Lenuszka
Mamusia Gajusi
Dziewczyny wspomóżcie nasDzisiaj ostatni dzień
Nosidełka dla dzieci - typu Mei-Tai - LennyLamb.com
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny wspomóżcie nasDzisiaj ostatni dzień
zagłosowane, a co możesz wygrać?
Witajcie!
Dziewczyny, trzymajcie kciuki!!!!!!! Szwagierka jedzie do porodu a w Warszawie takie korki!!!!! Mam nadzieje ze zdążą dojechać..
Gosiagro- ale cudna śnieżynka!!! Gdzie takie piękne ubranko kupiliscie???
Ita- przytulam z całych sił!!!!!
Cześć dziewczyny.
Mnie dopadlo znowu przeziębieniegardlo mnie boli, katar i kichanie. Oby Ignaś się nie przeziębil.
gosiagro- wczoraj kupilam formę do mufinek w pepco i też chcę jakieś upiec. Jaki miałaś przepis na mufinki z czekoladą? Majeczka jak zawsze ślicznie wyglada bardzo lubie ogladac jej zdjęcia
Witajcie,
Pierwsza;-) Już dawno mi się to nie zdarzyło:-)
lena - właśnie po co prowadzić pamiętnik, skoro na bb wszystko jest:-) Tylko trzeba będzie go dobrze zarchiwizować:-)
Ja też posiadam opaskę ze szpitala(ale to chyba każdy), kikut pępuszka, no i w łazience na półce jest test z wyblakłymi już dwiema kreskami;-)