reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dzień doberek

Przegapiłam wczoraj, że Lilitek nasz Koriandowy pół roczku już skończyła :szok: Dużo zdrowka dla Ciebie Maleńka, niech świat zawsze będzie dla Ciebie ekscytujący i przychylny!

Średnio się dziś czuję :-( Chyba się wczoraj za bardzo spocilam na tym mrozie i się przeziębiłam :-(Mam nadzieje, że się nie rozłożę zupełnie
A w salonie stroiciel wkłada do fortepianu mechanizm, który był u niego w remoncie, wreszcie będzie mi grał jak należy :-)
Anecznik- gratulacje dla Kamila, wkrótce będzie smigał jak szalony:tak:
BButterfly- a ja wczoraj śledziłam tą awarię gazowni na bieżąco w TVN24, że też takie rzeczy się jeszcze dzieją, nigdy nie można być spokojnym.... dobrze, że nie trafiło na Twoją dzielnicę... A sanek nie dało się przywiązać do wózka- lewą ręką pchałam Gosię, prawą ciągnęłam Piotrka :-) Gdybym się dziś lepiej czuła powtórzyłabym wyczyn :tak:

Miłego dnia wszystkim:-)

reklama
hej dziewczyny
znow mnie troche nie bylo, ostatnio kurs mnie strasznie pochlania chce zrobic jak najwiecej przed styczniem-wiem ze jak wroce do pracy tego czasu bedzie malo:-( pozatym ostatnio mielismy ciche jesli tak to moge okreslic dni i ehh az mialam ochote sie spakowac kupic bilet dla siebie i malej i wrocic do polski - na szczescie kryzys zarzegnany:-)
zuza ostatnio dostala suchej skory na polikach, zgieciach nozek i suche plamki na rekach-bylam u lekarza i okazalo sie ze to sladowe ilosci egzemy :( dostalam krem do smarowania i krem do kapieli -na razie mleka nie zmieniamy bo lekarka uwaza ze to nie od mleka ale od plynu w ktorym zuza jest kapana(uzywamy j&j)zobaczymy jak nie poskutkuje do konca przyszlego tyg to pojde znowu

nie wiem czy wiecie ale dzis jest dzien darmowej dostawy na str Dzien Darmowej Dostawy w Polsce - 1 grudnia 2010 r. jest lista sklepow ktore biora udzial w tej akcji:-)

dobra mykam troche was poczytac
milego dnia

hehe... tak, zmieniłam avatar bo widzę że żadna praktycznie z Was nie ma swojego zdjęcia a po ostatnim szpiegu nie chciałabym, żeby ktoś z mojej rodzinki mnie podczytywał a później komentował ;)

Witajcie my po sczzepieniu Gaja waży 8,540 i mierzy 67;)
Płace za szczepionki skojarzona +pneuo;)
No i za miesiąć znów ale to bezpłatna na odrę, różyczkę i coś tam jeszcze;)
Dziewczyny PILNE czy ktoraś z Was zna francuski??
Potrzebuję to przetłumaczyć;)
Bonjour, je veux vous prévenir tout de suite la moto a été vendue, quelqu'un l'a prise tout de suite a un bon prix. Je suis désolé pour vousça vous évite de faire beaucoup de route pour venir et il y a beaucoup de neige ici. désolé vraiment. merci encore

zacząłam wczoraj moje dzieło- rysunek kubusia z przyjaciółmi na ścianie w małego pokoju -na razie mam tylko szkic ale chcę do świąt skończyć :) od razu mówię- talentu nie mam ale choćby był najbrzydszy na świecie ja go namaluję i już :D

pochwal się jak skończysz:tak::-D:-D

zagłosowane:tak:

tak:laugh2:jeszcze tylko malzowi zamowic z douglasa (tylko nie wiem czy sobie zasluzyl) i bede miec dla wszystkich
kalendarz juz przyszedl, mysle ze babcia bedzie skakac ze szczescia, co miesiac bedzie podziwiac swoich wnukow
dalam zdjecia tez dzieci brata zeby bylo sprawiedliwie:-p

fajnie masz:tak:, ja z prezentami jestem w proszku

radość nieziemska: mój filemon sie turla :) doczekałam się :)

fajnie:-), gratki

Średnio się dziś czuję :-( Chyba się wczoraj za bardzo spocilam na tym mrozie i się przeziębiłam :-(Mam nadzieje, że się nie rozłożę zupełnie
A w salonie stroiciel wkłada do fortepianu mechanizm, który był u niego w remoncie, wreszcie będzie mi grał jak należy :-)

to dużo zdrówka:tak::tak:, grzej się herbatka z cytrynka i miodem

jesteś pewna? bo na odrę i różyczkę szczepi się po roku

pochwal się jak skończysz:tak::-D:-D

zagłosowane:tak:

fajnie masz:tak:, ja z prezentami jestem w proszku

fajnie:-), gratki

to dużo zdrówka:tak::tak:, grzej się herbatka z cytrynka i miodem

jesteś pewna? bo na odrę i różyczkę szczepi się po roku

kurde a moze swinke...na pewno cos namieszałam ale wiem ze jak dziecko skonczy 6 m-cy to bedzie szczepiona;)

Lena wrzuciłam to w translator i wyszło coś takiego:
Witam, chciałbym ostrzec was teraz rower został sprzedany, ktoś wziął go od razu w dobrej cenie. Żal mi ciebie vousça unika długą drogę, aby przyjść i istnieje wiele śnieg. naprawdę przykro. Jeszcze raz dziękuję

Lena wrzuciłam to w translator i wyszło coś takiego:
Witam, chciałbym ostrzec was teraz rower został sprzedany, ktoś wziął go od razu w dobrej cenie. Żal mi ciebie vousça unika długą drogę, aby przyjść i istnieje wiele śnieg. naprawdę przykro. Jeszcze raz dziękuję

dzięki;)hehe poplątanie z pomieszaniem;)

Dziewczyny PILNE czy ktoraś z Was zna francuski??
Potrzebuję to przetłumaczyć;)
Bonjour, je veux vous prévenir tout de suite la moto a été vendue, quelqu'un l'a prise tout de suite a un bon prix. Je suis désolé pour vousça vous évite de faire beaucoup de route pour venir et il y a beaucoup de neige ici. désolé vraiment. merci encore

mariusz zna,ale teraz w pracy jest;/

reklama
Do góry