reklama
BButterFly
mamusia smerfusia
Emalia fajne dzieciaczki A to pies czy szczurek hihihihi Słodki w każdym razie
Witam , ja na chwilę. Nie daję rady Was nadrobic, bo stary w domu i mnie goni od kompa. Dorzucam obiecane fotki Lilusi i nasze zimowe
Zobacz załącznik 305400Zobacz załącznik 305401Zobacz załącznik 305402
ślicznie! A twoja córeczka jaka ładna!
a filip mi sie dzisiaj przepwrócił na sniego prosto w psią kupe ;/ na szczescie zmroznona była wiec sladu nie zostawila
matko jak to się stało posadziłaś go na śniegu i się przechylił?
Koriandier ale czas leci Twoja panna ma 6 m-cy
Avena to tak jak moja non stop spi po szczepieniu
już pospała:-) całe 40 minut, ale zawsze coś:-)
Lenuszka
Mamusia Gajusi
już pospała:-) całe 40 minut, ale zawsze coś:-)
Moja dzisiajszy dzień prawie cały przespałaTeraz ja nawet nie kładę do łóżeczka bo zaraz by było fik i śpi
Witajcie, nas dopadło jakies fatum chorobowe:-(wczoraj mnie rozłozyło - skręcało mi żoładek i myślałam że zejde z tego swiata. Dzisiaj znowu z Oskarem byłam u lekarza bo cała buzie ma wysypaną pleśniawkami (chyba po lekach) i bidulek znowu się męczy.Teraz przysnął więc mam jakieś 20 min dla siebie.
katarzynajanicka - zdrówka dla ciebie życze
koriander - współczuje awarii ogrzewania, nam wysiadło w pon wieczorem - momentalnie w domu zrobiło się zimno bo wiało strasznie - ale tel do konserwatora i w ciągu godz znowu było ciepło. Wszystkiego najlepszego dla Lilianki
kajdusia- podziwiam twoje wczorajsze wyczyny wózkowo-sankowe i równiez zdrowka życze
emalia82 - super zdjęcia - a dzieci masz prześliczne
tyle mi się udało poczytać teraz czas poprasować.
katarzynajanicka - zdrówka dla ciebie życze
koriander - współczuje awarii ogrzewania, nam wysiadło w pon wieczorem - momentalnie w domu zrobiło się zimno bo wiało strasznie - ale tel do konserwatora i w ciągu godz znowu było ciepło. Wszystkiego najlepszego dla Lilianki
kajdusia- podziwiam twoje wczorajsze wyczyny wózkowo-sankowe i równiez zdrowka życze
emalia82 - super zdjęcia - a dzieci masz prześliczne
tyle mi się udało poczytać teraz czas poprasować.
reklama
Moja siostra chyba załapała jelitówkę :-( normalnie mi jej szkoda a w weekend jeszcze zjazd ma.
Ostatnio się zastanawiałam dlaczego bolą mnie plecy kiedy kładę się spać, oj głupia jak mają nie boleć jak dziennie przez dłuższy czas ponad 8 kilowy ciężarek noszę
Dzisiaj myślałam że mnie trafi, Kamilowi znudziło się już przewracanie na lewy bok (na prawy nawet nie próbuje) za to ciągle chce siedzieć tylko wyciąga ręce aby pomóc mu się podciągnąć, masakra jakaś tylko siedzieć chce lub na ręce. Na szczęście teraz zasną i aż mi się go budzić nie chce ale będę musiała za jakieś 30 minut bo inaczej w nocy spać nie będzie.
Ostatnio się zastanawiałam dlaczego bolą mnie plecy kiedy kładę się spać, oj głupia jak mają nie boleć jak dziennie przez dłuższy czas ponad 8 kilowy ciężarek noszę
Dzisiaj myślałam że mnie trafi, Kamilowi znudziło się już przewracanie na lewy bok (na prawy nawet nie próbuje) za to ciągle chce siedzieć tylko wyciąga ręce aby pomóc mu się podciągnąć, masakra jakaś tylko siedzieć chce lub na ręce. Na szczęście teraz zasną i aż mi się go budzić nie chce ale będę musiała za jakieś 30 minut bo inaczej w nocy spać nie będzie.