reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Dziewczyny, Hani wychodzi czwarty ząb
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Kasiulka to się dziewczyna rozpędziła
Biedny mój cycek, hihi
gartulujemya z tego wszytskiego zapomnialam sie pochwalic ze ząbek sie przebił, wciaż wyglada jakby to była biala linia, ale czuc palpacyjnie ostra krawedz brzegu siecznego takze u mojego dziecka sie nie sprawdzila naukowa teria ( ktora ostatnio przytaczalam) ze wczesniaki poźniej ząbkują
smacznego życzymy OskarkowiWitacie u nas pogoda fatalna - rano zostawiłam Oskarka u sąsiadki i bigiem do apteki odebrac lekarstwo dla niego na te plesniawy.Nie chce juz wam marudzic na tema choroby malego ale ta noc byla straszna dla niego dla mnie.Mam nadzieje ze teraz juz wszystko ładnie sie zagoi i obedzie sie bez chorób.
Nie chce mi sie wierzyc ze Oskarek skończył juz 6mcy:-)w prezencie dostanie dzisiaj pierwszy jogurcik Bobovity:-)zobaczymy czy wogóle bedzie chciał jesc bo od tyg tylko piers.
Postaram sie nadrobic zaległosci.
Wszystkim udajacym sie do lekarza powodzenia na wizytach, chorującym zdrowka:-)
Jasiu Kamilku wszystkiego naj naj naj:-):-):-)
ło matko a gdzie się jej tak spieszy z tymi ząbami, oczywiście gratulujemy rekordzistce, u nas nadal cisza w tym temacieDziewczyny, Hani wychodzi czwarty ząb
korzystam z chwili że robaki śpią wszystkie łącznie z psem i mężem
Zobacz załącznik 305665Zobacz załącznik 305666Zobacz załącznik 305668Zobacz załącznik 305667 na ostatnich Tomuś już wyczaił że najlepsze są zabawki siostry
Kasiula1982
Fanka BB :)
wróciłam.... czułam się jak pudzian pchający tira........ takie zaspy
tantum verde mam i psikam fifi też używał jak był chory
lecę frytki sobie zrobić
tantum verde mam i psikam fifi też używał jak był chory
lecę frytki sobie zrobić
reklama
koriander
Fanka BB :)
haha ja tez mam pociazowe zacmienie, ostatnio maz mi opowiedzial kawal wieczorem i dopiero rano go obudzilam ze smiechem bo go zrozumialamkoriander - aaaa Zrozumiałam;P A własnie miałam się ciebie pytać o co chodzi z bosymi stopami hahahahaha moja inteligencja mnie poraża ostatnio Narazie latam w jakiś takich cichobieżkach płaskich, ale śmiesznie tak w tym do ludzi hahahaaha, no ale adidasy na dzisiaj to się nie nadawaly
a teraz Kubuś ma taki katar, juz nie mam pomyslu corobic.........
zdrowka dla Kubusia, bidulek..no i gratuluje zabka!
eagle piekne zdjecia nie ma jak kochajace sie rodzenstwo
Ostatnia edycja: