reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
gosiagro- świąteczna Majusia przepiękna- jaka długa się wydaje w tym stroju :szok:

gosiagro slicznie Majusia wyglada a jakie ma dlugie nogi laska!!:szok::tak::-D

no właśnie wygląda jakby miała nogi do nieba:-D:-D a ten pajac jest na nią za duży bo to rozmiar 80 i nogi kończą się jej w połowie, no może przesadziłam z ta polowa:-p ale na zdjęciu wygląda jakby taka długa była:szok:

kajdusia - nie mam pojęcia co to za program mogłyby historie bb ściągnąć

koriander - to ci dopiero przygoda:szok: a co niech mamusia spróbuje czym córeczkę karmi:cool2:

Hej
Jejku ze wy macie czas tyle tu pisac...:dry: ja to zazwyczaj zagladam do was a juz napisac to czasu mi nie starcza:-p teraz mały tez zaraz wstanie, wiec siedze juz na palcach, obiad zjadłam i musze do pieca leciec.
U nas wszyystko oki, mały rosnie ma juz 73cm i 8600, znaczy sie miał tydzien temu :-D ronie mi chłopak ze hoho, 150g na tydzien tyje to teraz bedzie mial te 8750 pewnie.:-) ogolnie mielismy ostatnio skok rozwojowy, marudzenie w dzien, w nocy... dziasełka go bolały... ehhh...
ale teraz juz lepiej... i oby tak zostalo.:-)

Dziewczyny jutro juz grudzien!!! ale zleciało i nasze szkraby teraz pół roku beda konczyc.... :szok:

pozdrawiam was, mam nadzieje ze mnie pametacie:-p
zdrówka dla chorowitków i wsio naj dla solenizantów:-)

Witam:)
jestem, żyję:)
Przepraszam że ostatnio nie odzywam się.
Karolina zdrowa, idą jej 2 ząbki na dole ale jakoś wyjść nie mogą.
Ja praca,dom i ciągły brak czasu na odpoczynek. Na szczęście jeszcze jutro tylko ranek i urlop do 22grudnia:)

Życzę dużo zdrówka dla wszystkich:)

Dziewczyny jestem załamana....Byłam dzis z Polcią u lekarza...ze względu na katarek i kszael...Osłuchali ją i wszystko ok...Ale poprosiłam o wydrukowanie naszych morfologii i co sie okazuje ze Polcia ma 581tys płytek kiedy norma jest do 450tyś...Dla nich to jest ok...Jak zwylke wszystko perfect,,,,Jak może być perfect skoro dziecko ma tyle płytek...Nic sie u niech nie dowiedziałam...Już nie wiem co robić...z tym cholernymi lekarzami...Normalnie siedze i rycze....
Gosiagro - Twoja Majeczka chyba też miała wysokie płytki, co mówili lekarze jeśli mogę spytać i jak jest teraz....Ja chyba powtórze sama Polci morfologię tylko nie wiem czy lekarz sie tu zgodzi...bo musze miec list od lekarza zeby zrobic ta morfologie a skoro oni uwazaja ze wszystko jest ok...
Nie wiem już co robić ...ciagle kłody pod nogi....i warcze ciagle na P. a on ma dzis urodziny....Nie mogę ciagle wyje....Czy te płytki beda sie ciagnęły za nami całe życie????

Dziewczyny jestem załamana....Byłam dzis z Polcią u lekarza...ze względu na katarek i kszael...Osłuchali ją i wszystko ok...Ale poprosiłam o wydrukowanie naszych morfologii i co sie okazuje ze Polcia ma 581tys płytek kiedy norma jest do 450tyś...Dla nich to jest ok...Jak zwylke wszystko perfect,,,,Jak może być perfect skoro dziecko ma tyle płytek...Nic sie u niech nie dowiedziałam...Już nie wiem co robić...z tym cholernymi lekarzami...Normalnie siedze i rycze....
Gosiagro - Twoja Majeczka chyba też miała wysokie płytki, co mówili lekarze jeśli mogę spytać i jak jest teraz....Ja chyba powtórze sama Polci morfologię tylko nie wiem czy lekarz sie tu zgodzi...bo musze miec list od lekarza zeby zrobic ta morfologie a skoro oni uwazaja ze wszystko jest ok...
Nie wiem już co robić ...ciagle kłody pod nogi....i warcze ciagle na P. a on ma dzis urodziny....Nie mogę ciagle wyje....Czy te płytki beda sie ciagnęły za nami całe życie????

Aga nie denerwuj się!!!! Nasza Maja miała w sierpniu 623 tys płytek!!! Lekarz powiedział, ze trzeba powtórzyć badania za miesiąc i nie musi to oznaczać żadnej choroby. Powiedział nam że dzieci zazwyczaj maja podwyższony poziom płytek i jeżeli nie przekraczają one 600 tys to lekarz nawet nie zwraca na to uwagi! U nas było przekroczone, po 1,5 m-ca zrobiliśmy powtórna morfologię i wyszło już 485 tys nadal przekroczone minimalnie ale tak jak pisałam lekarz mówi ze jest ok w przypadku dziecka.
Kochana nie płacz powtórzysz badania za jakiś czas i poziom powinien się zmniejszać! Trzymam kciuki!

Dzis przezylam cos wyjatkowego: Lila chlusnela mi mlekiem z kaszka prosto w buzie jak ja podnioslam do odbicia, a ze do niej akurat robilam glupie miny wiec polowa tego wplynela mi prosto do gardla. Na zdrowie!:-D:-D
:-D:-D:-D
mniam, dobrze ze dopiero co takie z brzucha a nie juz ciut przetrawione
hej kochane...
Moje łobuziaki chorują:wściekła/y::zawstydzona/y::-(Najpierw Szymonek, teraz Kuba...Biedulka ma 38 temp i kaszle i się smarka:zawstydzona/y: musiałam poprzekładać wszystkie wizyty u specjalistów i chyba musze zamówić wizytę domową bo nie wyciągnę ich w takim stanie...:zawstydzona/y::-(
aj
nawet nie dam rady poczytac co u Was...

zdrowka dla lobuzow

Agi bardzo wspolczuje, mam nadzieje ze to naprawde nic groznego

my dzisiaj caly dzienzajmujemy sie przygotowaniami swiatecznymi, zamawiamy kartki i kalendarze, cykam zdjecia w swiatecznych ciuszkach i tak nam dzien schodzi

cos sie dlugo kpi nie odzywala, wrocila juz do pracy?

reklama
Do góry