reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Padam...:) Mój syn mnie wykończył dzisiaj:) Musiałam "uruchomić" chustę bo na rączki dzisiaj cały dzień chciał. Ledwo go położyłam, głowa w górę i ręce wyciągnięte i wyyyyyjjjec malutki. A i dzisiaj usłyszałam MAMA oczywiście pewine przez przypadek ale zaraz całą rodzinę obdzwoniłam:)

KAROLINKO , NATALKO WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ ROŚNIJCIE DUŻE , ZDROWIUTKIE I SZCZĘŚLIWE

nadika ja małą karmie piersia wiec to ja wypijam szklanke dziurawca dziennie ale np jak twoje malenstwo jest na butli to dodaj łyżeczkę np do herbatki 2 razy dziennie :D napisz mi jakie beda efekty :D

Perfekta piekny Twoj Jasio a jak dzielnie siedzi. Krzeselko nr 2 odradzam male krotko posluzy

Lena a ona tym keczupem zagryza literki ??

Kasiulka a u Was widze kawka przy kompie :))

Kasia prezes the best :)) a co do komputera to tez ograniczam pozwalamy grac na laptopie bardzo zadko i tylko jak ma wszytsko gotowe na pol godzinki, za to pieknie mowi czyta uklada lego itd moze nie bedzie tak obeznany w grach jak kumple ale oni w innych dzidzinach nawet mu piet nie siegaja

Ewela slodki dzinks:)

Emalia ja juz bylam 2 razy nastepny planowany za 6-8 miesiecy, po usg stwierzil ze do @ mam daleko jupiiiiii

kasiek zdrowka dla smyka

Eagle wlasnie mnie bardzo interwsowal logopeda u takich maluszkow jak to wyglada widze ze zabawa fajnie przynajmniej nie stresuja. Erk dzis caly dzien warczal naprawde bez przerwy az sie z niego smialismy bo warczal nawet na zawolanie, czasem dla odmiany popiszczal

Lencja z tymi alertgiamy to macie niesamowite nagromadzenie

Zdec wazne ze niegrozne skonsultujesz z innym lekarzem bedzie ok

AQQ u nas skora plus ziwelone sluzowate kupy

U mnie chlopcy juz dawno slodko spia opona mi wozku pekla juz druga chyba pora kupic nowe w sumie te kola maja 5 lat nawet jesli Olaf jezdzil nicale 2 to leci im juz 3 jezdzony a ten snieg zycia nie utrudnia

Ewa Zdec buziaki dal dziewczynek

Dzięki Milka, że chociaż Ty mi odpowiedziałaś :-). Kurcze, to ja już nie wiem o co chodzi z tymi nitkami krwi...Czytam Was regularnie i chyba ElizaEM albo iiwka (mam nadzieję, że nie przekręciłam nicków) pisała o tym, że dzieciątko miało krew w kupie, ciekawe co się u Was okazało...

Aqq ktoras pisala ale wiem ze przeszlo chyba dawaly cos na brzuszek
halooooo dziewczyny ktora to byla ? mnie sie wydaje ze Iwka

reklama
aqq Na pewno iiwka o tym pisała. U mojej koleżanki córki też była krew w stolcu, na 3 dni trafiły na obserwację do szpitala, koleżanka przeszła na dietę bezmleczną (teraz już je znowu prawie wszystko- tylko ze smażonymi produktami się hamuje), porobili małej badania, ale nic nie wykazały. A krew sama zniknęła ze stolców. Do tej pory nie wiadomo, od czego to było.
Co do zimy to u nas nie to co w Polsce ale też nie zaciekawie a P. właśnie dzwonił że w nocy ma nieźle sypać więc pewnie jutro Anglicy będą w niezłym szoku...
Mojej siostrze lot odwołali, bo w UK jej lotnisko zamknęli z powodu zimy. I zostaje do wtorku. Niestety musi wykorzystać przez to dodatkowe 2dni urlopu, ale ja się w sumie cieszę, bo niby jest już w Pl 2tygodnie, a ja się z nią chyba 3 razy widziałam...

Ostatnia edycja:
Do góry