reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ita85 - powrót do pracy wcale nie jest taki zły:-) Chociaż w sumie może to zależy jaką masz pracę;-) W pracy można trochę "odpocząć" i nabrać fajnego, zdrowego dystansu:-) A jak wrócisz do dziecka po pracy to nie bedziesz mogła się nim nacieszyć, więc dla dziecka to też super:-) Widzisz jak dużo korzyści;-)

gosiagro - Majusia jak zwykle przepiękna:-) A jaki ma piękny pajac;-) Nie widziałam takich rzeczy w Tesco, ale dzisiaj to nadrobię, bo czekają nas zakupy, może mała też w święta wyskoczy w takim pajacu;-) Albo już na mikołaja, bo mój stary w tym roku robi za Św. Mikołaja, jestem ciekawa czy dzieciaki go rozpoznają:-):-):-)

lena -zagłosowane:-)

agast - rzeczywiście w szczycie porannym przy korkach to masakra:-( Ale mili panowie policjanci:-D:-D:-D

dorotkade - ale ruchliwy Ignaś:-) jeszcze się mieści w poprzek, ale za chwilę juz będzie miał problem;-)

No własnie ola_fasola niech skontaktuje się z ZUS, ja tam kiedyś dzwoniłam to mi pani wyjaśniała za jaki okres są te pieniążki, bo coś mi się nie zgadzało;-)

reklama
Dzień dobry
czy u Was też tak zimno brrryyy aż -7 a ja miałam nadzieję na jakiś spacerek:dry:

ewela ciuszki super, torcik również i ogromnie gratulujemy ząbka:-)
kasiulka a Hania to chyba rekordzistka w posiadaniu ząbali, u nas nadal nic w tym temacie
zdec oj to nieciekawie po szczepieniu a jak nocka?
u nas obwod główki na 4 mies i 1 tydzień to był 43 cm
u Asi na 4,5 mies 40 cm
Gosia*** my robiliśmy jakoś w lipcu Tomowi morfologię ale nie pamiętam jakie były wtedy normy, wczoraj robiliśmy ponownie ale jeszcze nie mam wyników
a Natalcia to duża dziewczyna już
lena zagłosowane, a blog zapowiada się smacznie, napewno będę zaglądać
my mamy takie pamiętniki zarówno dal Asia jak i Tomusia, może niezbyt systematycznie uzupełniane ale od czasu do czasu najważniejsze wydarzenia są opisywane, Asia ma w pudełeczku dodatkowo pierwsze ubranko, 1 smoczek, butelkę, opaski ze szpitala, pierwsze buciki, kartki z okazji narodzin, chrztu, pierwszych urodzin, a Tomuś póki co zgromadził test ciążowy, opaskę ze szpitala, pierwsze ubranko, kartki z okazji narodzin i chrztu
oboje do tego oczywiście wszystkie usg, karty ciąży
Agentka RR dużo zdrówka dla Was
agusia domyślam się tylko jak było Ci ciężko wyjeżdżać dlatego super że udało się jednak dogadać z szefem i zaliczyć tylko kilka wyjazdów
ślicznie Ksawciu siedzi
kajdusia opowieści koopkowo-pieluszowe super a z karmienia do 3 roku uśmiałam się nieziemsko, biegająca Małgosia sama przychodzi do mamy i rozpakowuje sobie cyca na obiad;-):-)
konniczynka gratulujemy stypendium i nie ważne jak duży ale liczy się sam fakt dorzucania do budżetu domowego:-)
Ani79 nie ma to ja mamina intuicja, oby Oskarek szybko wrócił do zdrówka
ita85 życzę żeby szybko minęły te 4 godziny
Gosiagro śliczna zimowa dziewczynka
dorotka28de fryzura Ignasia przebija wszystko:-)

Nocka z jedną pobudką:) Zaczynam się przezwyczajać:) Gorzej jak to się skończy:)
U mnie babcia już popędziła z wnuczką na spacer... achhhh z tymi babciami:)

lena zaglosowane

Ita trzymam kciuki zeby szybko zlecialo !!

Gosiargo piekna mikolajka :)) a za oknem snieg nic tylko czekac na Mikolaja

Dorotka ale on ma dlugie wlosy !!!! a na macie rzadzil widze

Agast to nie nazywa jazda do porodu !!

Kajdusia pomysl z gazeta super niesety juz nie do sciagniecia :))

Ercio spi za oknem mroz nici ze spaceru

Witam sie wtorkowo

Dzinks łobuzuje juz od rana :-)

A byłam w tesco i widzialam tylko takie pajacyki swietego mikolaja i renifera,ale niewiem po ile były. Ja zakupilam dzinksowi tylko sliniaczek na swieta :-)co by sie łądnie prezentował przy stole :-)
1323675775.jpg

Ale mam nerwa mowie wam dziewczyny, od wczoraj ktos wydzwania z zastrzezonego i sie rozlancza,wiec moje podejrzenie padlo na dziewczyne mojego kolegi,bo ona jakos sie dziwnie zachowywac zaczela, niby mnie lubi,a za chwile zlosliwa,ze mam sie odczepic od jej faceta,a dzisiaj t na fb taka jazde mi zrobila,ze ja sie pcham miedzy lozka i,ze o taka "roszpunę " jak ja nie jest azdrosna, nosz ja pierdziele co za sucz :no:, napisalam oczywiscie do jej faceta,a mojego dobrego kolegi,ze ona chyba wszystie jego kolezanki chce unicestwic po koleii :cool:, ojj chłopak znowu wdepnął w gów..no :eek:, szkoda mi go ,bo chce sobie zycie ulozyc,a sie nie da no. Ciekawa jestem pewnie jej meega awanture zrobi za to co do mnie pisze,bo wczoraj to sie go pytalam,czy ona moze miec numer zastrzezony,a on mowil,ze nie,ale pewnie sie jej podpytywal i sie menda wkurzyła hehe bosze co za człowiek :shocked2::confused:

A i kurier oczywiscie nie odebrał wczraj wozka od tego sklepu,bo nie dojechal - to po prostu super ciekawe kiedy ten woek dostane :shocked2:

ja kupiłam w pepco śliniak w komplecie z czapka mikołajową, oczywiście czapka za mała :p ale mam tez większą, więc i tak się fifi nie wywinie :p

lecę się szykować na mały spacerek :)

Wyniki badania
Testowi poddane zostały pieluchy o nazwach: DadaKomfort Soft and Dry (7-18 kg), Huggies Super Flex Super Dry (10-16 kg), pieluszki Tesco- Value 64 Maxi Baby Diapers (9-18 kg), pieluszki Ultra Baby soft dla dziewczynek i chłopców(9-18 kg), pieluszki Tesco Unisex Nappies Maxi Plus(10-20 kg), pieluszki Happy Bella Baby Big Pack(8-18 kg), Pampers Active Baby 4 Maxi Jumbo Pack (7-18 kg), pieluszki Love Air Dry (8-18 kg), pieluszki Maxi Unisex Hygenika (8-19 kg).
Najwięcej punktów dostały pieluszki Pampers Active, Tesco Unisex i Huggies Super flex. Najmniej – Love Air Dry oraz Tesco Value.
Badania zostały podsumowane tak:
Pampers Active – ocena bardzo dobra
Tesco Unisex – ocena dobra
Huggies Super flex – ocena dobra
Dada Komfort – ocena dostateczna
Happy Bella – ocena dostateczna
Ultra Baby Soft – ocena dostateczna
Maxi Unisex Hygienika – ocena dostateczna
Tesco Value– ocena niedostateczna
Love Air Dry – ocena niedostateczna

reklama
Do góry