reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hejka
jejciu ale zima.... brrrrrrrr zimno na dworze, a ja na 13:30 do dentystki:/

lece wlosy wysuszyc poki mały spi...
Zagłosujcie na moje szkraby:-):*
milego dnia zycze.

Eliza zaglosowane

Koriander to nie ramka dekoracja okienna do przedszkola jutro powinna byc gotowa

kasia zdrowka

Lena my szczepilismy hexa i byly tylko 3 szczepienia

Butterflay wyobrazam sobie jakie musiao byc zamieszanie we wszystkich sluzbach miejsckich jak polecialy te kuchenki, przed swietami akurat ludzie pewnie strasznie to przezywaja

Koriander - jestem jestem ;) po prostu nie ma czasu na pisanie... trocha praca, co dziennie rehabilitacja Damianka, która pomogła mu dużo, przy tym ząbek, a teraz nie wiem czy czasem tatuś nie zaraził go jakimś choróbskiem bo kicha... :(

Świetne te odlewy, muszę sobie takie sprawić ;)

Miłego dnia kochane!

Dzień dobry:-D

Klementinka - to już wszystkie prezenty zrobione?
tak:laugh2:jeszcze tylko malzowi zamowic z douglasa (tylko nie wiem czy sobie zasluzyl) i bede miec dla wszystkich
kalendarz juz przyszedl, mysle ze babcia bedzie skakac ze szczescia, co miesiac bedzie podziwiac swoich wnukow
dalam zdjecia tez dzieci brata zeby bylo sprawiedliwie:-p
Ja tez sie witam, w nocy nam zasnelo ogrzewanie i jak sie mala obudzila o 4 to bylo w pokoju 15 stopni:szok:, ale miala rece lodowate az sie przestraszylam, bo zimne to ma zawsze w nocy ale takich sopelkow to jeszcze nie miala

Klementinka nadal dopominam sie o jakies zdjecie z kalendarza
o kurka ale zimno, malo mila niespodzianka
zdjecia beda, beda tylko musze ten komputerowy syf ogarnac
gdzie ja je powrzucalam :confused:

Eliza probowalam glosowac na Hanie ale nie wiem gdzie sie wciska
Lena jak zawsze zaglosowane, szczepienia sa 3, i do okolo roku spokoj

Kasia kupa jest?

Lilianko wszystkiego najlepszego z okazji ukonczenia pol roczku od ciotki Madzi z Jasiem

radość nieziemska: mój filemon sie turla :) doczekałam się :)

wczoraj kadrowa mi powiedziała, że jak na 3/4 etatu będę to też mam przerwę na karmienie, więc nie będę do 14 pracowała ale krócej :) tylko nie wiem czy pół godz czy godz mi przysługuje? powiedziała, że musi sprawdzić ile

do dentysty na ten rok już nie ma terminów, ale na 4 stycznia mi się udało, więc załatam zęba przed końcem urlopu :)

reklama
gardlo boli, na dworze minus 15 stopni.... lezakujemy w domu, kolega na obserwacje o 11 przyjdzie, potem moi rodzice to jakas rozrywka bedzie
No właśnie, jak idzie obserwacja? Kiedy sesja zdjęciowa? Ze zdrówkiem lepiej?

My uciekamy zaraz do carrefoura. Rano wszystko ogarnęłam, przygotowałam obiad na 2 dni, popołudniu muszę skończyć pisanie pracy i prezentację zrobić :wściekła/y:
100 lat dla Lilci, dużo radości i jak najmniej powodów do płaczu :-):-):-)

Lena powodzenia na szczepieniu, zagłosowane. Widzę, że punkty od nowa lecą, to już nowy konkurs?:tak:
Kasiek Fajny avatar:tak:

Zbieram się do sklepu, jeszcze mnie czeka wytarganie wózka na dól i ubranie krzyczącego i wyrywającego się dzieciaczka ;-)
Miłego dnia:tak:

Do góry