reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
kurde zdec klawiatura mi szwankuje, pisalam ,ze skoczek to od ok.roku jak juz dziecko dobrze stoi na stopkach :-)
snow.gif aaa i zamowilam sobie ten gips do odlewu na allegro za 60l z przesyłka :baffled:

STELLA 100 LAT I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN :-)0002017B.gif

I wszystkego dobrego dla dzisiejszych solenizantów :-)
8_2_96.gif

Kasiulka- gratulacje dla Hani!

Lena- no pokaźna waga jak na porod naturalny! Brawa dla kolezanki!

A moja szwagierka razem z małą Olą wychodzą dzisiaj ze szpitala:)))))

a z tego wszytskiego zapomnialam sie pochwalic ze ząbek sie przebił, wciaż wyglada jakby to była biala linia, ale czuc palpacyjnie ostra krawedz brzegu siecznego ;)takze u mojego dziecka sie nie sprawdzila naukowa teria ( ktora ostatnio przytaczalam) ze wczesniaki poźniej ząbkują ;)
gartulujemy
Witacie u nas pogoda fatalna - rano zostawiłam Oskarka u sąsiadki i bigiem do apteki odebrac lekarstwo dla niego na te plesniawy.Nie chce juz wam marudzic na tema choroby malego ale ta noc byla straszna dla niego dla mnie.Mam nadzieje ze teraz juz wszystko ładnie sie zagoi i obedzie sie bez chorób.
Nie chce mi sie wierzyc ze Oskarek skończył juz 6mcy:-)w prezencie dostanie dzisiaj pierwszy jogurcik Bobovity:-)zobaczymy czy wogóle bedzie chciał jesc bo od tyg tylko piers.

Postaram sie nadrobic zaległosci.

Wszystkim udajacym sie do lekarza powodzenia na wizytach, chorującym zdrowka:-)

Jasiu Kamilku wszystkiego naj naj naj:-):-):-)
smacznego życzymy Oskarkowi
Dziewczyny, Hani wychodzi czwarty ząb :-D
ło matko a gdzie się jej tak spieszy z tymi ząbami, oczywiście gratulujemy rekordzistce, u nas nadal cisza w tym temacie

korzystam z chwili że robaki śpią wszystkie łącznie z psem i mężem
Zobacz załącznik 305665Zobacz załącznik 305666Zobacz załącznik 305668Zobacz załącznik 305667 na ostatnich Tomuś już wyczaił że najlepsze są zabawki siostry :)

wróciłam.... czułam się jak pudzian pchający tira........ takie zaspy

tantum verde mam i psikam :) fifi też używał jak był chory

lecę frytki sobie zrobić :)

reklama
koriander - aaaa:) Zrozumiałam;P A własnie miałam się ciebie pytać o co chodzi z bosymi stopami:) hahahahaha moja inteligencja mnie poraża ostatnio:) Narazie latam w jakiś takich cichobieżkach płaskich, ale śmiesznie tak w tym do ludzi:p hahahaaha, no ale adidasy na dzisiaj to się nie nadawaly;)
haha ja tez mam pociazowe zacmienie, ostatnio maz mi opowiedzial kawal wieczorem i dopiero rano go obudzilam ze smiechem bo go zrozumialam:baffled::-D

a teraz Kubuś ma taki katar, juz nie mam pomyslu corobic.........

zdrowka dla Kubusia, bidulek..no i gratuluje zabka!

eagle piekne zdjecia nie ma jak kochajace sie rodzenstwo:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry