reklama
Zapomniałabym mój Kamil w końcu zaczął ruszać dupą i próbuję się obracać (chyba tylko on tego jeszcze nie robi ) na razie tylko na bok ale i to dobre. Szkoda że tylko na jeden :-) Przewraca się na lewą stroną, nawet jeśli próbuję go zainteresować czymś z prawej strony to on odwróci się w lewo i wygnie maksymalnie do tyłu w taką podkowę by zobaczyć co jest po prawej stronie. Moje dziecko lubi sobie utrudniać życie :-)
gratulacje co ja bym oddała żeby moje dziecko spokojnie leżało i się tak nie przekręcało;-);-) długo miałaś spokój
To dzisiaj ja ostatnia
Tylko moja dzisiaj strasznie marudzi
może ząbki będą szły:-)
Koriander -wszystkiego najlepszego dla Lilci z okazji ukończenia pół roczku!!!
BButterFly
mamusia smerfusia
Witajcie, tak sobie Was wczoraj podczytywałam i nawet nie widziałam co się u nas w Zielonej wczoraj działo... gaz wybuchał w blokach, ewakuowano 7tyś osób, biedni ludzie, sekunda i takie piekło :/ O_O tak to jest jak się TV nie ogląda.... cieszę się że ja na wsi obok mieszkam :/
zacząłam wczoraj moje dzieło- rysunek kubusia z przyjaciółmi na ścianie w małego pokoju -na razie mam tylko szkic ale chcę do świąt skończyć od razu mówię- talentu nie mam ale choćby był najbrzydszy na świecie ja go namaluję i już
anecznik, hefi - dziewczyny ja kupiłam gotowca (6 x odlew) u tego gościa
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro tak jak pisałam teraz już kupiłabym zwykłą masę protetyczną ale nie wiem czy proporcje będą takie same najlepiej robić na śpiocha-ale uwaga- julek się obudził przy pierwszym razie bo włożyłam mu nóżkę do chłodnej masy :/ później już robiłam ciepłą i najpierw obmywałam mu nóżkę wodą o tej samej temperaturze -tyle że czym cieplejsza masa tym prędzej się utwardza i mamy dosłownie pół minuty żeby włożyć rączkę czy nóżkę i nie dotknąć ścianek naczynia troszkę gimnastyki trzeba więc polecam w 2 osoby robić i uśpić dziecię
ita- cieszę sie że ja siedzę w domu z moim skarbem jak czytam, że tak tęskniłaś i aż płakałaś, choć pewnie będzie coraz lepiej i tego życzę Macierzyński powinien być duuuużo dłuższy!
kajdusia- jak Ty to zrobiłaś wózek i sanki? przywiązałaś sanki do wózka? hihihi
idę bo mały się na rączki domaga
zacząłam wczoraj moje dzieło- rysunek kubusia z przyjaciółmi na ścianie w małego pokoju -na razie mam tylko szkic ale chcę do świąt skończyć od razu mówię- talentu nie mam ale choćby był najbrzydszy na świecie ja go namaluję i już
anecznik, hefi - dziewczyny ja kupiłam gotowca (6 x odlew) u tego gościa
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro tak jak pisałam teraz już kupiłabym zwykłą masę protetyczną ale nie wiem czy proporcje będą takie same najlepiej robić na śpiocha-ale uwaga- julek się obudził przy pierwszym razie bo włożyłam mu nóżkę do chłodnej masy :/ później już robiłam ciepłą i najpierw obmywałam mu nóżkę wodą o tej samej temperaturze -tyle że czym cieplejsza masa tym prędzej się utwardza i mamy dosłownie pół minuty żeby włożyć rączkę czy nóżkę i nie dotknąć ścianek naczynia troszkę gimnastyki trzeba więc polecam w 2 osoby robić i uśpić dziecię
ita- cieszę sie że ja siedzę w domu z moim skarbem jak czytam, że tak tęskniłaś i aż płakałaś, choć pewnie będzie coraz lepiej i tego życzę Macierzyński powinien być duuuużo dłuższy!
kajdusia- jak Ty to zrobiłaś wózek i sanki? przywiązałaś sanki do wózka? hihihi
idę bo mały się na rączki domaga
Kasiula1982
Fanka BB :)
czesc mamusie, znow mi sie kom psuje i pl znakow nie mam
gardlo boli, na dworze minus 15 stopni.... lezakujemy w domu, kolega na obserwacje o 11 przyjdzie, potem moi rodzice to jakas rozrywka bedzie
gardlo boli, na dworze minus 15 stopni.... lezakujemy w domu, kolega na obserwacje o 11 przyjdzie, potem moi rodzice to jakas rozrywka bedzie
BButterFly
mamusia smerfusia
Ja mieszkam między Zieloną a Żarami W Żarach rodziłam i mam tam lekarza, w zielonej chodziłam do szkół i UZ, w końcu ktoś z okolic się znalazł Witam serdecznie!!!
koriander
Fanka BB :)
Ja tez sie witam, w nocy nam zasnelo ogrzewanie i jak sie mala obudzila o 4 to bylo w pokoju 15 stopni, ale miala rece lodowate az sie przestraszylam, bo zimne to ma zawsze w nocy ale takich sopelkow to jeszcze nie miala
gosiagro dziekuje za zyczenia, polroczniak to juz taki powazny wiek, mojej kolezanki coreczka zaczela stawac jak miala 8mc wiec moze juz za 2 miesiace nasze dzieci pojda w sina dal
kasiajanicka zdrowka, oby szybko chorobsko przeszlo
Kajdusia podziwiam, chyle czola :-) Ja teraz ide wiszac na wozku bo mam takie badziewiaste buty ze mi sie nogi rozjezdzaja na lodzie, a jeszcze sanki ciagnac! Co do kaszki ktora mi chlusnela w gardlo to byla sama slodycz :-)
Milka tak wlasnie mrozone mleko zawsze bedzie smakowac. To podobno normalne, nie wyrzucaj tym razem! Pochwal sie ramka solna
Butterfly sliczny ten odlew wam wyszedl..az sie wzruszylam
ita teraz juz na pewno bedzie lepiej, byliscie bardzo dzielni! Gratuluje ale tez wspolczuje cierpien z powodu rozlaki
Klementinka nadal dopominam sie o jakies zdjecie z kalendarza :-)
konniczynka pierwsze slysze zeby mleko nie zamarzlo moze rzeczywiscie jakies tluste Ja to chyba mam sama wode bo zamarza w 5 minut
Kasiek cos sie nie odzywa??
gosiagro dziekuje za zyczenia, polroczniak to juz taki powazny wiek, mojej kolezanki coreczka zaczela stawac jak miala 8mc wiec moze juz za 2 miesiace nasze dzieci pojda w sina dal
kasiajanicka zdrowka, oby szybko chorobsko przeszlo
Kajdusia podziwiam, chyle czola :-) Ja teraz ide wiszac na wozku bo mam takie badziewiaste buty ze mi sie nogi rozjezdzaja na lodzie, a jeszcze sanki ciagnac! Co do kaszki ktora mi chlusnela w gardlo to byla sama slodycz :-)
Milka tak wlasnie mrozone mleko zawsze bedzie smakowac. To podobno normalne, nie wyrzucaj tym razem! Pochwal sie ramka solna
Butterfly sliczny ten odlew wam wyszedl..az sie wzruszylam
ita teraz juz na pewno bedzie lepiej, byliscie bardzo dzielni! Gratuluje ale tez wspolczuje cierpien z powodu rozlaki
Klementinka nadal dopominam sie o jakies zdjecie z kalendarza :-)
konniczynka pierwsze slysze zeby mleko nie zamarzlo moze rzeczywiscie jakies tluste Ja to chyba mam sama wode bo zamarza w 5 minut
Kasiek cos sie nie odzywa??
Ostatnia edycja:
reklama