniałe"

zamówiłam w poniedziałek, w czwartek już były, więc szybko, ale średnio jestem zadowolona, a zamawiałam przez tą stronę, co w poprzednim poście podałam, ktoś tu ja na forum wcześniej polecał, ale nie pamiętam kto

aaa oki :) faktycznie czytałam twoją wypowiedz wczoraj ale dzisiaj jakoś mi to umknęło :/

Co tu taka cisza? :) czyżby weekend się zaczął.
My właśnie zbieramy się do babci... :-D Czyli dzisiaj dzień lenia i może zakupów :)

Ostatnia edycja:
reklama
witam i ja sobotnio!nocka taka sobie ale wcale nie z powodu Michała tylko jakies koszmary mnie męczyły , mam dzisiaj dalej focha na K wiec nie mam zamiaru sie przemęczac a miały bycc ciepłe bułeczki na sniadanie ni bedzie
co do kompów dla dzieciaków jeszcze zmienicie zdanie mój syn bez niego lekcji nie odrobi bo uczestniczą w nowym programie i zadania w necie odrbiają i ocenia ich nauczyciel a jego kuratorium wiecbez kompa ani rusz

Ostatnia edycja:
Do góry